Scudo Sports

Antalya

@Wildrain1907

merhaba Erol abi, alanyadayım. geldiğinde tur yapabiliriz.

Scudo
Selamlar, 2018 haziran ayından beri Antalya'da yaşıyorum. Daha öncesinde İstanbul'daydım ve pek fazla bisiklete vakit ayıramıyordum burada bunu değiştirebilmeyi umuyorum. Şimdilik sadece şehir içinde ulaşım amaçlı biniyorum ve bazı akşamlar herhangi bir rota takip etmeksizin kısa gezintiler yapıyorum. Kondisyonum arttıkça niyetim mesafeyi uzatmak. Biraz da donanımla uğraşmaya meraklıyım. Foruma uzun zamandır üyeyim fakat sadece okuyucu olarak takip ediyordum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim birçok şeyi öğrenmemi sağladı. Bana göre en iyi Türkçe içerikli kaynak burası, artarak çoğalması dileklerimle teşekkürler.

Antalyada bisiklete binen cok ama foruma giren sayisi az. Facebookta Antalya Bisiklet Grubu var. İlk etapta onlarla iletisim kurar cevre edinirsin. Bakalim bende gelecegim gebzeden. Kafa dengi uzun tur yapacak (en az 80 km) arkadaslar bulmak gayet guzel olurdu...

Antalya AOSB 1. Kısımdan Bauhaus Kepez e günlük gidip gelmek sizce ne kadar mantıklıdır? gidilebilir mi ki?

AOSB den Kepez istikameti gayet keyifli ve kolay olur. Ama Kepez AOSB kısmı rampadan kaynaklı olarak biraz çetin, özellikle sabah trafiğinden kaynaklı egzos gazı ve trafik yoğunluğu karar vermede zorluyor. Ben sigorta hastanesi - AOSB arası çok gittim geldim. Yaparım dersen sorun yok. Ama dikkatli olmak ve erkek kalkmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: okaancetin
Bayramda Antalyaya geleceğim , bende Uluç mahallesinden Döşemealtı tarafını deneyeceğim , ekiple geyikbayırı denenebilir

Uzun yıllardır Antalya'da yaşıyorum , son 1.5 senedir de bisiklet aldığımdan çok yeri gezdim . Bu yıl özellikle seçimlerden kaynaklı Ermenek mahallesi kavşağından taa Liman kavşağına kadar bağlanan bir bisiklet yolu belirlendi. Belirlendi diyorum zira mevcut asfalt yolun bir kısmı ayrıldı boyanıp , plastik dubalar ile. Rauf denktaş bulvarı kısmında kaldırım yanında ayrı yol yapıldı o güzel. Yani bu rota da epey uzun , 35km civarı mesafesi. Git gel 70km gayet iyi . Ayrıca tüm şehri boydan boya gezmiş oluyorsunuz , lara , ışıklar , konyaaltı .

Asıl planım , bisikletle Kemer civarlarına gidip 1-2gün çadır kurmak oralarda dolaşmak sonra dönmek....

Daha ilerisi Fethiye :)

Merhabalar arkadaşlar. Antalya’da Antalya Bisiklet Sevenler ( ABS ) adıyla güzel bir topluluk var. Her yaştan her tecrübeden herkese uyan turlar düzenliyorlar. Kısa turlar, akşam turları, hafta sonu performans turları, kısa ve uzun mesafeler vs. Facebook grupları da var sanıyorum. Sizlere öneririm. Çok güzel insanlar var grupta.

Antalyada +70 km civari tur yapan arkadaslar var mi

@muratokan

Dostum benim için 35-40 şu an sınırlarım zira bisikletim hibirit ve ortalaması sizden yavaş olacaktır. Ama yine de keyfi turlamaya varım :) Lara / Çağlayan 'da yaşıyorum , yakınsanız özelden görüşüp yer/mekan berlirleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Yer cok onemli degil. Misal soyle yapariz deriz ki kemer yapalim. Atlar gider gezer geliriz. Hiz da cok onemli degil. Birbirimize ayak uyduracagiz

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr bisikletim tamir oldu. En kisa zamanda bulusmak turlmalak umidiyle

Baycicik agustosta katilacak bize. İs tatil izin gunlerini ayarlayip bulusalim. Bisiklet Sever siz nerde oturuyorsunuz

TatanQa daven kisa zamanda cevap verir ona gore bir araya gelir tur yapariz

@muratokan

Selam Murat , tamam hemen tarih ve rota belirleyelim , göç yolda düzelir hesabı sohbet ede ede gezeriz . Bu ara bisikleti değiştirme çabaları içerisindeyim (gravel tarzına doğru) hem fikirlerinizi de alırım ;)

Geri