Ben Antalya dayım ama pedallamayı hergün özlüyorum Ahh şu finaller! vaktim olsa 12 saat bisiklet sürecegim ama!
Şimdiki bu güzel serin ve şimdilerde ılık havalarda birlikte pedallamak çok isterim ne zaman geliyorsunuz Antalya ya?
Tanıştıgıma memnun oldum ben Alper VoltageYzli İl saglık ta oturuyorum iyi pedallamalar..,
senin yüksek dediğin yerin rakımı 39 m ama aralarda feslikan yaylası görüntüleri de var o fotolar için dersen dorudur ama dikkat et antalya merkezde var aralarda
merhba ben çağdaş müzik öğretmeniyim dokumada oturuyorum.bir şehir bisikletim var dağ tepe gidemem ama şehir turlarına katılmak isterim.belkide bir buluşma yerimiz vardır da ben bilmiyorumdur.
su oss sinavi bi bitsin beni antalya da bisikletimle gormeyen kalmayacak 15 hazirandan sonra geliyoruuum tutmayin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! (zaten istesenizde tutamazsinizz... )
Buluşma yerimiz her zaman aynı değil çünkü Antalya birbirinden farklı gruplar kendi aralarında yaptıkları için sürekli buluşma yeri değişebiliyor o yüzden kimi zaman Selekler karşısında kimi zaman kampüsde kimi zaman da telefonla irtibat halinde size haber geliyor orda buluşuyoruz ama daha çok Akdeniz Üniversitesi şuaralar bu faaliyet üzerine daha çok eğiliyor düzenli olarak toplanıyorlar