Scudo Sports

Antalya

Antalya daki Emreler o kadar çok ki artık yeni tanıştıklarımın isimlerini unutsam bile Emre diyorsunuz ve güzel atış sonucu tutuyor:D işte taktik!!:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
özledim antalyayı,,çok şanslısınız, hepinize sağlıklı mutlu pedallar...

• Beğen
Tepkiler: 1_2_3
@karatren

Ben Antalya dayım ama pedallamayı hergün özlüyorum Ahh şu finaller:D! vaktim olsa 12 saat bisiklet sürecegim ama:(!

Şimdiki bu güzel serin ve şimdilerde ılık havalarda birlikte pedallamak çok isterim ne zaman geliyorsunuz Antalya ya?
Tanıştıgıma memnun oldum ben Alper VoltageYzli;) İl saglık ta oturuyorum iyi pedallamalar..,

• Beğen
Tepkiler: 1_2_3
@ateze

buralar yüksek rakımlı yerler olduğundan doğal kar yağması.

ama yinede bizimle paylaştığınız için teşekkürler

evt arkdaşlar ertan beyle konuştum 10 gün sonra büyük ihtimal aramızda.

herkese bol bol slm'ı var.

ii günler.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Teberus

e o bisikleti parcalayan zaten insan evladi olamaz :) nazar degmesin hocam makinana, allah zeval vermesin :)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@gokdaltercume

O bisikleti parçalamaya kim kıyabilir ki ? hangi insan evladı paramparça yapar o güzelim bebek gibi aleti::D?
Track17- teoman - paramparça !:D

@mstfa_gny

senin yüksek dediğin yerin rakımı 39 m ama aralarda feslikan yaylası görüntüleri de var o fotolar için dersen dorudur ama dikkat et antalya merkezde var aralarda

@bmxci_mert

Burası 2. el bölümü değil ! Lütfen konuyla alakalı yorumlarda bulunalım ;)

merhba ben çağdaş müzik öğretmeniyim dokumada oturuyorum.bir şehir bisikletim var dağ tepe gidemem ama şehir turlarına katılmak isterim.belkide bir buluşma yerimiz vardır da ben bilmiyorumdur.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
@çağdaş efe

Buluşma yerimiz her zaman aynı değil çünkü Antalya birbirinden farklı gruplar kendi aralarında yaptıkları için sürekli buluşma yeri değişebiliyor o yüzden kimi zaman Selekler karşısında kimi zaman kampüsde kimi zaman da telefonla irtibat halinde size haber geliyor orda buluşuyoruz ama daha çok Akdeniz Üniversitesi şuaralar bu faaliyet üzerine daha çok eğiliyor ;) düzenli olarak toplanıyorlar

@1-_-2-_-3

:D süpersin böyle deevam et:D

bu arada aramıza hoş geldin.

forumda ii vakit gecirmen dileğiyle ii günler.

Geri