Scudo Sports

Antalya

Scudo
bisiklet benim degil bu arada:)calana bravo gercekten...eli cabuk hırsızmış...
Benim calınan bisikletim bianchi miwok..siyah gri...uzerinde ince antreman lastikleri var...bunun yanında vites takımı deore , aynakol alivio...goren duyan olursa ve haber verirse sevinirim...
bu arada calınan bisikletimin uye fotusu bolumunde :) yeni aldığım scott u calmak icin lutfen beni takip edin..bisikleti bırarktığım anda hızlı bi sekilde calın ve kacın..cunku pek de can alıcı bi cezası yok...polise basvurunca da onlar gulerek size bi tane daha alırsın bosver diyorlar...ya da su mahallededir diyerek net adres de verebiliyorlar... oraya biz de giremiyoruz sen unut o bisikleti diyorlar.....sonra da salak salak evinize geliyorsunuz...

hepinize sevgiler..hırsıza da simdiden bol pedallı gunler ....

• Beğen
Tepkiler: ugurcani
beyler son gün değişikliğiyle 2 tane yazılı haberi aldım. pazar gelemiyorum.
hüsrana uğradığınızı ve çok üzüldüğünüzü biliyorum ama kısmet işte naparsınız:D

Tekrar merhaba Zafer..
Seni burada, bu forumda görmek de güzel bir sürpriz oldu bugün..
İnşallah daha uzun görüşme fırsatımız olacak, özellikle yarından sonra
ben de daha serbest olacağım.. :)

Antalya ya Hoş geldin!! kib

@geotech emre

Hoş bulduk:D

Bu gün iyi uçtuk:D
6 kişiydik:)
Güzel bir gündü.Bol taklalı bir gün:cool: :Skull-175

Haftaya tekrar görüşmek üzere.

ewt bugün gerçekten mükemmeldi siz yokken bi takla attım bide siz varken bi parmağımı kayaya vurdurdum zararlar bunlar sadece adam gibi kullansak bisikletleri bişi olmicak ama işte yerimizde duramıyoz napalım neyse şehir içindede yağmura yakalandık süper oldu bidahaki sefere görüşmek üzere hoşçakalın

@geotech emre

Yağmura bende yakalandım:D

Sıcak asfaltın ısısı yağmur suyunun asfalta değmesiyle yüzüne kadar gelmesi harika bir duygu:)

Geçniş olsun.
Bir şeyin var mı?:eek:

Walla ben bu gezide hiç bir zarar almadan kurtuldum ıslanmak hariç tabi çok süper bir gündü fischer bu gün ortalığın tozunu attırdı süperdi bir dahaki sefere görüşmek üzere:D:Dbye

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri