Scudo Sports

Antalya

Hoşgeldiniz merhabalar :) Deniz bey size ihtiyacımız var anlaşılan ;)

Scudo
@BMX_rider07

sen şimdi uyuyamazsında artık yoksa rüyana girecek :D :D

Perşembe günleri yapılan klasikleşmiş turları kış aylarında başka bir güne alamaz mıyız? Çünkü katılımcı sayısı=0. haftalardır katılan yok ne yazıkk ki :(
Ender abi konuya bir el atabilir misin? :)

@BMX_rider07

Sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba

İnanın sizlerin hepinizin yaptığı gezileri ilgi ve merak içinde izliyorum. Ben çalışmaya başladığım için, hiç bir organizasyonunuza katılamıyorum.
Ama burdan söz veriyorum, şu çalışma hayatımı bir düzene sokayım, havalarda biraz ılımanlaşmaya başlasın, perşembe akşamları ve pazar günleri gene hep beraber olma sözü veriyorum.

Gene çalışıp eski grubumuzu toplamaya ve sizlere katılmaya çok istekliyim.
Yeter ki şu bahar ayları yaklaşsın, akşamları hava biraz ısınsın, günler uzasın, gene hep beraberiz.
İnanın bisiklete binmediğim halde hastalıktan yeni kurtuldum. Birde geceleri binsek herhalde yataktan dışarı çıkamayacağız.

Biraz daha geçsin gene hep beraber toplanıp turlayalım.

En kısa zamanda beraber pedallamak üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Geçmiş olsun Ender abi.:eek: Bayadır görüşemedik.

Evet abi artık gel de dolaşalım.:D

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Çok geçmiş olsun Ender abicim dediklerinize katılıyorum Havalar ısınırsa gezilerimiz daha da zevkli geçicektir eminim :)
Birlikte pedallamak dileklerimle ...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Derslerden kafamı kaldırdıgım kadarıyla olabildim :)

@Ertan ABA

vay ertan naber, askerlik bittimi? pek foruma bakmıyodum ,ne çabuk bitti yoksa bana mı öyle geldi?

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
yarın görüşürüz belkide görüşemeyiz ağzımın içi çok kötü yara oldu ama gelmeye çalışacağım

vayyy deniz beylerde lüfetmiş aman aman kimleri görüyoruz siz forma takılırmıydınız yavv neyse iyi oldu antalya ekibi güçleniyor forumda

merhabalar, geçen hafta gelememiştim, yarın üniversitedeyim. sizlerle tanışmak istiyorum.

@onurelmas

Memnun oluruz sizi kampusde bekliyoruz

Geri