Scudo Sports

Antalya

Scudo
zehirlenıyordum valla yae kandırdılar bızı kotu yola dusuyorduk az kalsın yok canım o kadar da deyıl ama kandırdılar bı sucuk 2 ytl olurmu yahuu aaa

Tekrar görüşmek üzere ateze :)..

hey millet bizde geliyoruz
bizi kafileye ekleyin mangal ziyafeti bizsiz olurmu ha hava şartlarından vede sağlık problemlerinden dolayı manavgat turu bu haftalık iptal bu hafta bsd haftası hem herkes kampüs-çarşı-olbia cansimidi cafede heyecan nerede biz orada herkese iyi forumlar pedalladıkça yeni yerler keşfetmek üzere hoşçakalın

mıllet rotanız bellı mı yoksa orada mı belırleyecenız duz gıdeceksenız bende gelıyım ama yokus olursa sıze kolsay gelsın!O ÖYLE DEEELL:)...

Bu pazar gökdere yapalım Ne dersiniz ?Kısa yakın bir parkur.50 km toplamı geçmez.:)

Bayadır gitmemiştim.Güzel bir parkur.Orman arazi
Orada yolumu uzatabiliriz.Her yer parkur. :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Ben her zaman doğadan yanayım :cool: :Skull-175
Görülecek güzel yerlerden birisi. :rolleyes:

İsteyen olursa yine mangal yaparız:D :D :D :D :D

Yolun geneli düz.Hafif bazı rampalar var o da vadiye giriş kısmında.

Havada inşallah güzel olur.

Sıcaklık meteoroloji 18 derece diyor.

Pazar günü görüşmek üzere.

@geotech emre

ewt emre sen oluyosun:) bıdaha evine geldıgın adamı unutmazsan sevınırım:p ya canlarla beraber bıze gelmıstınız ya geotech bakmıstık bana netten, umarım hatırlatabılmısımdır....

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
selamlar gençlik!! forum ne zamandır bensiz kaldı(yazıkk):D herkese iyi eğlenceler. kısmetse 8-9u gibi gelcem inşallah.

Çok abarttın Ata gene.. :D
Semih daha prof. bu konuda sölemeden geçemicem :)

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
@atahan07

Haftaya görüşmek üzere

@osman_koksal

valla ne desen haklısın pazar gelde 3 leyeli m geotech leri:D

@atahan07

nerdesin sen bu arada kaskı getirmeyi unutma

semih sende gel düz gidilcek hep

ben gelıcemde bana bıraz bılgı versenız ıyı olur ya sonucta yarı yolda bırakmam ıstemem sızı:D umarım yolculuk cok zorlayıcı olmaz yanı emre bıde senın c.tesı gunu (yanı yarın oluo:D ) bızım evın o tarafa gelme ıhtımalın varmı? benım bısıklet ne durumda pek anlamıomda ugrayabılırsen bı bakarız...

slm mıllet bende gelıyom bı arada kaynığım dedım nasıl olur yanlış bende katılcam su mangal partısıne hea ona gore

@freeRide07

evet Düz gidecekmişiz, gel kardeşim sen de görmelisin ortamı bi kere beraber freeride yapalım bea! hem cross dizliklerimle gelirim bak DH da yaparız , mangal da , geyik te , sohbet te .... vs yani sen gel , o ölee işte :D:DD

Geri