Scudo Sports

Antalya

antalyada yaşıyorum antalada da dağ var ama tadi tırabzon daki kadar değil zevk senin senin bileceğin iş

Scudo
Merhaba arkadaşlar. BEn foruma az önce yeni katıldım. Antalya'ya da henüz 2 ay önce taşındım. Ama forum genelde merkezdeki arkadaşlara hitap ediyor sanırım. Ben iş dolayısıyla Serik'teyim. Haftasonları Belek taraflarında sürmeyi planlıyorum. Antalya şehiriçi gezileri benim için uygun olmayacak gibi ama bu taraflardaki üyelerle tanışmak, gezilerine katılmak isterim.
İnstagramda kullanıcı adım @arifaral35

Merhaba beyler fener guzeloba taraflarında oturanlar acaba buralarda bisiklet tamircisi varmı bir bilgisi olan acaba?

Beyler konu baya eski ama fener mahallesinde hiç bisiklet tamircisi falan varmı acaba? Haritadan falan gözükmüyor eskiden guzeloba da falan vardı ama.

@Cromwelle
Çağlayan mah. oturuyorum bende. Atletico Sport kapandı en yakın o vardı. Benim bildiğim en yakın şu an kır cami tarafında var.

@ekren gökhan
Kircami uzakmis ne saçma arkadaş insan buraya bir yere tamirci yapar. Benzin istasyonlarında lastik şişirme varmiydi acaba bari lastiği falan sisiriyim.

bike stop güler yüzlü çözüm odaklı bir arkadaş hizmet kalitesi ve fiyatları çok uygun gitmenizi tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar

ege akdeniz turumuzun ikinci ayağında yarın antalyada şehir merkezi yakınlarında konaklamayı düşünüyoruz fakat gerek forumda gerek internette yaptığım aramalarda uygun bir yer bulamadım. aramalarda çıkan kamping alanları ya kapanmış ya çadır kabul etmiyor. ücretli veya ücretsiz çadırımızı kurabileceğimiz güvenli yerler hakkında fikri olan paylaşırsa çok sevinirim

Arkadaşlar selamlar herkese. Bir aksilik çıkmazsa Dinar/Bucak/Belek/Alanya şeklinde bir tura çıkıyorum.İlk uzun turum olması sebebi ile otellerde (öğretmenevi vs.. ) konaklama yapacağım.Özellikle yol ile ilgili tecrubesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirm.Tur bitince ilgili bir yazı hazırlayıp bu rotayı yapmayı düşünen arkadaşlar ile paylaşacağım.Herkese keyifli pedallamalar :)

arkadaşlar merhaba bisikletimin üzerinde herkesin muzdarip olduğu zoom maşa var ben bu maşayı değiştirmek istiyorum ama internetten alıp montajını kendim yapamam. antalya içinde suntour maşa bulundurup değişim yapacak bir mağaza arıyorum ya da internetten aldığım maşanın montajını yapabilecek bir mağaza yardımcı olursanız sevinirim :)

arkadaşlar merhaba bisikletimin üzerinde herkesin muzdarip olduğu zoom maşa var ben bu maşayı değiştirmek istiyorum ama internetten alıp montajını kendim yapamam. antalya içinde suntour maşa bulundurup değişim yapacak bir mağaza arıyorum ya da internetten aldığım maşanın montajını yapabilecek bir mağaza yardımcı olursanız sevinirim :)

Dokumada bisiklet yariscisi emre duran abimizin duklani var cok durust satici

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Kepezde kimler var iletisime gecebilir

@Tolamantur
Satıcılığına birşey diyemem ama teknik konularda biraz yetersiz gibi.

• Beğen
Tepkiler: Tolamantur
Beyler sohbeti soru sormayi ozelden yapiniz

• Beğen
Tepkiler: Tolamantur
Geri