Scudo Sports

Antalya

Scudo
@Lobo

tek yetenek arkadasmı var antalyada :D sizi tanıyomuyuz yada siz bizi ??
neyse tanışmıyosak tanışırız inşallah

• Beğen
Tepkiler: olcaybatu
@Lobo

öncelikle foruma hoşgeldiniz sanırım yine konuları bulandıracak bi kişi foruma geldi buradaki konu pazar turlarından bahsedilio vede nereye gidileceğinden sizi zorla bi yere götürüp alıkoymadık arkadaşımız katılmak isteyenleri beklediğini söylüyo herkes zorla gelecek die bişey konuşulmuyo hem tura gelmeyipte hemde arkadan yada önden laf atıp karşılıklı bi kavga konusuna dönüştürmeyin konuyu lütfen ayrıca feslikana 30 dk da gidiyosunuz heralde yanılmıyosam .... bu dediğiniz yer çakıtrlar pazarı olmasın zaten merkezden pazar yeri yarım saat sürüyo biz feslikana 2 saatte çıktık dinlenmelerle beraber yani bilemiom arabalar 1 saatte çıkıyo sizin yarım saatte cıkmanız biraz saçma gelio ama çıkıyosanız sahiden alnınızdan öperim ama ortada bi yalan varsa hiç olmazsa isabetli bi yalan yapın da inanalım ama tabi bu konuştuklarımı sizi tanımayarak söylüyorum kim olduğunuzuda bi söylerseniz sevinirim

@geotech emre

Emre beyfendiyle konuştuk.Lara beach'te bizi çaya davet ediyor.Konuyu devam ettirmene gerek yok.Boşuna kızma.
Dönüşte uğrar sohbet ederiz.:)

Pazar günü geliyor musun?

Günaydın bu arada:D

ben hani larada oturan biri vardi bilmiyorum sen varmiydin bir persembe aksami bizim havuz basinda cay icmistik... byeeee:D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@olcaybatu

Sadece çaymı Olcaycım.

Ne börekler ne pastalar yemiştik. Annenin eline sağlık, tadı halen damağımızda duruyor.

Sevgi ve selamlarımla

nasıl unuturum o günü şimdi hatırladım seni bayadır görmüyoruz nerelerdesin okul falan var galiba neyse kendine iyi bak görüşmek üzere

sanada günaydın dicem ama hava karardı ben arkadaşı yeni hatırladım oke ben ayar çektim özür dilerim pazar biz biraz kar oynamaya gitcez sarı çınara tırmanıcaz üzgünüm ondan gelemicem kusura bakma

@'[XC-DeniZ

ben neden gelmıom kazanamı dustumm:)zaten ıstesenızde gelmem artık pzar gunku turdan sonra bıraktım bu tur ıslerını bana gore deeeellll!!!ben free takılcammm cahal denız free raıde deeeelll....freeride..sagır duymaz uydurur mısalı...olum cıvılı lastık verıne sılık lastık goturun kayak yaparsınız bısıkletle puhahaha:)

hadı tur var desem 20 kısı cıkar gıdelım dıyee...ben sızle tura gelıom sız benle ndn ucmaya gelmıonuz...yazık deeell mı bana...yalnız geldık yalnız gıdıoz...:River-102ende olmadı ıstee....:sigaraicipuhahaha....hayat bos freeRide yap coş..:lick3:

Hayat boş FreeRide yap çoş wallaaa... :D
pazar yapıyoz demi ;)...?

Herkese selamlar, bir kısmınızla tanısmıstık ama cogunuzu tanımıyorum, ben de Antalyalı'yım ama Konya'da calısıyorum, resim öğretmeniyim, tatıllerde buradayım sadece :( yazın sık sık gorusmek dılegıyle, herkese selamlar tekrardan :) Konya'ya beklerım hepınızı :)

ıns..ama sen tura gıt en ıyısı orada yaparsın freerıde ı ama ben street takılıom..gelırsen mekan bellı,yer bellii....

Zeki amca ne zamandan beri çocuk olduk?Neyse biz çivileri işaat çivilerinden yapıyoruz .10'luk kullanıyoruz.keser yardımıyla çakıyoruz.ama dikkat et eline meline vurayım deme. dikkaaaat eeettttt!!!!!!!!!!

Freeride olcak diye birşey yok sen iste semih cim Street de yaparız, Fly da Kamikaze de, Harikuru de :D ...:D
yeter ki Aksiyon olsun ;)

teşekkür ederim saol fakat ben 7 sendir imal ediyorum çili lastikleri hatta uzman olduğumu bile söyliyebilirim ama yinede saol.

Selam ufaklık sen ne zaman büyüdünde cevap yazmayı öğrendim bakayım sen ha canım.Senin güddüğün koyun kadar benim giddiğim kilometre var.takıldığın yer olursa sor biz abin olarak sana öğretiriz<seni gööözzzlerinden öpüyorum.

Hfta sonu küçük bir değişiklik yaptık.Saklıkentten feslikan yaylasına ordan kar çukuruna geçecez.Yalnız çivili lastik konusu çok ciddi.Bazı arkadaşlar olayı gırgıra aldılar tabi onlarda haklı hiç karda sürmemişler.Ama biş şansları var.Bizden ders alabilirler.Bu işler forumda laf cambazlığı yapmaya benzemez.Çıkalım hafta sonu saklıya herkez bildiklerini anlatsın orad.Herkezi hafta sonu saat 08.00 de melltemde bizm sitede buluşuyoruz.Lütfen bisikletten anlyan arkadaşlar gelsin ayrıca saglam çeviren ve mantıklı herkezi bekliyoruz.Bu gezi sıradan gezilere benzemez profosyenel arkadaşların her zaman başımızın üstünde yerleri var.herzi hazırlıklı ve özellikle bisikletleri balımlı gelsin.Bay bayan herkezi bekliyorum onlar içinde tecrubr olur.......................

Geri