Scudo Sports

Antalya

Bu pazar yine görevliyim.

Haftaya görüşmek üzere. :cool:

Scudo
evet sertel kardeş,zebani kardeşim iyi bir noktaya değinmiş.bende bu şirketi biliyorum bu şirket( www.getwet.com.tr ) doğa sporları yapan bir şirket ve turistlere dağ bisikleti turları düzenliyorlar.antalyadaki parkurları iyi bilen bisiklet rehberleride var.onların tecrübelerinden yararlanabilir ve onlara parkurların güzergahını sorup öğrenebilirsin.şirketin birde cafe bar bistro tarzı yeride var.(pit stop cafe)lara da.

evet zeki kardeş,kapadokya yarışına gitmemiz iyi olur bu sene çok daha zevkli ve eğlenceli olacağını tahmin ediyorum.yeni işe başladığım şirkette bana bu konuda sponsor oldu(şanslıyım :D patronun bisiklet sevgisinden dolayı):) ve her türlü desteği veriyor.:D (forma+diğer giyecek+bisiklet+yol masrafı + yemek masrafı)şirketin minibüsüde var + ( bende 5 tane bisiklet alabilecek araç üstü bisiklet taşıyıcısı ve arabanın arkasına monte edilebilen(tak çıkar)bisiklet taşıyıcısı var).eğer antalyadan yarışa gidecek arkadaşların sayısı çok olursa toplanıp beraber minibüsle gitme durumuda olabilir, ama bu durum daha belli değil çünkü sezonda minibüsü kullanıyolar ve işler çok yoğun oluyor.eğer minibüs işi olursa ve eğer bu şekilde gitmek isteyen arkadaşlar olursa hem daha ekonomik,özgür,rahat olur,hemde eğlenceli olur bizim için.

26 haziran kapadokya yarısı biz gitmeyı dusunuyoz ama gene 300ytl gozden cıkarmamız lazım onun yerıne 12 ekim alanya kızılalan yarısına gıtcez :D

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@Erdem Eryiğit

Canımsın.:)

Hafta içi bu yüzden dolaşıyorum.

Sahahları temiz havada en iyisi.

Haftaya pazar görüşmek üzere.

@Ertan ABA

gözümsün:D
sen buraya gelmezsen biz kemere geliriz bu kadar basit ama dizim hala ağrıyor ayrı mesele:) ;)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@atahan07

Teşekkür.:D
İyileştikten sonra gel.:) ;)

Sakatlama kendini:) :rolleyes: :cool: :ci: :Skull-175

Görüşmek üzere.:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
babam saolsun cebımde bu sene allahın ıznıyle her yarısa babam goturuyo
sınıfı gecıncede yenı frenım ve amartısorum gelıyo baska ne ıstıyım be
bekle benı yarışlarrrrrrrrr:D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@mertdalkılıç

Yarısçı olucak adam kendini belli ediyor :D
Tebrikler ben de babamı kandırabilmeyi çok isterdim:(
Bu seneki Alanya yarısında görüşrüz o zaman
kib..

Anday gel biz alanyaya tatile gidek :DBen ne zaman yarisa girmeye kalksam bir kaza cikiyor karsima bu sefer bisikleti götürcem ama tatile gider gibi gidip yarisa girecem:D

kemerde gorusuruz ertan abı emre abının mevlutune gelıcez ordan senı goruruz sonrada antalya

Geri