Scudo Sports

Antalya

janset oğlumun çalıştığı şehirden mesaj atmış benden de merhabalar bende bu siteyi yeni keşif edenlerdenim çok hoş

• Beğen
Tepkiler: janset
Scudo
Foruma hoşgeldin, forumda iyi vakitler geçirmeni dilerim iyi sabahlar:)

• Beğen
Selam,

Adım Emre. Antalya 'da oturuyorum. Foruma, yeni merak sardığım bisiklet sporu ile ilgili bilgi edinmek amacıyla üye oldum. 32 yaşındayım, inşaat mühendisiyim.

Herkese iyi forumlar.

@Emre07

Ben de yeniyim,hem bisiklet konusunda hem de forumda ama söyleyebilirim ki doğru yerdesiniz.Buradaki insanlar bilgili ve paylaşımcı.Daha ilk günden birşeyler öğrenmeye başlıyorsunuz.Keyifli vakit geçirmenizi dilerim...

adaşım abi aramıza hoşgeldin heralde arkadaş tavsiyesiyle bisiklet sporuna merak sardın allah yardımcın olsun:(

• Beğen
Tepkiler: skynet
Antalya da haftasonları Şehiriçinde beyaz voltage lı birini görürseniz ona gidin size yardımcı olucaktır :)
Migros-İl saglık ta ikamet etmekteyim.
Bence bu spora başlarsanız bırakama şansınız az!:) o yüzden tekrar düşünün! :( :D ;)

Karşılama için herkese çok teşekkür ederim.

Valla bu işe kendi kendime, oturduğum yerden merak sardım :) İlk iş bununla ilgili bir forum bulayım dedim. Burası da gerçekten çok faydalanılacak bilgilerle dolu. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yabancısı olduğum çok teknik terim var ilerleyen günlerde başınızı ağrıtabilirim :)

Tekrar hoşbulduk...

Hosgeldınız Emre Bey, yazın turlarda gorusmek uzere, en kısa zamanda bır bısıklete sahıp olmanız dılegı ıle.

Biraz araştırınca bilgi ve seçenekler çoğalıyormuş.Contessa yerine Trek 4500 WSD ile ilgilenmeye başladım.Yorumlarınızı bekliyorum...

@janset

Güzel bisiklet tavsiye ederim fakat 4500 ile 4500wsd arasında hiçbir fark yokmus
sadece WSD bayanlara hitap ediyormus :)

(link)
2modeli birbiriyle karşılastırın hiçbir fark göremiyeceksiniz (sadece kadro deseni farklıdır)

• Beğen
evet,ben de farkettim.fiyat da aynı...bayan modeli seçince 14" bulmak daha kolay olur gibi geliyor.teşekkürler

Millet sabah, öğle, akşa, gece, gece yarısı, sabaha karşı turlara çıkıyor. ben, bir iki pedal çevirecek... bir adam bile bulamıyorum.... Kıskanıyorum sizi arkadaşlar....

@ikitekeremre

adı üstünde akşam turu bu kış tarifesinden çıkın artık havalar 8 de kararıyo artık birde çoğumuz çalışıyo zaten mesai akşam 7-8 gibi bitiyo anca o vakitler olabilir

23Nisan Akşamı biryerlerde buluşup kutlama nezdinde barışa pedal çevirmek isteyen olursa özelden ulaşşınlar ;)

Geri