Scudo Sports

Antalya

Merhaba arkadaşlar,

Kısmetse pazar günü eşimle bende geleceğiz. bu hafta BSD gezisi haftası, hem o gruptaki arkadaşlarımızla da bayadır pedal basmamıştık. Onları da görmüş ve hasret gdermiş oluruz. :)

Şimdiden yolda gördüklerimize haber verelimde, eski kalabalık günlerimizdeki gibi bir topluluk olarak yollara düşelim. :eek:

Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Scudo
@osman_koksal

emre derken benmi oluyorum ya bensemde tanıyamadım kusura bakmayın bu aralar biraz dalgınım:D

biz yine bu hafta katılamicaz büyük bi ihtimal manavgat yapicaz herkese iyi geziler

bi bmx arıyorum alıcıyım.. bana yardımcık olursanız sevinirimmmm...şimdiden teşekkür ederim

mrblar herkese bende yeni geldim sayılır :) antalyada İnşaat mühendisliği okuyorum 4. senem külüstürü getiremediğim için yeni bisiklet almam uzun sürdü... İnşallah bundan sonra bende aranızdayım :) mailim zungapir@yahoo.com

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@zungapir

Hoşgeldiniz..
Perşembe gezileri kısa bir süreligine rafa kaldırıldıgı için Pazar günleri konu başlıklarını takip ederseniz Turlara katılabilir yer ve zaman bilgilerini ögrenebilirsiniz
iyi forumlar

@zungapir

Hoş geldiniz.

Bu pazarki turumuza bekleriz.

Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
bu pazara gelemeyeceğim sanırım ama inşallah bidahaki sefere :) daha antalyaya gelemedim :S

evet pazar günü mangal fikrine ben varım herzaman vardım hep var olacağım nemutlu TÜRKÜM diyene

bende varım ama sucuk olmasın 2 gun azım koktu bea:mad: sucukdan nasıl yedıysem artık et yapalım (yenı ruble & aynakolla gelıyorum)ßß

yaww ant. hıc bmx veya freeride tarzı suren arkadas yok mu yaw...varsada bana ulassınlar surmek ıstıyenler...sole 5 tane freeride suren adam gorsem gozlerım yasaracak..huyundanmıdır suyundanmıdır baska sehırlerde vıgırvıgır ant. tık yoq kımse actıonu gercek anlamda sevmıormu ya....sadece surmek ıcınse kalsın ama ogrenmek ve gezmek ıstıy7en ark. bana ulassınlar.

bu konuyu acalı neredeyse 1 sene olmus o zamnda kımse yoqtu halada yoqq..adam yemeyız korkmayın rampamızda var hem....!!!!

Geri