Scudo Sports

Antalya

Scudo
Pazar günü Ataya Et alayım Başımızın Eti yiyebilir :eek:

şaka bi yana herkes enerjisini pazara şarj etsin çünkü sabah baya soguk oluyor ama 9.00 dan sonra hava ısınmaya başlıyor(en azından beni rahatsız etmemeye başlıyor)
herkese kolay geslin..

ertan abi ben mangal taraftarıyım et mangal actıon 3 bır arada guzel olcak gıbı gıdek garı su kanyona yolu ben bılmıyom ona gore hea

Ya su falan varsa mayo getirip orda suya girelim

AMA bu sefer kesin banlarlar bizi millet sibirya soğukları diye donuyoo - 35 derece :D

Antalya iklim şartları bakımından bir bisiklet Cenneti yaw :D
Canyon Canyon diye beynimi kemiren sesleree kulak vermemeye çalışıyorum..
pazar günü görüşmek üzere .. ;)

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@Ontario

Evet:D Evden çıktıktan 5 km sonra ayak parmaklarmı hisettemiyorum.

15 km de ise ayaklarımın yarısını hissetmiyorum.O derece soğuk.Burnum takma gibi.:D :D :D

@Ertan ABA

Otobüs arkasına tuttunmayı deneyebilirsiniz :D:cool:

abi muhabbetleriniz harika bisikletçi x te rahmetli olmuş eeeeee konusmalara herkes dikkat etcek yani ne kadarda sanal bi ortamda olsa bizler birbirimizi tanıyoruz neyse ben foruma yani nete girmeyeli 2 gün oldu forumda baya bi değişmeler olmuş bu mangal muhabbeti de güzel olmuş keşke bende gelebilsem ama neyse işlerim yoluna girdi artık bu haftada deil sonraki haftaya güzel bi mekan ayarlayın artık bende geliyorum 1 hafta daha sabredin sora aranızdayım ama uzun yollara hasret kaldım lütfen uzun bi yol olsun mesela tabi 2 hafta sora için konuşuyorum termesos olabilir yorumlarınızı bekliyorum yine mangal olabilir tabi yine aksiyon cezaevinin oradan ormandan korkuteli yoluna çıkarız oradan da termesos ne dersiniz yolda biyerde mangal yaparız pyine termesos olmasa güveruçurumu piknik alanı olabilir

@tuninger_haa

abicim nasıl anlamıyosun ya gezi öncesi eksik varmı diye kontrol ediliyo bozuk parça varmı veya gevşek bi vida varmı diye bu kadar basit.
herkes senin le dalga geçiyo ama sende balıkçıların arasında kefal gibi geziyon yaw

@geotech emre

Ayıpsın.Hallederiz.
Zaten değişik rotalarda gitmek zevkli olur.
Yağmur yağmasa yanına gelicem paso yağmur yağıyor.:eek:

Güzel fikir.Benimde aklımdan gerçiyordu.

Pazar kahvaltıya gelirsin inşallah.:D Pazara görüşmek üzere.

@BMX_rider07

Onu asla yapmayız.:Skull-175

Sakın yapma.:Skull-175

Otobüs arkasında pedal çeviriyoruz.Rüzgar tüneli oluyor ama asla tutunmayız.

Benden uyarı çok tehlikkeli:Skull-175

Pazara akdeniz ayarı yapmayı unutmayın.:D :D :D :D :D

Otobüs arakasında seyahat sıcak ve hızlı geçtigi için önerdim henüz tadını çıkarmak kısmet olmasada bana anlatan bazı arkadaşlardan esinlendim, :cool:

@BMX_rider07

Alpercim.Esinlenirken anlattığım gibi esinlen.:rolleyes:

Bazı arkadaşlar deme drek söyle.;)

Ayrıca tutunmuyoruz.Onu söyleme istedim. Asla otobüs kamyon arkasına tutunmayız,pedal çeviririz arkasında oke? Yoksa diğer genç arkadaşlara kötü örnek oluruz.:Skull-175
Yapmadığımız birşeyden dolayı:Skull-175

O yüzden dikkatli olmak lazım.:cool:

Benden söylemesi kendine iyi bak.

@BMX_rider07 alper enson kepez tarafına çıktığımızda yürüyerek çıkmıştın rampayı busferde yürümeyeceksin değilmi

Geri