Scudo Sports

Antalya

Scudo
@geotech emre

"doğal yaşam tarzına dönüştürülmesi gerekir" bu konuda sana katılıyorum. Bu yüzden bu projeyi düzenledik fakat yine gelen olmadı.:("4 kişiydik" Mesela siz gelmediniz.. Gelseydiniz bu tür etkinlikleri arttırabilir ve bir yaşam biçimi olarak algılama kapasitesine ulaşmış olurduk. Ama ben bu kapasiteye tam anlamıyla ulaştım demiyorum. Sadece birlikten kuvvet dogar ve serzenişimizin hakettiği seviyeye ulaşmasında sadece bir önayak oldum bugun. Ve sadece kendi adıma ve cocuklarımın gelecegi için bu etkinliğe katıldım. "Sadece kendini düşünen(kendini düşünmek çocuklarını da düşünmektir bana göre:eek:) bir bencil insan bile bu etkinliğe katılırdı diyorum.."

Gelemiyorum sınavlara da başarılar dilerim emrecim:)

@geotech emre

Sağol Emre .Biz şewhir içi takılacağız.Uzun zamandan beri görmediğimiz arkadaşlarla buluşacağız.

Görüşmek üzere.

Bu gün 12 de seleklerin karşısındaki parkta görüşmek üzere.

katılmasına katılırdım işim olmasaydı ama yani dediğim gibi 4 5 kişile olcak bişi deil bunlar

zeki kardeşim
bu parkurların hepsini öğreneceğim
münkünse bunların hepsine gideceğim ve oraları fotoğraf yada kamera ile tesbit edeceğim
sonrada kardeşim
bu parkurları gidip gerekiyor ise valilikten
gerekiyorsa belediyeden netleştirip yurt dışından da dikkat çekecek hale getireceğim
amacım budur
bilgi için teşekkür

sağlık olsun bugün mangalda sucuk keyfi süperdi parkuru çıkmada acılı sucuğun faydası oldu

Mükemmel tempolu actionlu bir city turuydu.:D :cool: :Skull-175

Ben demiştim non stop:D

Haftaya yeni bir turda görüşmek üzere.:D :cool: :Skull-175

eveeeet katılan herkese teşekkürler.
gezinin raporunu veriyorum;
ertan abi ani makaslarıyla:cool: ;
erol merida ve tabikide sid'iyle:D;
semican Atahan sendemi geliyosunuyla:D;
erdem hangi maşayı alsam sorularıyla:p ;
emre abi yarım taklalarıyla:Skull-175 :D ;
ben ise nacizhane muhabbetimle;
Geziye damgamızı vurduk :ci:
saygılaaar.

Güzel bir gün geçirmişsiniz bende biraz antremandan sonra size katılmayı bekliyorum

Geri