Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Ontario

sanırım oldu gibi:D :D

bisikletsiz bir hayat çöplükteki kokuya benzer.:D :D

olmadı ama benden bukadar:D :D

pedallamaya devam

Selamlar Necmi, Antalyalısın ya da degılsın bu pek onelmı degıl benım ıcın,
madem kı bize merhana dedın benden de koca bır merhaba sana, Antalya'ya ugrarsan gorusmek uzere.

@mstfa_gny

Afedersınız ben de alıntıya ıstınaden baan dedıgınızı dusundum de mana verememıstım :)

Arkadaşlar tur iptal olabilir bizim burada hava sürekli değişiyor...ben İl Sağlık binasına yakın bir yerde oturuyorum... ve hava bi yağacak gibi bi açıcak gibi yani yine Antalya nın kararsız hava dalgasına denk geldik maalesef:) her an Tur iptal da olabilir hazırlıklı olalım... ben sizi tekrar bilgilendirecegim

Merhaba,

Hava gerçekten çok kararsız, çeşitli tahmin siteleri arasında da farklar var, ben akşam saatlerinde üniversite içinde olacağım, hava durumuna göre gelenler üniversite kapısı civarında birbirini görür. Kısmet...

Bisiklet ile olabilirsek güzel olur, hava izin vermezse de zaten herkesin bu kampanyaya duyarlı olacağını ve sadece ışık değil her türlü enerji tüketimini 1 saatliğine durduracağını düşünüyorum. Tabii asıl önemlisi gündelik yaşantımızda bu ve benzeri tüketimleri kontrol altına alabilmek.

(link)

Bugun akşama doğru hafif yağışlı olabilir fakat yarın sağanak yağışlıymış.. o

yüzden belki bi ihtimal yagmur yağmazsa kampus önünde sizi karşılamaya

çalışıcağım :)

görüşebilmek üzere ..

Tur iptal olmuştur ama bu demek değildir ki eylemi gerçekleştiremicez :)..
Herkes evinde de bu eylemi 20:00 de 1 saatligine ışıkları yakmayarak gerçekleştirebilir ve mum ışığını kullanabilirsiniz .. İlgi gösterdiginiz için teşekkürler..

Saygılarımla ZEKİ ALPER

• Beğen
Tepkiler: basri
alper abicim benım yorumum biraz geç oldu ama gerçekten guzel konuya degın mıssın teşekkurler bizlere kufur eder gibi yagmur yagdı ama olsun ben bızımkılere soyledım 25 dakıka hıç lambaları açmadık kardeşımın odevleri vardı ondan dolayı açtık konu için tekrar teşeşkkürler:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@mertdalkılıç

mert cim küfür eder gibi falan değil allah ın işine karışmak günah olur karışılmaz ve de yağmurun yağmasına üzülmeyin çünkü ülkede küresel ısınma yüzünden susuzlukta gündemde yağmur yağsınki suyumuzda artsın herşeyi enerji tasarrufu olarak düşünmeyelim susuz hayat düşünülemez önce suyumuz artsın sonra yine bisikletlerimize binip pedallarız

• Beğen
Tepkiler: basri ve Lobo
@Ontario

erol sakın kızma ama mesaj yazarken karşındaki insanı ilk önce adam yerine koyarak yazı yaz vede karşındaki insan senden yaşça büyük biraz da ha saygılı yazılar yazarsan sevinirim birde kim bu adamı kale almıyo burda kendi adına konuş kişisel olarak yani herkes deyip milleti birbirine düşürme ben konuşuyom şahsen alper biraz bu konularda heyecanlı biraz fazla gözönünde görünmek istiyo o kadar bi kötü artniyeti yok herkes bi arada olsun istio gezi yapalım muhabbet çıksın istiyo herkesin istediği şeyler bunlar deilmi braz daha saygılı yazalım mesajlarımızı lütfen :mad:

yazdığım şeylerin kalbini kırmak için yazmadım aramızda bu mesajdan sonra limonilikolmasın sakın

@mstfa_gny

kusura bakma teşekküre yanlışlıkla bastım teşekkür edilecek bi mesaj sayılmaz bu işleri abartmayalım artık bisikletsizliği çöp kokusuna benzetmek çok saçma bi vaka herkes bisiklete binemeyebilir altınızda size ait bi bisikletinizin olduğuna şükredin bakın bakalım etrafınıza çoğu ufak çocuk biz bisiklete binerken içi gidio neden çünkü bisikleti yok onlar çöplüktemi büyüyolar halinize şükredin herkesin imkanı olmayabilir bide herkes bisiklete binseydi sıradan bi bisikletçi olurduk yaptığımız işin bi manası kalmazdı artık mesaj yazarken olgun mesajlar yazalım
-
-
-
-
-şevki abi bu yazdıklarımda haksızmıyım dediğiniz gibi bu konu kapansa güzel olur ya siz bi iyilik yaptınız ama bunu suistimal etmeye başladılar ne güzel bi klüp kurulma aşaması var inşallah olurda bizde rahat ederiz antalyanın adını duyururuz bu konuda bi gelişme olursa o zaman haberimiz olsun abi (teknik destek shimano yol yardımı 7 /24:D )

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri