Scudo Sports

Antalya

@BMX_rider07

Teşekkür ederim.Dün iş dönüşü eve gittim.hemen bisikleti alıp balkona çıkardım.
Gerekli alet edavatıda ayarladım.pazar günü bir güzel bakımını yapacağım.Çocuk koltuğunun siparişinide bugün veriyorum.En yakın zamanda güzel Alanyada bisiklet turlarına başlıcaz inşaallah....

Scudo
Arkadaslar Merhaba.İkİ Bİsİklet Arasinda Kararsiz Kaldim.sedona Borla Ya Da Kron Xc 500.neden Bunlar Dersenİz Param Bu Kadar Derİm:d .ama Asil Onemlİ Prob Su Kİ Antalyada İkİ Urunu Bİrebİr GorebİleceĞİm Bİr Yer Var Mi Onu Bİlmİyorum.İnternetten Cazİp Gelmİyor Bana.yardim

sedona çarşıda denk gelebilir kron ise kemerde bi rentacarda komple kron 500 var 15 inç ten 18 e kadar bana sorarsan kron al hem görüntü olarak ta daha güzel

abi ben o calani gorursem once doverim sonra soverim sonra da......

telekizligin bile bi karsiligi var.. ama hirsizlik deyince dur orda iste...

gozum yollarda olacak... hoscakalin bol pedalli gunler

o calınan bısıklet benım onume cıkmasın eyer cıkarsa ben karısmam danger.....

walla arkadaşım kendini hangisine daha yönelik buluyorsan onu al derim sonuçda kulanacak kişi sensin ama bana kalsa kron al derim

İkiside o fiyata göre güzel bisikletler..

Bana kalsa, Kron XC500 al derim..

Herne alırsan al ama bisiklet all.
Bas pedala döndür dunyayı kendi kanatlarının arasında.

Trek_25

yazılanlardan sonra biraz ilginç olacak ama (aynı kategorıde olmadıklarını da farkındayım.almam daha kolay diye yazıyorum)bianchi stratos için ne dersiniz?

İnternetten almak cazip degil gibi gözükse de sana aslında hepimiz internet sayesinde bisikletlerimizi Antalya ya ithal ettik yani merak etme bişi olmaz güvenebilecegin bisikletçiler zaten anasayfadaki reklamlarda asılı ;)

@deliaziz

bianchi almada ne alırsan al sedona ve kron kat kat daha iyi bisikletler. ikiside donanım olarak aynı seviyede sayılır fakat modele göre kadro teknolojisinde izlenimlerime göre xc500 ön planda kalıyor. fakat hangiSiNİ alırsan al(bianchi hariç:D) parasının hakkını verecek modeller.
saygılarımla

Antalya`da bisiklet saticisi yok mu? Bana sorarsan ben de Kron derim kardes...

ben bu sıteye yenı uye oldum ama bılırım bende bu duyguyu sankı bır parcanı canlı canlı koparırlar cok uzuldum hergun bısıkletımle tur atıyorum umarım sıze yardımcı olurum umarım enkısa zaman da bulunur ellerım dreksıyonda gozlerım etrafda arıyor olacak gecmısolsun

@gokdaltercume

antalyada bisiklet satıcısı var ama istediğin şekilde çelik konstrüksiyon bianchi bisikletler var bazen bi kron falan getirtiyolar zaten o getirttikleri bisikletlerde bizim aldığımız yerlerden alıyolar yani fiyatıda düşünün bizim aldığımız fiyata alıyolar artı kargo artı bide adam kendi karını koyuyo bisikletin fiyatı 1000 ytl se oluyo fiyat 1500 ytl pahalı almak isterseniz bisikletçi çok burda:D

@geotech emre

Pahalı da olsa Antalya da bizim bisikletlerden görebilme ihtimali oldugunu bilmek güzel oluyor...

Geri