Scudo Sports

Antalya

Bisiklet turleri hakkinda bilgim yok. Daha dogrusu suren kisi gormedim. Bende endurance yol bisikleti. Cakil toprakta cok zorlamasada kotu de sayilmaz. Nerelerde binmeyi dusunuyorsun

@Bisiklet sever 93 en az 40 var aramizda

Scudo
Ortak bir sürüş rotası bulabiliriz

@muratokan

İlgilendiğim model triban 520 Endurance kadro , arka ve önde bagaj yerleri hazır durumda.

@Bisiklet sever 93

Evet Antalya-Belek arasında bir noktada buluşup oradan devam edelim belirlediğimiz rotaya doğru. Çalışıyor musunuz ? Günün hangi saatleri müsait oluyorsunuz ?

Benim akşam 19:00 dan sonra tur saatlerim , Cumartesi Öğleden sonra da müsait olabiliyorum ancak şu ara hava aşırı sıcak ancak 19:00 'dan sonra çıkılabilir.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@TatanQa_tr Ben su an çalışmıyorum ama sabah erken çıkma ihtimalimiz varmı cünkü saat 7 biraz geç degilmi ben normalde tura sabah 6:30 gibi cıkıyorum

@Bisiklet sever 93

Selam Mert sabah işe erken gidiyorum Yukarıkocayatak yakınında Sillyon tepesinin dibinde :) sana yakın sayılır o yüzden sabah ancak Pazar günü erken çıkabiliriz.

Bugün nasipse bisikleti değiştireceğim satıcıyla anlaşabilirsem , Endurance / yol kadroya geçmeyi istiyorum. Şehir/tur bisikleti artık kesmiyor hızlanmada vs . kadro yapısından dolayı.

@TatanQa_tr iyi şimdiden hayırlı olsun yeni bisikletinz pazar uyar benim için birde başka bir şey sormak istiyorum bisikleti nereden alıcaksınız ben de sizin gibi bir üst segment bisiklet almak istiyorum güvendiğiniz bir yer varmı

@TatanQa_tr tuh ya.triban 520 vardi Abimde. Onu sattim. Uyguna gitti birde O tarz istedigini bileydim sana ayarlardir. Tertemiz az kullanilmisti

Aah ah vallahi üzüldüm bak hele L kadroysa ağlayabilirim :(

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı
Antalya'da bulunan kütüphaneler,kafeler hakkında beni bilgilendirebilecek birisi varsa bana özelden ulaşabilir mi?
Şehire yabancıyım,wifi-priz olan ve laptopumda çalışırken çok rahatsız edilmeyeceğim mekanların nerelerin oldugunu öğrenmeye ihtiyacım var

Dosemealti nda sürüs yapan var mi?
Pazartesi aksamlari beraber sürüs yapmak isterim

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@TatanQa_tr abi merhaba akşamları surelim demiştin bu gün öğleden sonra müsaitmisin biraz turlarız

Selam bir başlık altında form kurallarına uygunsuz birşeyler yazmışım 1 hafta uzaklaştırılmıştım şimdi döndüm.

Bisikletimi sattım şimdi triban 500 ve triban rc120 arasında bayram sonu karar verip Antalya’ya dönünce almayı planlıyorum nasipse. Ondan sonraki hafta planlayabiliriz.

Hatta bisikletimi sattığım arkadaşla da bunu konuştuk o da katılmak istiyor kızılarık da oturuyormuş.

Hayırlı akşamlar. Antalyada ktm veya cube gibi markaları bulabileceğim bir mağaza varmı?

Hatırlayabildiğim kadarıyla Selekler Çarşısı'ndan Konyaaltı Caddesi istikametine giderken soldaki ikinci binanın zemin katındaki mağazada KTM var. Mağazanın ismini hatırlayamıyorum maalesef.

Selam bir başlık altında form kurallarına uygunsuz birşeyler yazmışım 1 hafta uzaklaştırılmıştım şimdi döndüm.

Bisikletimi sattım şimdi triban 500 ve triban rc120 arasında bayram sonu karar verip Antalya’ya dönünce almayı planlıyorum nasipse. Ondan sonraki hafta planlayabiliriz.

Hatta bisikletimi sattığım arkadaşla da bunu konuştuk o da katılmak istiyor kızılarık da oturuyormuş.

Karar verdiniz mi bisiklet seçimine?

Yok daha karar vermedim bisiklete ama 5000 tl civarinda bişey düşünüyorum.
Varmı önerin.

Yok daha karar vermedim bisiklete ama 5000 tl civarinda bişey düşünüyorum.
Varmı önerin.

Yok aslında bir mesaj yukarıdaki arkadaşa sormuştum ama fark etmez size sormuş oldum. Öneri işini daha tecrübeli arkadaşlara bırakayım ben.

Hatırlayabildiğim kadarıyla Selekler Çarşısı'ndan Konyaaltı Caddesi istikametine giderken soldaki ikinci binanın zemin katındaki mağazada KTM var. Mağazanın ismini hatırlayamıyorum maalesef.

İsmi deniz bisiklet sanırım ama emin değilim. Carraro ve kron da satıyor geçerken görüyorum ara ara.

Yarın veya perşembe müsaitliği olan var mı toplam 90-100 km olacak bir etkinlik için?

@BayCicik pardon şimdi farkettim bana soru sorduğunuzu , evet o bayram dönüşünde Decathlon'a gidip RC120 (%70) TRIBAN 500 (%30) ihtimalleri aklımdayken ; fiyatı , görünümü ve sundukları ile Triban500 almıştım , bayadır kullanıyorum en uzun 46km yol yaptık Antalya'dan iki arkadaş ile ben çok memnunum . Ortalama hızım ve maksimum hızım çok arttı , bisiklet akıyor MaşAllah. Tavsiye eder miyim ? Bu fiyata net tavsiye ederim .

@BayCicik pardon şimdi farkettim bana soru sorduğunuzu , evet o bayram dönüşünde Decathlon'a gidip RC120 (%70) TRIBAN 500 (%30) ihtimalleri aklımdayken ; fiyatı , görünümü ve sundukları ile Triban500 almıştım , bayadır kullanıyorum en uzun 46km yol yaptık Antalya'dan iki arkadaş ile ben çok memnunum . Ortalama hızım ve maksimum hızım çok arttı , bisiklet akıyor MaşAllah. Tavsiye eder miyim ? Bu fiyata net tavsiye ederim .

Hayırlı olsun, güle güle binin.. Bende 520 var, aralık ayında aldım ama Mart gibi binmeye başlayabildim. Şimdilik ben de gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri