Scudo Sports

Antalya

Scudo
Geçmiş olsun! inş. en kısa zamanda ekşına çıkarız :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
NEDEN OLMASIN GURUBU KURALIM NEM ORANI GERÇİ ARTMAKTA AMA SIVI TUKETİMİMZ FAZLA OLUR EN AZINDAN.:eek:

Ben ahmet çakmak
antalyadayım ama yerim belli değil...iş arıyorum bu aralar en kısa zamanda bisiklet alacağım...lise sondayım..bir buluşmanıza bende gelmek isterim şimdilik sadece ortamı görmek için..
gelebilir miyim?

güzel slogan.. ben bir yıldır okula gidip gelerek aptığım tasarrufu bisiklete yatırdım( daha öncesi de var, onu da yine diğer uğraşlarıma yatırıyordum). bu sadece bisikletle ulaşım için kısıtlı kalmamalı. örneğin, bir arkadaşıma sigaayı bırakması halinde ayda 150ytl'nin cebinde kalacağını ve hobisi için bu parayı harcayabileceğini anlattım, o da sigarayı bıraktı...

Doğaya, insanlara ve kendimize saygımızı yitirmeden buna benzer bir çok davranış ya da faaliyeti yaşam tarzımıza yansıtırsak güzel sonuçları olacaktır..

teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: dort ve ZekiAlper
beyler soranlara söylüyorum.
1200feet ten uçaktan serbest atlıyoruz. eğitimler zor.
1 haftaya kadar aranızdayım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@alpinist63

ahmet hoşgeldin ben emre karaoğlan parkında tanışmıştık ortamı az da olsa görmüş oldun bu ortamı kaçırmamanı dilerim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@geotech emre

Akşam Beach de Kenan Dogulu konseri ardından sakin bir sahil kenarı yaptık müthiş bir gün oldu herkesin pedalına saglık !!
Ahmet de umarım bir an önce istedigi bisiklete kavuşur ;)

• Beğen
Tepkiler: Lobo
Antalyada arkadaşım var dağcılıkla ilgilenen, mutlaka yardımcı olacaktır sana, adım paşa benim selamımı ulaştır kendisine ve ortamlarına gir çok seveceksin. commandobodyguard@hotmail.com dan ulaşabilirsin kendisine,

sıcaklar:evet bu konuda haklısınız sıcaktan dolayı sabah cok erken saatlerde çıkıyorum ve akşamda gunes batmaya yakın antalyaya donuyorum

@Ertan ABA

ertan bende burdan bi duyuru yapiim konuna biraz alakasız ama neyse beni arada idare edersin artık
.
.
arkadaşlar bu pazar feslikan yaylasında şenlikler var bu şenlikler cumartesi günü caddelerdeki tabelaları okudusanız cumartesi ebru gündeş latif doğan konseri olarak başlicak pazar günü ise yağlı pehlivan güreşleri olcak ve bu şekilde bitecektir biz 2 ekip olarak bu şenliklere gitcez 2 ekip olma sebebi 1. ekip yani başta ben olmak üzere cumartesi aksamüstü yukarı yaylaya çıkıp orda açık havada maceralı bir şekilde kalmayı düşünüyoruz 2. ekip ise sabah 05 00 gibi yola çıkıp başta can la deniz öncü olarak gelecektir gelmek isteyen arkadaşlar gelebilir :eek: :eek: yanlız :eek: çok önemli bir not yaylaya en fazla 2 saatte çıkılması gerkir yoksa planlar aksama yapar hızlı seri pedal çevirebilecek olan arkadaşlar gelirse iyi olur çünkü yakın bi yer deildir bu konuşmamı da yanlış anlamayın sakın:eek: :rolleyes: sağlık açısından da güvenlik açısındanda böyle bi kural koyduk;) herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: necod ve ZekiAlper
@geotech emre

Emre abi gelebilme şansım var ama kesin değil gelebilirsem sabah deniz abilerle çıkarım yola söz veremem ama...

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Geri