Scudo Sports

Antalya

Scudo
Bilindiği Gibi Antalya'da Skate Park Gibi Alanlar Yok .Bunun Üzerine Bulunduğum Muhit olan Muratpaşa Belediyesine İnternet Üzerinden İstek Yolladım Umarım Kabul Olur Ve Hayata Geçirirler..

İşte Yazdıklarım

Merhaba..

Öncelikle İyi Günler Dilerim Ve Kendimi Tanıtayım Ben Tolgahan *****

** Yaşındayım. Öğrenciyim..

Gelelim Mevzuya;

Bilindiği Gibi Zaman Akıp Gidiyor.Gençlerimiz Spor Alanları İstiyor.Tabi Ki Bende Bunlardan Biriyim . Bizim İstediğimiz Spor Kompleksi Bisiklet Ve Kaykay üzerine Adı "Skate Park" olarak da bilinen Bu Parktan İstiyoruz..

Burada Yetenekli Gençlerimizin Hünerlerini Gösterebileceği Alanlar İstiyoruz..

Bu "Skate Park" İstememizin Nedeni ise Antalya'da Bulunmaması Büyük Şehirlerimizin Çoğunda Az da Olsa Bulunan Bu Parkurlardan Bizde İstiyoruz...

İsterseniz Birde Tanımı Görelim..

Skate Park..
50 metrekare ve 5000 metrekare tüm açık ve kapalı alanlara Belediye'ye ait Boş Bir Alan Ya Da Bir Spor Kompleksi Bir Kaç Rampadan Oluşmuş Mütevazi Bir Tasarımdır.

Rampalar Çoğunlukla Çelik Konstriksyon Üstüne Oturtulan Ahşap Marin Panellerlerle Şekillenir. Doğru Bakım Yapıldığı Sürece Doğa Koşullarına Dayanıklıdır.

Planladığımız Parkur Resimlerini Aşağıdaki Link'lerden Görebilirsiniz...

Resim 1

(link)

Resim 2

(link)

Resim 3

(link)

Resim 4

(link)

Resim 5

(link)

Bu Veya Bunlardan Birine Benziyen Parkurlardan Birini İstiyoruz..

Ayrıca Bu bu Alan

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan TOLUNAY Tarafından'dan Vaad Edilmiştir. Ancak Kaybetmesi Üzerine . Planlarımız Suya Düşmüştür.

Sizden Rica Ediyoruz..

(* lı alanları Şimdi Kapattım Normalde Tüm Bilgileri Verdim.)

(** Birde Biraz Çoğul Konuştum.)

Kardeş, Güllük'teki CHP il binasına git, ordakı gençlik kolları baskanına anlat durumu, kesin bir yanıt alırsın, bu işi yaparsa hoca yapar :):):)

@E.GURCAN

Aççççç:D Önce kalorileri yakıcaz sonra yemeğe:D

Haftaya pazar Sarısu,(konyaaltı)lara,kundu sonra dönerciye ne dersiniz?:D

Bütün sahil yolunu gidelim?

Yaşım 16 Beni Ciddiye Alacaklarını Sanmıyorum..

Benim Yerime Büyük Abilerimiz Gitse Daha Etkileyici Olur..

• Beğen
Tepkiler: cem kılıç
valla ben daha bu sene reşit oldum ilk oyumu bu seçimlerde kullandım. benide kale alacaklarını sanmıyorum ama kale alınacak adamları tanıyorum :)
bende antepte bir skate park biliyorum ve oldukça talep fazla.
ama Güzel ülkemde extrem sporlara gerekli ödenek ve ödeneği geçtim zaman bile ayrılmıyor. halk haliyle karnını en ucuz yoldan doyurmanın peşinde. ortada bu sorun varken büyüklerimizin ilgileneceğini pek tahmin etmiyorum:)
birde madalyonun öbür yüzü var; seçimlere ayrılan parayla 50milyon tane skate park yapılır o ayrı mesele:) ben çok konuştum. dahada çok konuşursam banlanırım :)
saygılarrr

@Ertan ABA

güzergah güzel fakat ben uzun yol yapma taraftarıyım
ama çoğunluk nereye ben oraya:D

Benide bekleyin Ertan abi :D Yazın ordayım yine.. :rolleyes:

Tebrikler Tolgahan!
Bende konyaaltı belediyesine mail attım. Bakalım geri dönücekler mi? :)
En iyisi biz geri dönmelerini beklemeyelim bir an önce yanlarına gidip isteklerimizi anlatalım arkadaşlar.. Böyle beklemekle diğer isteklerden bize sıra gelmez :)..

Pazar günü sınavım var sınavdan sonra akşam üzerine dogru karaalioglan(Işıklardaki) parkına gelebilirsem buraya belirticegim ve konuyu orada seninle tartışmak ve dile getirmek isterim..
Hoşcakalın.. ve daha fazla mail atalım ki durumun ciddiyetini anlasınlar!

@AdiL_LizarD

Hoş geldiniz.

Sizi de turlarımıza bekleriz.

Dip not: (Gençlerin cevaba karşılık)
Haftaya pazar siz kaşındnınız o zaman Le Tour De Ekşilİ göleti yapalım.:D :D :D :D :D :D :D

Ertan abi nolur haftaya olmasın haftaya deneme sınavları var!!! Ondan sonraki hafta olsun .....

ertan bu pazar boşum istediğin yere götür sürükle beni :D:D:D

kardeşim senin bu iş yaş zamanında evcilmen spora destek veriyoruzidiye bi taraflarını yırttı gittik biz klüp istiyoz dedik klüp oluşturalım dedik yüzümüze bile bakmadılar bu iş yaş mhp kemal çelik başkan adayı laradan melteme kadar bisiklet yolu yapıp antalyaya 5000 bisiklet getircekti yani alanya daki bisiklet sistemini antalya ya kurcaktı ama o da yalan oldu ama şansınızı zorlayın olmicak die bişi yok

ha bu arada kepezede başvurunda meşe kapısını da parkurr haline getirsinler :D:D:D

Geri