Scudo Sports

Antalya

Scudo
Bu gün güzel bir tur yaptık.Actionlu:cool:

İlk takla benimdi.alışmışım hidrolik frenlere ,ön arka shox a. maşa da çok farketti taklamda:cool: :Skull-175

Maşa gelinceye kadar yuvarlanıp gidicez artık.Epic yatıyo biz de yerlere yatıyoz.:D :D :D :D :D

Uçuş fotom yok ama diğer fotolar var.

Yarın akşam eklerim.

Herkese iy akşamlar.

@Ontario

Ayıpsın man:) Giderken tempo 130 u buldu ara ara:D :D :D :D :D
dönüşte 80 le geldik ortalama:D :D :D :D :D

Evet hiç yorulmadan gittik geldik süperdi

Sabah forumda yazdım msn ne de yazdım o kadar ama kimseden ses çıkmadı.

Drift is here:cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Haftaya kalırsam daha güzel bir turda görüşmek üzere.

@Ertan ABA

Ertan abi benim bu geziden haberim yoktu bilseydim bende sizle gelmek isterdim öğlenden sonra 3 de öğrendım geziyi neyse haftaya hava inş iyi olur herkeze iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
antalya süperdi bi sorun var kar birikmedi ama biz eylendik:D :D :) :p :mad:
benim için zeplin abla resimleri atacak foruma antalya ve feslikan görüntülerini

Ben Yedinci sınıftayken yagmıstı Antalya'ya kar, 1993 tü galiba (buradan yaslılıgım da ortaya cıktı ama neyse heheh)
Sabah kalkıp butun sehrı beyaz gorunce korkmustum,bir urpertı gelmıstı ıcıme ve hıc sevmemıstım nedense, hala da pek sevmıyorum karı, yagmuru tercıh ederım :)
Bugun Antalya'da olup o heyecanı yasamayı ısterdım, butun arkadaslarım ve aıledekıler saolsunlar sabahtan berı susmuyorlar. Mesajlar,telefonlar falan baya abarttılar olayı :)
Burada (Konya) bugun okul tatıldı, kar tatılı, her taraf bembeyaz,
Bozkır tam bır kartpostal gorunumu aldı.

Paylaşım için teşekkürler merve ve ateze ;)..

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
wallaha yagdı ama o kadar cok deıl kar denmez yane...ogleden sonrada gunes cıktıı hıc bır sey kalmadıı....gecmıs olsunn...10 yılda bır serpıstırıo bıraz o kadar...:sigaraici

10 sene önce yağan kar tutmuştu ama antalyada kar görmeyen ne çok insan varmış meğerse o günde herkez sokaktaydı bu günde:)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
zeplincim fotolara yardımcı olduğun için saol fotolar arasında karların fazla olan yerleri feslikan yaylasına aittir oradada bi sucuk partisi yaptık neyse antalya 1993 ten sonra azda olsa karla buluştu o zaman ben okula daha yeni başlamıştım sabah kalkınca bende bi şaşırmıştım balkondan tepsiye karları toplayıp evin içinde geçici kardan adam yapiodum hiç unutmam neyse fotolar ataze yardımı ile kardeşimden

bugün tam kar lastiklerini deneme zamanıdı organize tarafı kepez üstünde

Geri