Merhaba arkadaslar burda cok muhabbet iyi yapıyorsunuz birkac sayfa okuyabıldım 120 sayfa cok fazla =) bılmıyorum o yuzden daha once soruldu mu edıldı mı nese konuya geceyım
bı sorum olucak arkadaslar.
Bmx sahibi olan tanidiginiz felan fılan war mı ?? en azından duydugunz gordunuz bır seyı soylersenız cok ıyı olur kı benım bmx'ım var ve tek basına sıkıcı gelıyor.. Bırıylerıyle pedallamak guzel olur..
Tesekkurler ılgınız ıcın
Alanyaya gelme haberinize çok sevidim, bir bisikletçi arkadaş daha katılıyor aramıza, inşallah güzel turlar olur geldiğinizde, haberleşmek kolay, forumdan özelden vs her şekilde haberleşiriz. Şimdiden hoşgeldiniz.
Hakan bey aslında duzenli olarak bisiklete binen insanlar Alanyada çok fazla degil (malesef ). Gördügüm kadar binenler : 1- Hakan bey yol bisikleti'ile (genelde sabahları Antalya istkametinde gorüyorum sizi), 2 - bir bayan arkadaş yol bisikleti ile ,3- yol bisikleti ile erkek orta yaşlarında akşam Alanya istikametinde ,3 ben akşamları Alanya-Okurcalar -Alanya ,veya Alanya - Gazipaşa- Alanya .Pazarlarıda Okurcalardakı işime bisiklet ile gidip geliyorum.(siyah renkli bir geotech race).Ayda 1 tek basima bir tur yapıyorum Gedevet Yaylasına-Manavgat Sorgun ve baraj tarafına,veya Demırtaş Sapa dere Kanyonuna.Genelde Cumartesi günleri müsaitim . Ozel mesaj atamadıgımdan Mail adresimi yazıyorum beyazitakan13@hotmail.com. Bu arada yolda gordügüm her bisikletliye 2 defa kornaya basarak selam veriyorm (Syah clio)