Scudo Sports

Antalya

@ateze perşembe günki gezimiz kısa ama güzel oldu değilmi hava biraz soğuktu ama genede güzeldi gökhan çiğdeme ve sana teşekkür ederim

Scudo
yeah freeride/mtb/mangal 3 bir arada hea bende gelıyom ettı 4 du bırada :D:D

been gelmecen biz yarın seriğe gidicez orda motocross yarışması var onu izlicez gelmek isteyenlerle sabah serik yolunda buluşmak üzere.ayrıca ben enis semihle beraber gidiyoz .

@olcaybatu

Olcay Merhaba

Gezilere, derslerin ve dershanen olduğu için gelemiyorsun bildiğim kadarıyla.

Geçen hafta senide çağıracaktık, ama derslerin olduğunu düşünüp sonradan vazgeçtik.
Yarın sabahtan üniversitede bir gezi var , biz işimiz çıkmazsa gitmeyi düşünüyoruz ama tam kesin değil.

Görüşmek üzere, hoşçakal.:)

Sevgi ve selamlarımla.

bir gun cakirlara dogru veya belek tarafina gidersek kurs murs dinlemem gelirim valla zaten 8 subat a kadar kurs yok. yarin kampusten nereye hareket var? yarin gelmek isterdim ama amerikadan kuzenler falan geldi ev curcuna icinde. . . herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Sizi hiç mahrum bırakmak istemem tabiki,
gözünüz gönlünüz Freeride, Street veya Dj çekebilir... :)bilirim

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
@surgent76

Asıl ben tesekkur ederım, sızden ogrenecegım cok sey var, kısa ve guzel bır gezıydı, hem bısıklet de baya ıyıydı :) fotograflar elıne gecınce bana da yollarsan sevınırım. Gökhan'a da selamlar.

gerçekten güzel bi gündü.
herkese çok teşekkür ediyorum. özellikle bisikletimi sağlayan şevki abi'ye, ertan, erol ve anday'a...
sizi mersine de beklerim. yolunuz düşerse kapım açıktır.........

• Beğen
Tepkiler: Lobo ve Ertan ABA
Bir arkadasımla beraber gelecektık ama uyanamadık :( baska sefere artık :) fotografları sabırsızlıkla beklıyorum.

keşke gelseydiniz harika bi gündü
biz 4 arkadas döner gazinoya tırmandıkharika manzaralar vardı

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
BU pazar sarıçınara cıkıp kar topu oynayacağız
kendine güvenen sağlam arkadaşlarıda bekliyorum.Free raıder cılar hariç[semih hariç].gelen arkadaşlar çivili lastiklerini ayarlasın.ayarlayamayanlara uygun fiyatlara müessesemizden takviye yapılır

deniz forum a duyurmussun evet kendine güvenen ler sizi çok harika parkur beklio ama ben kendime güvenirim deyip bizi yolda oyalicak olan arkadaşlar lütfen gelmesin sonra problem olup tatsızlıklar oluyo

Geri