Şehir içi gezi bölümünde konu açmama izin vermedi buraya ekledim . Admin arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim
ANTALYA Falez Park Gezi Aksiyon Videosu . Çok keyif aldım ... Antalya da gezinti yapmak isteyenlere tavsiye edeirm
Bugün öğle Konyaaltı sahil yoluna indim yol çalışması başlamış minicity kavşağından Konyaaltı belediye binasının önüne kadar sahil tarafı kapalı iki yönde aynı tarafa verilmiş tam bir keşmekeş olmuş gidecek arkadaşlar dikkatli olsun yol üzeri çok fazla oranda mıcır taşlarla kaplanmış lastik patlaması hatta kesilmesi yaşayabilirsiniz dikkatli olun
İyi akşamlar herkese. Antalya Kemer Antalya yolundaki tünellerde bir değişiklik yok değil mi bisikletlilerin güvenliği açısından? Antalya ile ilgili canlı bir konu olduğu için buradan sormak istedim.
@mehmet.t Hala tehlikeli malesef 50 cm lik bir emniyet şeridi var ama onda da mazgallar var ve çukur şeklindeler yüksek hızda en son ki gidişimde kaza atlatıyordum.
@Bisiklet sever 93 atatürk caddesinden tam ışıklara sola dönüşte bombty cafe var pazar sabahları ilk orda buluşuyoruz. saat 9:30 da yola çıkıyoruz. yağmur olmayan her pazar ordayız mutlaka. sonra 2. buluşma noktasından diğer arkadaşları alıp o günkü istikamete gidiyoruz.