Scudo Sports

Antalya

geçmiş olsun emre, bu aralar antalyadaki bisikletçi arkadaşlarımızın üstünde bir uğursuzluk var. ben kaza yaptm, Taylan'a serseriler saldırdı, geçen gün Yusuf düşüp bileğini kırmış, şimdi de sen..

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
@geotech emre

Geçmiş olsun Emre'cim.

Okuyunca üzüldüm. Bir faydamız olacaksa söyle elimizden geleni yapmaya çalışalım.

Emre'nin dediği gibi bisikletçilerin üstünde kara bulutlar dolaşıyor , Allah daha kötülerinden ve kem gözlerden korusun diyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Bu güzel haberi Pedalşörlerle paylaştıgın için teşekkürler!
Ender abi siz gelicek misiniz?

Büyük büyük geçmiş olsun!! En kısa zamanda araziye dönersin umarım!

• Beğen
@BMX_rider07

Zeki Alper merhaba

Burdaki konu benim bu akşam gezilerine gelip gelmememle ilgili değil.

Buradaki konu Antalya'lı bisikletçilerin perşembe akşamları bir araya gelip pedal basma istekleri ile ilgili.

Benim bu konuda ismimin geçmesi, geçen senelerde bu konuyu açarak, sadece bir akşam buluşmasına öncülük etmiş olmam, yoksa perşembe akşamları gezisi benimle ilgili olan bir olay değil, ben bu olayın içinde sadece küçücük bir noktayım.

Bunu lütfen sende algıla artık. Bu tip yazışmalar içinde hepimizin msn adresleri var oraya yazabilirsin diye düşünüyorum. :mad:

Bisikleti seven, o an işi olmayan, grup ile dolaşmaktan haz duyan her pedalsever gelebilir.

Yok biri gelecekmiş, yok efendim o gelmeyecekmiş, yada bu işi organize eden bir baş varmış gibi konulara lütfen girmeyelim ve daha çok, bisiklet üstünde olup, az laf, çok pedal basalım diyorum. :)

Sitede fazla mesaj sahibi olup her başlıkta isminizin olması inanın size hayatta hiçbir şey kazandırmayacak... :)

Sevgili arkadaşımın imzasına yazdığı şu satır bile, ''anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az'' gibi olmuş. Ve süper bir cevapta olmuş bazılarına. :eek:

Herkesten, böyle bir mesaj ile sizleri meşgul ettiğim için özür diliyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

geçmiş olsun emre aynı zamanda sana kırıldım ertan abi benı lıstede unutmussun :(:( ben yınede gelcem :D

• Beğen
:cool: @andy
:cool:

Gelicem diyenleri yazmıştım Anday senden daha ses çıkmamıştı.:cool:

Kime kırıldın şimdi? :eek: liste şimdilik yazmıştım başka gelen var mı diye sormuştum okursan;)
Görüşmek üzere.:D

Başka gelen var mı? 5 ledik arkayı.:D :D :D

Doyran yolcusu kalmasın:D

@geotech emre

Geçmiş olsun emre abi yardım edebileceğim bir şey varsa beni nerde bulabılecegini biliyorsun elimden geldiği kadar yardım ederim:)

• Beğen
Emre abi çok az kaldı sabrediyorum maşa işini halletim bu gün geldi şimdi son düzlüğe girdim start finish i yakında görecem.şimdide yarışdan bahsedelim evet haklısın bende girecem kardesım yarışa gelir mi bilemıyorum neyse merve ekımde kardesımle tanışır dolaşırınız :) Tek başına gezmemiş olursun 2 kız yolların tozunu alırsınız;)

ewt arkadaşlar yoğun bakımdan çıktım doktorumdan rica ettim görebilecekmiyim doktor bey dedim ewt dedi:D

neyse şaka bi yana allah tan fazla derine gitmedi demir kanamadı ama şaşırılacak bişi deriyi kaldırdı ayırdı resmen

2. gün deyim sargıyı çıkarmadım yarın akşam çıkarıcam inşallah önemli bi vaka deil allahtan

herkese ilgileri için teşekkür ederim gerçekten bu aralar bi kara bulut lar dolaşıyo ama benimki yorgunluk bide dikkatsizlikten olsa gerek artık geçen gün taylanın başına gelenleri duydum çok üzüldüm ayrıca yusufun kazası bizim dükkanın tam önünde olmuştu şans eseriki bende çalıştığım yerden dükkana geldidim bi baktım yusuf düşmüş hemen dükkana getirdim biraz korkmuştu ama su falan içirdikten sonra biraz sakinleşince arabaya attığım gibi doğru tıpa götürdüm tabi bisikletleri hemen bizim dükkana koyduk allah tan hastaneye gitmişiz duyduğuma göre yusufun kolunda çatlak varmış üzüldüm allah hepimize acil şifalar versin

arkadaşlar kendimize dikkat edelim hiç bi şekilde gaza gelmeyelim özellikle kardeşlerime söylüyorum gaza gelme aksi hareketler yapma trafikte yan çizme yada aksi dikkat çekici hareketlerden kaçınalım görüyosunuz taylan arkadaşımızın suçu günahı yok dövmüşler yusuf durduk yere bisikletteki teknik vites sorunundan otobüsün önünde takla atıp yere düştü daha dikkatli ve saygılı bir şekilde bisikletlerimizi kullanalım artık trafikte kural yok ben haklıyım ben geçerim demeyin adamlar hiç acımazlar ezip geçerler kendimiz uyanık olacağız dikkatli olacağız
neyse fazla uzatmiyim herkese iyi forumlar

@hash07

onlar yarışa girmicekler yaw sadece meneger olarak yanımızda olcaklar ayrıca amortisöründe gelmiş hayırlı olsun tadını çıkar toranın

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
Geri