Ben belirtiyim istersen.
1) Abi bu güzel haberi Antalya lı bisikletseverlere verdigin için çok teşekkürler..
Böyle bir ugras içinde yer alan Gökhan abime de şükranlarımı sunarım..
Bu güzel haberleri ben de sizler gibi tüm bisikletforum ailesine vermek isterim;
çünkü bu sevinç hepimizin, bu özlem hepimizin..
Şevki abicim gerektigi yerde bende görüşmelere gelebilir size destek ve yardımcı olabilirim, mümkün oldugunca elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım
İlgilerini eksik etmeyen Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlügüne de teşekkürler!
2)Şevki abi bu konuyu tüm eğrileri ve doğrularıyla Cumartesi günü saat 20:00 de kampusde konusalım mı? Hem küresel ısınmaya karşı tepkimizi de dile getirmiş oluruz? hem de Kampus de çayımızı yudumlarız
3)inşallah abi onun gibi deneyimli ve bilgili birine ihtiyacımız var ve iyi ki Antalya da şansımıza böyle bir abimiz var ki bize önderlik ediyor tabi Şevki usta ya da minnettarız
4)İnş. Hakan abi daha iyi haberleri bekliyoruz ve sizlere haber vermek için sabırsızlıkla bekliyoruz ...
8)Şevki GÜNGÖR, öncelikle başlattığınız bu güzel etkinliğe diyecek birşeyim yok ama nedense mesajınızın sonunda Benden bahsedildiğinin farkına vararak size bir soru sormakta yarar gördüm?
-Bu konuyu okuyan benim gibi birçok meraklı genç varken neden sadece beni hedef gösterdiniz? :S ('Ben de sizi cok seviyorum emin olun zaten biliyorsunuz')
-"Neden herşeye cevap yazıyorsun?" demişsiniz çünkü biraz istekli biraz meraklı biraz da heyecanlı yım, ne de olsa böyle bir uygulamaya Antalya nın oldugu gibi bütün illerimizin ihtiyacı var..
Ayrıca Alıntı:
Zeki Alper, buradan sonrası sana özel. Bu topikde 7 mesajın var. her şeye cevap yazmak durumunda değilsin.
Anladığını umarım.
Anlamadıgım yerlerde soru sormaktan çekinmem, bu platformu sunan site yöneticilerine tekrardan Saygılarımı sunarım.. size de!
Sayın abicim bana belirtmek istediginiz 7 adet mesajın tamamını bulmuş değilim lütfen açıkca belirtiniz...
Yeterince açıklayıcı oldumu ??