Scudo Sports

Antalya

Scudo
merhaba janset ben de bu forum da yeni yim ama abilerim ablalarımda bu forumda geçirdiğim hoş sohbetler oldu darısı senin başına

• Beğen
Tepkiler: janset
aa ne güzel abimin de adaşıymısınız yani geotech emrenin:p :p neyse foruma hoşgeldiniz:D

@Emre07
hoş geldin
aradığın aklına takılan tüm bilgileri en ayrıntılı detayları ile bisiklet forum sitesinden temin edebilirsin.Bende yeni sayılırım fakat bisiklete binmeye başlamadan önce ilk olarak sitedeki tüm bilgileri okumanı tavsiye ederim.İlk başlangıç ve sonrası için bayağı bir ihtiyacın olacak(benim gibi)

sevgiler

adım emre yaşım 18 boyum 1.91 body building ile uğraşıyorum bu yüzden kilom 100-110 arası gidip geliyor antalyanın yeşilbahçe semtinde oturuyorum (dedeman) küçüklüğümden beri bisiklet sürmeye bayılırım en fazla 2-3 aya yeni bir hardtail mtb alıcam ve gruplara katılmak istiyorum antalyadaki mtb parkurlarını öğrenip arada oralara takılıcam eğer benim gibi adrenalin meraklıları varsa tanışalım zorlu parkurlarda bisikletlerimizi birlikte parçalıyalım :)

Türkiye nin en seçkin forumuna hoşgeldiniz :)
İl saglık müdürlügünde ikamet etmekteyim görüşrüz byee!

Duyduguma göre biri bisikleti parçalamak istiyor :)
Memnun olduk Emre, pazar günleri tur oldumu zaten foruma ilan veriliyor ama olmadıgı zamanlar vakit buldukça liman yapıyorum maksat gezi spor ve saglık olsun .. sana bol eglenceli ve pedallı günler dilerim..

Bisiklet şeciminde yardımcı olabilirim ben sahşen VoltageYz kullanıcısıyım :)
Forumdan mümkün oldugunda bilgi edinmeye çalış kolay gelsin acele etme! ;)

• Beğen
Tepkiler: 1_2_3
Hoşgeldin. Ben Ankara'da oturuyorum ama ailem Fener Mah. de. İzinlerde geliyorum Antalya'ya. Geldiğimde beraber pedallamak dileğiyle. Yalnız ben bisikletimi parçalayamam, kenardan yavaş yavaş gelirim :D

@ateze
evet 1993 tü :)

Hoşgeldin.

Ben de Antalya 'da istediğim gibi bir bisikleti satan bir mağaza bulabilmek için kendimi parçalıyorum :)

• Beğen
Antalya da bildiğim kadarıyla iyi bir bisiklet bayisi yok.

• Beğen
antalyada bisiklet parça satıcısı var ama internet fiyatlarının 2-3 kat fazlası fiyata parça satışı yapıyolar internet daha karlı bu işte antalyada da amma emre isminde bisikletçi var ya hoşgeldin aramıza en kısa zaman da tanışma dileği ile şu ana kadar 7 mi 8. mi emre adında bisikletçisin:D

• Beğen
Geri