Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

Kardeşim doğru söylüyorsun.

Daha öncede bu tarz bir açıklama yapmıştım.Action demek hareketin çeşitli şekillerde tehlikeli figürler yapılması.Bu tarz hareketlere diyoruz.Limitleri zorluyorsunuz.
Arkadaşlar çok güzel açıklamışlar.Bunların geneli actiondur.
Gereksiz mesajlar yazmayalım.
Lütfen artık konuyu bulandırmayalım.

Pazar günkü tura gelin sizde o zaman
daha iyi durumu anlıyacaksınız.

Nasıl olduğunu.
Arkadaşlarıda tanıyacaksınız o zaman bu anlattıklarımızı anlıyacaksınız.
İyi akşamlar.

Scudo
Pazar günü tura gelin arkadaşlar size bisiklet hakkında soru veya sorunlarınız varsa yardımcı olucaklardır, çekinmeyin lütfen Bay X :) yani Sayın Bisikletçi .

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
tünektepeden hiç firene basmadan aşağıya inmek (veya inebilmek) ekşın olabilir mi? küçükken buna benzer bir olay yaşamıştım, kafam gözüm yarılmadı ama attığım dört taklanın da hakkını vereyim.

bende geldim aradaşlar merhabalar :)

• Beğen
Tepkiler: scottrace
ya ne oluyo ne dersi ne sucuğu kim bay x ne bisikletci kim necisiniz ya kime ders veriyo türkçe öğretmenimi bu adam neyse pazar günü bir görelim bakalım

ya erolcum nedeyim sana eline sağlık andayın dediği kadar var star wars un japon versiyonu olmuş manyaksın sen teşkkür ederim öptüm

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@Bisikletçi

ben gene bısey anlamadım ama tesekkurler :)
akdenız fren ayarı nsl oluyor nemle falan mı ılgılı:eek:

sen yeni girdiğin için forma kim var kimyok bilemiyon daha herkez forumda bak

@onurelmas

Ama bu herhalde action değildi??

@BMX_rider07

Benim öyle biri sıkıntım yok.

@Ertan ABA

Nedir vahşet olan?

@BMX_rider07

Ama bu ben olmayacağım.

@geotech emre

Bende sizlerin kimliğini tabımıyorum? Soruyormuyum? Burası sanal bir ortam.

@surgent76

Ben kimseye ders vermek gibi bir derde sahip değilim. Pazar günü 4 kişi turlarız. O kadar.

Belki biryerde yolumuz kesişir.

Yaş ortalamamız 38-40 civarı.

Hem hiçbiriniz benim yazımı okumamış gibisiniz.

@Bisikletçi

Beyfendi vahşet olan arkadaş mangalı bilerek yanlış telafuz etmesindendir.Biz bunu muhabbet konusu yaptık.

Siz bizi tanımadığınız için böyle ön yargılı davranıyorsunuz.
İster gelin ister gelmeyin.

Zorla tur için insanları zorlayamayız.Artık bu konuyu boş yere devam ettirmemek daha iyi olur.

İyi akşamlar.

Konumuz Pazar Günleri Kampüste Buluşalım ve Gidilecek yerler hakkında karar verelim giibi..vs
Artık konu dagılmadan paylaşımlarda bulunmaya varsa parlak fiikirlerde bulunmaya devam edelim... :) herkese iyi forumlar....

yav bu actıon olayı cok sıktı ve uzadı pazar gunu gelın bay(bisikletci)takılın bizle actıon mu her neyse gorursunuz ne demek olduyunu gorursunuz zaten bız anlatmassak bıle pazar gunu gıtceyımız yollar camur toz toprak bir de actıon demek flımlerdekı gıbı deyil bız actıon yaparız ama bızım kendımıze dair bir kurallarımız vardır bız oyle kafamızın estıyı yerlere gıtmeyız bizim her zaman başımız olur...... herkese yakşamlar by by

@Ontario

Forum kurallarında bir bölgeye mensup olanların başka bir bölgeye girmelerini yasaklayan bir madde varda benmi görmedim?

Çok makul bir soru yöneltmiş arkadaş.

Çok ciddi bir cevap verebilirdiniz.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Geri