Scudo Sports

Antalya

Scudo
@hash07

O lafın yeri ayrıdır.:rolleyes:

Ben truvativ stylo nun orta ve küçük yapraklarını değiştrdim 20.000 km yaptım daha sonra pit aracına taktım.

Onda da 15.000 yaptım ve şu an dinlenmede hiç bir sorunu yok.;)

@Ertan ABA

Dile kolay 15.000+20000 = 35000km ne demek yaw ertan bey size diyorum huu!:D
Valla bravo ne diyeyim. Bisiklet üstünde geçen zamanı hesaplamaya kalkarsak şimdi işi içinden çıkamayız :D en iyisi susmak :p
ayrıca Dünya nın cevresi kadar bu yapraklarla yol yapıp sana dayanması ilgimi çekti her an o yapraklardan temin edebilirim gerçekten de evladiyelik olmalılar:D
kaynakça Dünyanın çevresi := (link)
neredeyse 40.000 kusur km yapmıssın.:D
Benim hedefim de üzerindeki lastiklerle 5000km yapmak olucak:p
Görüşrüz mannnnnnnnnn! Antalya içi ekşın club!

@BMX_rider07

Yaptığın "ekşını" merak ettim şimdi.. Mesajlarına bakılırsa antalyanın en iyi street sürenisin. :)

Neyse..
Forumun gereksiz üyelerden ve gereksiz mesajlardan temizlenmesi lazım..

@batuhany

çocuklar uslu durun gereksiz konuşmayın artık laflara biraz daha dikkat edelim karşınızdaki ne olursa olsun sizden 6 yaş büyük saygımızı elimizden düşürmeyelim ekşın ı merak ediosan pazar gel gör adam nasıl ekşın yapio şu atışmaları bi bırakıp düzgün konuşmalara gayret gösterelim forumu bulandırmayalım yine ne güzel düzgün konuşmalar başlamışken ortalığı yine kızıştırmayalım

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@geotech emre
Ortalığı kızıştırmak gibi bir amacım yok sadece merak ettim. Kendisiyle bi sorunum olsa pm den hallederim.. Hep ekşın ekşın diye konuşuyor ama hiç göremedim merakımdan soruyorum..

@BMX_rider07

Evvelki yaz her gün ortalama 100 km limit kendime koymuştuım.;)
Zincirimide 5000 km de bir değiştirdim.
O Zaman yapılır mı yapılmaz mı anlarsın.;)

Bu sene sadece yapmıyorum o kadar.

2 senede yapılan yolu hesapla.
Bütün malzemeler evladiyelik olur.

Nasılmı olur?

Her hafta zincirini rubleni arka vites makaralarını temizlersin.Viteslerin düzgün çalıştığından emin olursun.Vitesleri çapraz kullanmazsın.Vites değiştirirken perdala abanmazsın.

O zaman bak bakalım kaç km yol yapılıyormuş?:ci:

bende 15 aydır işe gidip gelmede bisiklet kullanıyorum.. süper süperr... haftada en az 3 gün kullanmaya çalışıyorum vede seneye planım hergün kullanmak. sunexpress kavşağından havaalanına gidip gelmek günde 23 km.:)

@Ontario

Yok saol erol geçen gün bir süreyim dedim 100metre gittim başka bir yerimden soluklanmaya başladım merak etmeyin geo yu haletmeye çalışıyorum

@hash07

neco bende dandikte olsa idare eder bi aynakol var biliyosun. git bizim eve söyle anneme çekmecemin içinden al. göbeği falan hepsi içinde. zaten söylememe gerek yok biliyosun.;)
Bende bu arada eskişehirde paraşüt eğitimi alıyorum. Akşamları msne giriyorum haberiniz olsun. seneye buraya kesin gelelim. ortam süper. 3 atlayışım kaldı 1 haftaya kadar aranızdayım inşallah.
herkese saygılar selamlar.

@atahan07

dikkat ette havadayken yanından geçenler sana uçmasın :D :D :D
yamaç paraşütümü serbest atlayışmı heralde efeste eğitim alıyosun lisans alda gel hadi sora ıslatırız
.
..arkadaşlar atahan da uçtu artık :D :D
kendine iyi bak ata

@geotech emre

Beyler kusura bakmayın ben gelemiyorum cilt rahatsızlığı nedeniyle sağ kolum komple denizdekli su otlarından kaşıntı oldu geçer dedim bu gün yayıldı biraz daha denize tekrar gittim bi faydası olmadı.

Üzerime kolsız atlet bile giysem kenarları kaşındırıyor.
Yarın acile gideceğim.
Kusura bakmayın bu seferlik.

Herkese iyi akşamlar.

@atahan07

Selam kardeşim eyw zor durumda kalırsam alırım:)zaten bu hafta içinde yeni aynakolum ve göbeğim geliyorum sorularımdan bıkmayan ve cevaplayan emre abi ve ertan abime teşekkür ederim:)

Geri