Scudo Sports

Antalya

arkadaşlar, kampüse gelmek isterim ancak ben sütçüler tarafında oturuyorum, üniversiteye 15km. eğer kanyona gidecekseniz ben kestirmeden kepeze çıkayım.

Scudo
@onurelmas

Kanyona gidip gitmemek sabah belli olucak.Ben rahatsız olmasaydım ekibi ben götürebilirdim.Yollar karışık çünkü.

Ama sabah değişik bir parkur yapabilriz.Kısa bir parkur.

Ben de ermenekten geliyorum.30 km

iyi akşamlar.

Hakikaten güzel bir oyun ama yüklemesi bay baya uzun sürüyor
ama bu adam

http://img205.imageshack.us/img205/2262/amartisorluselesiuzunnems3.jpg

bu seleyi neden bu kadar yukarıda kullanıyor :S hiç anlamadım yahu bu downhill ci (Dehaşçı) degilmi ki yoksa sürüş teknigini mi bilmiyo :D

Oyun için + REPREPREP

köpek sadece havlıodu ama bi inek sesi var sorma ? :D
oyunu yeni açmışım hoparlörler son seste bi bakmışım === MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...!
:D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@tuninger_haa

Ben yardımcı olayım beyefendi,

bizler Akdeniz bölgesinde toplu halde geziye çıkmadan evvel rituel olarak bisikletlerimizde bazı ayarlamalar yaparız.

Mesela fren sistemini ""Akdeniz Fren Ayarı" kurallarına göre düzenleyip Antalya bölgesine has bir yöntem ile sıkarız.

Bu ve buna benzer ayarlamalar olmadan yola çıktığımız görülmemiştir.

Saygılar

bugün sabah erkenden kalkmıştım ama başım ağrıdığı için en iyisi yataktan çıkmamak diye düşündüm. beni bekleyen olduysa özür dilerim.

alper sana bir espiri yapılıyor kaldırmayacaksan sende yapmayacaksın bırkın şu çocuksu lafları lütfen

@BMX_rider07 ya arkadaşlar isteyen istediği satte gelsin polemik yok ama karalaştırılın saat 08:00 dır lütfen bunuda başklarına 08:30 09:00 diye lanse etmeyin alınan karar 08:00 değiştrilmedi

abi bu oyunda need for speed teki gibi ( yazılışı yanlışsa affola nfs) para kazandıkca bisiklete modifiye yapılabiliyomu acaba bisiklete mesela para kazanıyosun sora lx döşüyosun az daha paran oluyo xtr cekiyon sora baska yarış mekanları farklı kategoriler oluyo

bu oyunu bilgisayara nasıl yüklicez ya ben yapamadım net üzerinedenmi oynuyoz

@surgent76

What is your problem man!

i have no choice.

katılıyorum...; )

Geri