Scudo Sports

Antalya

@Ertan ABA

bunun diğer haftası var canım benim o zaman beraber olabiliriz bi meşe kapısı yapabiliriz

Scudo
@geotech emre

9 ayda bir buluşucaz o zaman tabi yine 9 ay olduğu gibi yine bir işin çıkarsa:eek:
Çıkarda.:boese157:

Artık zaten sana demeye gerek yok gelmiyorsun zaten.

Alıştım.

@geotech emre

Geçen pazarda Ömerle geliyordun ama nedense gelemiyorsan gelemiyorum de sabahtan akşama kadar seni bekledim.

Şimdi anlarsın.

@Ertan ABA

kalbim seninle seni seviyom ben :D :D beni bazen anlamıyosun yada anlamak istemiyosun ben 1 aydır her gün 7 de kalkıp pazarda dahil işe gittim fazla mesai yaptım bu pazarda boş kaldık bi planım yoktu ömerde yanımdadı bi program yapamadık akşam....
bari uykumuzu alalım dedik msn dede senle konusurken ya yarın erken uyanabilirsek ertanlara gidelimmi o tarafı gezeriz dedik ömerde olabilir dedi ama kesin bi plan yapmadık pazar kalkacağımız saate bağlıdı sanada belki yanına gelebiliriz dedim kesin geliom demedim :( pazar günüde 12 ye kadar uyudum artık sıcak bastı bii yapamadık aksama doru bi kepez tarafına gittik o kadar

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Merhaba arkadaşlar; pazar günü Emre,Alper abi, Nijat,çorumlu arkadaş ve ıspartalı arkadaşları gördüm...orada azda olsa bahsi geçti.bisiklet olarak orada bir yanlış anllaşılma oldu.ben trek konusunda birşey dememiştim..denilince bozuntuya vermedim..:D :D
ama kararım sedona borla alacağım..eczaneye yeni başladım..kendimi toparlayamadım daha..
fiyat konusunda da uygun 400 lira gibi birşeydir... sizce uygunmudur? boy 1.78 kilo 66

@geotech emre

Saat 12 ile 13 arası aramıştım.Ömeride alıp geliyorum demiştin.
Çaldırsaydın arardım.Mesaj da atabilirdin gelemiyoruz diye.

Akşama doğru meşe kapısına gittğin için kızmıştım.
Gelemiyorum dememene kızdım.

You under stand?

Unutmuşun neyse
Aramasam sana hak vericem ama aradığım için söyledim.
Alıştık artık.

Ertan Bey bu sıcaklarda Emre Bey iimizin kusuruna bakma lütfen hem ben de fazla dışarı çıkamıyorum anca akşamları ve geceleri çıkıp sahil bandında 2 tur atıp dönebiliyorum :D bir gün ben sizi buluşturucagım. Nasıl mı olucak.:D şimdilik bir sır olarak kalsın ama sizi buluşturacagım Azcık fazla gerildi gibi :p burası konuyu değiştirelim artık Hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@BMX_rider07

Sorun buluşup buluşamamk değil.

Aradım geliyorum dedi.
12-13 arası.
Gelemiyorsa gelemiyorum dersin.

Kızdığım nokta bu.2-3 defa bu tarz olaylar oldu.

Anladın?
İş olayına gelince izinli olduğun günlerde 1-2 palanımız olmuştu kusura bakma başka bir tur oldu diye gelmemiştin.

Tatil günlerinden bahsediyorum işini karıştırma .
Zaten artık sorun değl benim için.Haftaya pazar günü için kendim bir plan yapıcam.

Yinde sağol.

Bu arada artık tur işiyle uğraşmıyacağım.
Baya yoruyor insanı.

Tek başına relax en rahatı böyle insan rahat edemiyor.

Sedona borla iyi diye duymuştum boy seçeneği olarak da 17' inc düşünebilirsin benimde boyum 1.78 civarı 17'inc kulanıyorum gayet memnunum şimdiden hayırlı olsun

@Ertan ABA

bn sana demiştim turla uraşma die başını yorar senin iyliğin için soledim

ben antalyadayım ama bisikletim kaldı. annemin bisikletiyle idare ediyom. turlar olursa gelmek isterim.

@Ertan ABA

Evet ya akşam serinliginde gökyüzünü izlemek ve pedal basmak gibisi olamaz cok güzeldir

zaten sabah çıkıpda kafada boza pişirmek... :D ben beldibine kampa geldim burda bi kanyon var ben atv turu duzenlerken giderdik şimdi su fabrikası kurulmuş suyu az ama gitmek gezmek süper bi daha gittigimde sonuna kadar gidip suya da giricem buz gibi ;) gelebilen varsa başım üstüne kamp tayım çader falan agırlarım :D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
arkadasim merhaba sabahlari ve oglenleri cok az kisiyi bulursun ama saat aksam 8 den sonra herkesi bulabilirsin
msn adresini kaydettim ordan konusuruz:D

Beyler, başlangıç bisikleti diye bir bisiklet yoktur. Sedona Borla iyi bir seçimmi? Bu konuda Sedona Borla kullanıp, öncesi ve sonrası başka bisiklet kullanan arkadaşlar fikirlerini beyan etseler iyi olur.

araziye çıkılmaz diye duydum..sedona 711 daha uygundur diyen 1-2 arkadaş oldu

Geri