Scudo Sports

Antalya

@BMX_rider07
alper sen önce düz bi sür bisikleti sonra otobüs uçak gemi takılırsın arkasına

Scudo
Ertan yine gelirken bi fırın kayoneti yakalasak ya sıcacık oluyo arkası :D

Ewt Erol senden esinlendim;
Ertan dediklerini dikkate alıcagım dostum sende kib;
Hussarlı Zeki bey, bende sizin taleplerinizi degerlendiricegim ve tutunulacaklar listenizi yenilemenizi istiyorum
Pedallarken arasıra kaçamak yapmak güzeldir, pedallamakten vazgeçmekten bahsediyorum güzel yapmışsınız ama bunu sır saklamak mı gerek tıtı! :D forumda paylaşalım ama aAAAaaa dimi ya hani herşey konusuluyordu? :) forum bunun için war yane :cool:

@Ontario

Valla ya giderken açarız arka kapısını alırız sıcacık simtleri ekmekleri aşırırız:D :D :D :D :D

Kahvaltıyıda yolda yaparız.Zaman kaybetmemiş oluruz:cool: :D :D :D :D :D :D

@Ertan ABA

Ertancım şunu hesaba katmadın herhalde :cool: "Her inişin bir çıkışı vardır"

okey msj aldındı ;)

way benım bıldıyım guver kanyonunda bı cıkış vardı ben elımle cıkarmışdım denız abilerde oyle cıkarmışdı benım bıldıyım bır tane var

önümüzdeki hafta antalyada olacağım ara tatil için.
siz büyük antalya grubuyla görüşüp tanışmak istiyorum. hatta bi bisiklet ayarlayabilirsem gezilerinize de katılmak istiyorum.
gezilerinizi olabildiğince takip etmeye çalışıyorum. sizinle irtibat kurmamada yardımcı olun lütfen. görüşmek üzere

Tabii buyrun gelin.Her pazar akdeniz üniversitesi kampüsü olbia çarşısı içerisindeki simitçi kafede 8:00 - 8:30 da buluşuyoruz.

Gelişmeleri pazar günleri kampüste buluşalımdan takip edenilirsiniz.
Msn adresinizi ekledim.

antalya.mtb.team@hotmail.com

Görüşmek üzere.

Her zaman kapımız açık

Haftasonlaru kampüste buluşuyoruz sizide bekleriz

Msn inizi ekledim , pazar günü görüşmek üzere kib by...

@Ertan ABA

Ertan ya kardeşim walla sen ne yapıp edip o tepeye çıkarsın beah!

@Ertan ABA

abi naptın sen ya neyse benim schwalbe racing ralph lerde geldi taktım vitra gidon geldi onu da taktım ama denemek nasip olmadı 3km ya yaptım ya yapmadım neyse bu arada alperde herkesin yorumları değerlendiriyo tabi bi hayli hayran kitlesi var herkes imza istiyo yolda rahat gidemiyo adam telefonlar kilitlendi gelen fax lar bihayli kabardı okuyamıyo artık fax lari her türlü yorumları alper arkadaşımız saolsun her şekilde değerlendirir:D

Neye gülüyorsun Speşılezıt Bisikletsever kardeşim ha? :D
Emre sen de espriyi patlaşmışın yine hadi bakalım ,..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@geotech emre

madem aldığımız parçalardan bahsediyoruz:D bende lx aynakol,deore ruble,deore arka aktarıcı,xt zincir aldım. hehe:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Yaw ortalıgı kim neyi aldı Kim fazla aldı gibi Star Wars savaşları gibi Alım-Verim Savaşlarına dönücek gidişat öle çünkü :D
Dilerim, herkes diledigi parcaya veya bisiklete kavuşur inş :)

Geri