Scudo Sports

Antalya

arkadaşlar şaban dayantürk kendisi bir zamanlar yol bisikleti sporcusu idi çok iyi birisidir ve süper bisiklet bakımı yapar gerçektende bende uzun yılardır göremiyorum gezinirken forumda rastladım yani açmış olduğunuz başlık altında isminin geçtğini duyunca birden anılara daldım önceden kışlahanın orda dükanı vardı baba oğul çalışırlardı epey bir yıl önce en az 6 sene önce idi babası öldükten sonra dükanı kapatı ortalardan kayboldu ara sıra çarşıda görüyorum ama hiç ulaşamıyorum ya bir bisikletin üstünde gidrken yada uzaktan görüyorum çok iyi anlar gerçek bir ustadır yani gerçekten sonuçta sporcu idi bir zamanlar ayrıca düzltme yapıyorum konuyu tam okumadan mesaj yazayım dedim neyse şunu söylemek istiyorum bisikleti seven bir insan olup olmadığını yanına gidince yada bir şekilde ulaşınca anlıcaksınız bende kendisini çok özledim ozelden telefon numarasını istiyorum bende lütfen tabi vay şaban abim vay

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Scudo
treks merhaba:)! Şaban Bey le tanışmak ben de isterim tabiki :) Bu sporun en güzel yanıda kalıcı dostlukların edinilmiş olması! Gerçek sevgi ve saygının günümüzde ne kolay değerinin yitirildigini görünce ifade ettiginiz kişiyle bir an önce insanın tanışması gerektigi aklıma geldi:)
Antalya da Şaban Bey'i görebilirsem selamını ve hatrını size iletirim hoşcakalın

• Beğen
Tepkiler: sprint
antalya doğa sporlarında bisiklet var.
migrosun karşısında trek sedona ve diğer doğa sporları malzemelerini piyasadan daha ucuza bulabilirsin

Bu pazar Sarı suya nedersiniz?:rolleyes:

Ya da doyran göleti:D

Fikirlerinizi bekliyorum.

Görüşmek üzere.

Yeniden merhabalar! Arkadaşlar ilkyardım eğitiminin hemen arkasından şimdi yolu Ankara'dan gecmekte olan bisiklet gezgini Serkan Taşdelen yapmış oldugu Türkiye turu hakkında bizlerlere bir sunum yapacak. görüşmek üzere. Çarşamba Akşam saat 20'de Sıradışı bisiklet magazasında film gösterimi olacaktır. Tüm spor severler davetlidir. Saygılar ama biz sizi 20 öncesinde bekliyoruz. sohbet, muhabbet için

sarısu fazla kalabalık. doyranı tercih ederim. bu sefer bende varım:)
doyran da hem atlıcak tıplıcak yerler mevcut hemde yolu güzel.
saygılar

@hash07

Yea man:cool:

Atahan Erol ben:D sen şimdilik bu kadar.

Bu gün daha yazdım bu fikri.
Bakalım hafta sonuna kadar zaman var zaten.;)

saat8:00-8:30buluşma çıkış 9:00 olbia kampüste.Görüşmek üzere.

@hash07

Bende iim teşekkürler.

bende takılıyorumm buralarda. bide okul, tiyatro gidip geliyorum.

Ertan abiyle tura geliyosun yani?

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri