Scudo Sports

Antalya

Antalya'dan selamlar adım Doğukan ,yaşım 30

Atanamayan kasiyerlik yapan bir öğretmenim.

Aracımı yarın itibariyle satmış olacağım ve üniversite döneminde sürekli kiraladığım Mondial bisikletten sonra , bisiklete olan sevgim hep katlanarak arttı ve kendimi burada buldum . Aklıma yatan modeli bir dağ bisikleti ile başlayacağım. Arabamla gittiğim işime bisikletle gideceğim artık ve yavaş yavaş uzun mesafelere alıştırarak devam etmek istiyorum. :)
Abi ,dağı ne yapacan ,sana şöyle güzel bir yol bisikleti çekelim, jilet gibi gidersin işine, ne öyle tın tın dağ bisikletiyle.

Scudo
Antalya'dan selamlar adım Doğukan ,yaşım 30

Atanamayan kasiyerlik yapan bir öğretmenim.

Aracımı yarın itibariyle satmış olacağım ve üniversite döneminde sürekli kiraladığım Mondial bisikletten sonra , bisiklete olan sevgim hep katlanarak arttı ve kendimi burada buldum . Aklıma yatan modeli bir dağ bisikleti ile başlayacağım. Arabamla gittiğim işime bisikletle gideceğim artık ve yavaş yavaş uzun mesafelere alıştırarak devam etmek istiyorum. :)

Hoşgeldiniz , arkadaşların tavsiyeleri çok yerinde olmuş . Antalya düz bir şehir , şehir içinde de kumluk-çakıllık bir yol bulmanız zor arasanız da :) . Öncelikle bütçenizi yazabilirseniz daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hoşgeldiniz , arkadaşların tavsiyeleri çok yerinde olmuş . Antalya düz bir şehir , şehir içinde de kumluk-çakıllık bir yol bulmanız zor arasanız da :) . Öncelikle bütçenizi yazabilirseniz daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.
Aslında maşası kilitlenebilir birşey bakabilir abimiz, veya aklına yatan model dağ bisikletini alıp daha ince lastik tercihinde de bulunabilir ama tabiki ekstra masraf. Mosso legarda var, çevremde birkaç kişi kullanıyor. 14/28 ve 48/38/28 oranlarıyla Antalyada yeter de artar gibime geliyor. Tabiki bunu alın demiyorum, araştıracağınız modellere ekleyebilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
İl sağlık müdürlüğü karşısında buluşmalar olur.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Merhabalar arkadaslar. Öncelikle hepinize selamlar. Bir sualim olacak decathlondan st100 model bir bisiklet aldım. Vites donanım detayları : - 22, 32 ve 42 dişli üçlü aynakol + yağlanmaya karşı koruma- MICROSHIFT FD-M20 ön aktarıcı - AR MICROSHIFT RD-M25 arka aktarıcı- MICROSHIFT MS25 göstergeli koldan vites- SHIMANO TZ500 7 yapraklı, 14 - 28 dişli ruble- KMC Z51 geniş ve sağlam zincir şeklinde. Bu donanıma fazla maliyeti olmayan bir vites kolu değişimi yapmak istiyorum. Shimano ile uyumlumudur bu ekipmanlar yoksa tamamını değiştirmem mi gerekir.

Merhabalar arkadaslar. Öncelikle hepinize selamlar. Bir sualim olacak decathlondan st100 model bir bisiklet aldım. Vites donanım detayları : - 22, 32 ve 42 dişli üçlü aynakol + yağlanmaya karşı koruma- MICROSHIFT FD-M20 ön aktarıcı - AR MICROSHIFT RD-M25 arka aktarıcı- MICROSHIFT MS25 göstergeli koldan vites- SHIMANO TZ500 7 yapraklı, 14 - 28 dişli ruble- KMC Z51 geniş ve sağlam zincir şeklinde. Bu donanıma fazla maliyeti olmayan bir vites kolu değişimi yapmak istiyorum. Shimano ile uyumlumudur bu ekipmanlar yoksa tamamını değiştirmem mi gerekir.
Forumun arama kısmında uygun kelimelerle bir arama yaparsanız karşınıza daha fazla bilgi alabileceğiniz sayfalar çıkacaktır.

Doğrusunuz üstadım o kadar acemiyim ki bu konuyla ilgili tam doğru noktaya erişmek için genel kısıma yazmıştım. Fakat haklısınız ve ilginize teşekkür ederim.

Doğrusunuz üstadım o kadar acemiyim ki bu konuyla ilgili tam doğru noktaya erişmek için genel kısıma yazmıştım. Fakat haklısınız ve ilginize teşekkür ederim.
Estağfurullah. Hızlı geri dönüş almanıza yardımcı olacak çok konu başlığı var. Benim de çok anladığım alan değil bisiklet mekaniği malesef.

Merhabalar ben Antalya'da öğrenciyim, şehre daha yeni geldim sayılır o yüzden pek hakim değilim nerede ne var. Bana Muratpaşa-Kepez-Konyaaltı mevkisinde akort ayarını doğru düzgün yapabilecek bir bisikletçi önerir misiniz?

Arkadaşlar selam. Bisikletimi caldirdim ne yazık ki. 2014 yılı Sedona 920 model 21 kadro gri-mavi bir bisiklet. Pek fazla yok Antalya da bu model ve kadro boyunda. Gören olursa bana haber ederseniz çok sevinirim. 0553 513 75 21
IMG_20210301_222251.png

@undefined teşekkür ederim.

Arkadaşlar haftaya Antalya'ya geleceğim. 2-3 gün antalyada kalacağım. Bana yol bisikletine uygun bi rota çizebilirmisiniz. Antalyayı hiç gezmemiş biri olarak, yavaş yavaş bisiklet sürerken gezmek istiyorum. Bu arada bisiklete başlayalı 2-3 ay oldu. Manavgat tarafına mı gitmeliyim kemer mi ?

@hamza06 hoşgeldiniz şimdiden. İki rota arasında Kemer yolu daha güzel ama bol rampalı , Manavgat yolu daha düz ama görecek pek birşey yok yolda.

Hoşgeldiniz Kemer yolu tehlikeli tavsiye etmem kepez tarafı yada mazıdağı gidebilirsiniz

Arkadaşlar merhaba,
Bana 15-20 günlüğüne hardcase bisiklet taşıma kılıfı kiralayabilecek birileri var mı acaba?

ANTALYA- Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ''120 Dakika Dağ Bisikleti'' Yarışları 11 nisan pazar günü Parkfuntastik'te yapılması planlanıyormuş,ilginç bir yarış,2,5 kmlik parkurda 120 dakikada en çok turu atan kazanıyor:harika: Antalya'da yaşayan arkadaşlardan belki katılan olur...................................... 2D8179DE-AB52-4E59-A6F1-438199A3EB4B.jpeg

Geri