Scudo Sports

Antalya

Şehir içi gezi bölümünde konu açmama izin vermedi buraya ekledim . Admin arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim
ANTALYA Falez Park Gezi Aksiyon Videosu . Çok keyif aldım ... Antalya da gezinti yapmak isteyenlere tavsiye edeirm

• Beğen
Tepkiler: sürma
Scudo
Bugün öğle Konyaaltı sahil yoluna indim yol çalışması başlamış minicity kavşağından Konyaaltı belediye binasının önüne kadar sahil tarafı kapalı iki yönde aynı tarafa verilmiş tam bir keşmekeş olmuş gidecek arkadaşlar dikkatli olsun yol üzeri çok fazla oranda mıcır taşlarla kaplanmış lastik patlaması hatta kesilmesi yaşayabilirsiniz dikkatli olun :tskler::(

Antalya da şu an en popüler gezilecek yer merkezden laraya alt yoldan gidiş dönüş. Konyaaltı şu an şantiye alanı maalesef. Yaza kadar bitmez.

• Beğen
Tepkiler: ATTy ve Doğanay07
Merhaba adim Mehmet. Antalya'da yasiyorum foruma dün üye oldum bisiklet gezi gruplarina katilmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
İyi akşamlar herkese. Antalya Kemer Antalya yolundaki tünellerde bir değişiklik yok değil mi bisikletlilerin güvenliği açısından? Antalya ile ilgili canlı bir konu olduğu için buradan sormak istedim.

@mehmet.t Hala tehlikeli malesef 50 cm lik bir emniyet şeridi var ama onda da mazgallar var ve çukur şeklindeler yüksek hızda en son ki gidişimde kaza atlatıyordum.

• Beğen
Tepkiler: sürma ve mehmet.t
Valla bende yazın Kemerden Antalyaya geldim ama nasıl geldim bi de bana sor :D aksiyon dolu bir sürüş olmuştu o tüneller bana :)

enes hafta sonu gelecekmisin yine . bu arada katılmak isteyen arkadaşlar varsa burdan da yazabilirler. ( yol bisiklet grubu belirteyim mtb zor olur )

@sürma merhaba bende hafta sonu beraber tur yapacak bir gurup arıyordum acaba bende size katılabilirmiyim acaba ve nereden yola çıkacaksınız

@Bisiklet sever 93 atatürk caddesinden tam ışıklara sola dönüşte bombty cafe var pazar sabahları ilk orda buluşuyoruz. saat 9:30 da yola çıkıyoruz. yağmur olmayan her pazar ordayız mutlaka. sonra 2. buluşma noktasından diğer arkadaşları alıp o günkü istikamete gidiyoruz.

@EnesKlf07

eyvallah kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Mslmkyl
@sürma tam konumunu anlayamadım Kadriye yolu üzerindenmi geçiyorsunnuz yoksa Serik içindemi buluşuyorsunuz oraları çok bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Mslmkyl
@sürma ben bellekte oturuyorum yani Antalya merkezi çok bilmiyorum

@sürma sizin tur rotanız ne tarafa doğru acaba aksu civarlarına mı gidiyorsunuz yoksa ters istikamettemi

@Bisiklet sever 93 bir hafta belek aksu tarafı bir hafta kurşunlu bir haftakepez üstü - döşeme altı. yani sırayla bir o taraf bir bu taraf :)

Geri