kalbim seninle seni seviyom ben beni bazen anlamıyosun yada anlamak istemiyosun ben 1 aydır her gün 7 de kalkıp pazarda dahil işe gittim fazla mesai yaptım bu pazarda boş kaldık bi planım yoktu ömerde yanımdadı bi program yapamadık akşam....
bari uykumuzu alalım dedik msn dede senle konusurken ya yarın erken uyanabilirsek ertanlara gidelimmi o tarafı gezeriz dedik ömerde olabilir dedi ama kesin bi plan yapmadık pazar kalkacağımız saate bağlıdı sanada belki yanına gelebiliriz dedim kesin geliom demedim pazar günüde 12 ye kadar uyudum artık sıcak bastı bii yapamadık aksama doru bi kepez tarafına gittik o kadar
Merhaba arkadaşlar; pazar günü Emre,Alper abi, Nijat,çorumlu arkadaş ve ıspartalı arkadaşları gördüm...orada azda olsa bahsi geçti.bisiklet olarak orada bir yanlış anllaşılma oldu.ben trek konusunda birşey dememiştim..denilince bozuntuya vermedim..
ama kararım sedona borla alacağım..eczaneye yeni başladım..kendimi toparlayamadım daha..
fiyat konusunda da uygun 400 lira gibi birşeydir... sizce uygunmudur? boy 1.78 kilo 66
Ertan Bey bu sıcaklarda Emre Bey iimizin kusuruna bakma lütfen hem ben de fazla dışarı çıkamıyorum anca akşamları ve geceleri çıkıp sahil bandında 2 tur atıp dönebiliyorum bir gün ben sizi buluşturucagım. Nasıl mı olucak. şimdilik bir sır olarak kalsın ama sizi buluşturacagım Azcık fazla gerildi gibi burası konuyu değiştirelim artık Hoşcakalın
Sedona borla iyi diye duymuştum boy seçeneği olarak da 17' inc düşünebilirsin benimde boyum 1.78 civarı 17'inc kulanıyorum gayet memnunum şimdiden hayırlı olsun
arkadaslar ben daha yeni bir aydır antalyada bisiklete biniyorum ve yalnız biniyorum eger vakti bol olupta binmek isteyen olursa yazsın msn im bu arada muratinki0149@hotmail.com
zaten sabah çıkıpda kafada boza pişirmek... ben beldibine kampa geldim burda bi kanyon var ben atv turu duzenlerken giderdik şimdi su fabrikası kurulmuş suyu az ama gitmek gezmek süper bi daha gittigimde sonuna kadar gidip suya da giricem buz gibi gelebilen varsa başım üstüne kamp tayım çader falan agırlarım
Beyler, başlangıç bisikleti diye bir bisiklet yoktur. Sedona Borla iyi bir seçimmi? Bu konuda Sedona Borla kullanıp, öncesi ve sonrası başka bisiklet kullanan arkadaşlar fikirlerini beyan etseler iyi olur.