Scudo Sports

Antalya

@Melih Demir teşekkür ederim yol yarış bisikletine uygun mu acaba ince teker sorun yaratır mı?

Scudo
@BARTHEZ Özellikle yol bisikleti için iyi olan rotalardan biri. Bende de yol bisikleti var ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım bu yol üzerinde. Sadece tünellerde biraz daha dikkatli olmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: BARTHEZ
@bsklt07 Beycik ve Olympos ta olacağım haritadaki rota üzerinde sabahları 3-4 saat turlamayı düşünüyorum

Dosyalar

• Screenshot_20160911-214315.png
    Screenshot_20160911-214315.png
    87,9 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: bsklt07
banada 29 eylülde lazım o yüzden kemer bisiklet festivaline gidecegim

• Beğen
Tepkiler: BARTHEZ
Merhaba ismim Rıfat,
Antalya'da ikamet ediyorum...Triatlon sporu ile uğraşmaktayım.. Bisiklet antrenmanlarımı genelde haftasonları yaparım..
Havalimanında planlama supervizörü olarak çalışıyorum. Herkese iyi günler dilerim...

Herkese merhaba. Ben İbrahim Göktuğ GÖKTAŞ. Bana Göktuğ diye hitap edebilirsiniz. Su ürünleri mühendisiyim ve EXPO 2016 Antalya Ajansı'nda çalışıyorum. 1987 doğumluyum. Meydankavağı'nda ikamet ediyorum ve fırsat buldukça bisiklete biniyorum. Arasıra işe bisikletle gidip geliyorum. Grup sürüşlerine katılmak isterim. Herkese iyi akşamlar dilerim.

• Beğen
Aslında şehre yakın doğal yerlere gidecek birilerini arıyordum musait olup düşünen varsa beraber gidebiliriz

@Poseidon087 atatürk parkına giderseniz orada antalya bisiklet sevenler var onlara katılıp sürebilrsiniz

@Çağrı Öztürk sizede gecerli göktug bey

• Beğen
Tepkiler: Poseidon087
Merhaba.
2015 eylül ayında eşimin tayini neticesinde Antalya ili Kemer ilçesinde ikamet etmeye başladık. İzmir'den buraya geldiğimiz için sıcakla pek sıkıntı yaşamayız diyorduk ama, kazın ayağı öyle değilmiş. Boyumuzun ölçüsünü aldık. :) Kendim aslen Bursa'lıyım. Baba memleketi Yenişehir ilçesi ve kısa sürede olsa orada yaşamışlığım da var ve gelirken haritadan incelediğim kadarıyla Yenişehir ve Kemer birbirlerine yakın ebatlarda ilçeler. Avuç içi kadar yerde ne yapacağım bunu deyip arabamı satıp öyle geldim. (Hoş şimdi araba şart oldu. Bebek bekliyoruz ve arslanbucak hastahane ve Antalya'ya ulaşım anlamında çok sapa kalıyor.) Bu vesileyle yıllar evvel bıraktığım bisiklet sürme keyfine yeniden kavuşma hevesim canlanıverdi. Çok amatörce bindim bisiklete. Pek teknik bilgim olmadı, hala da yok. 2005 yılında bazı sağlık sorunları sebebiyle de Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve biraz erken emekli grubunda gibiyim. Henüz bir bisikletim yok ve bu sefer daha bir okuyup araştırarak, kendime daha uygun bir bisiklet sahibi olmak istiyorum. Bu amaçla internette dolanırken bulduğum bir bisikleti google amcaya sormam neticesinde bu forumu görmüş oldum. Yine o marka/model bisikletin başlığında adresi Antalya Kemer görünen bir arkadaşı farkettim ve hem tanışmak hemde bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak için üye olup kendisine özel mesaj yolladım. Şimdi de daha geniş çaplı arkadaşlıklar kurarım umuduyla buraya yazıyorum. Yolu Kemer'e düşen arkadaşlarla görüşüp tanışmak isterim. Tabii bisiklet sahibi olduğumda da yol arkadaşlığı yapmak.
Sevgi ve selamlar.
A. Yıldırım YILDIZ

• Beğen
@YildirimYildiz bızde persembeden beri kemerdeydık yıldırım bey yıldırım campıng te festival de

@bsklt07

Sanirim bir etkinlik sebebiyle Kemer'e geldiniz? Aslinda bisiklet alma arifesinde hem muhtemel alternatifleri gormek, hemde kullanici tavsiye ve yorumlarini ilk elden alabilmek adina cesitli etkinliklerin iyi olacagini dusunmustum. Fakat internet ortamindan bakabildigim kadariyla bu yakinda en azindan bana yakin bolgelerde bu tip bir organizasyona denk gelememistim. Oncesinde haberim olsaydi tanismak isterdim. Kismet baska zamana insallah. Selamlar, iyi geceler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@YildirimYildiz evet festival icin geldikaleyküm selam takıpte kalırsanız katılabilirsiniz hatta bugun ufak bir kazada gecirdik

@bsklt07 Kaza icin gecmis olsun. Festivalden haberim yoktu. Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla hala devam ediyor. Oyleyse ziyaret etmek isterim. Ozel mesajla telefonumu yazdim. Gun icinde size uygun bir saatte arayabilirsiniz. Tekrar selamlar. Iyi geceler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese Merhaba değerli Forum üyeleri Ben Deniz YILDIRIM bende Antalya'da yaşamaktayım Muratpaşa Konyaaltı Caddesinde ikamet etmekteyim, Yaklaşık 2,5 sene oldu Antalya'ya taşınalı, Uzun süredir bisiklet kullanmıyordum ama tekrar başladım ve Merida Big NINE 100 aldım kendime şu anda aksesuarlar ve eklemelerle uğraşıyorum, bisiklet ile birbirimizi test etmek ve tanımak amacıyla dün sabah Karain Mağarası turu yaptım Saat 11'de başladığım turu akşam saat 17 sularında bitirdim ve merkeze geri döndüm ikimizde şunu fark ettik ki iyi bir takım olacaz ben genelde Salı-Perşembe Şehir içi gezinti Pazar günleride antalya ve çevresinde günü birlik rotaları takip ediyorum, Malum iş hayatından ancak fırsat buluyorum Bana katılmak isteyen veya benim katılabileceğim etkinliklerde bulunmak isterim.

Herkese Hayırlı iyi forumlar.

Herkese merhaba
2,5 yıldır Antalya Fener de yaşıyorum adım Levent KAYIRA yaklaşık 6 ay önce Carraro Sportive 227 alarak aranıza katıldım ancak iş temposundan dolayı genelde kısa süreli sprintler yapıyorum Eski Lara yolu ve Kundu arasında. Vakit yaratabilirsem biraz daha uzatmayı düşünüyorum rotayı burayı daha sık takip etmeye başladım benim rotamı kullanan arkadaşlarla sürmek isterim.

İyi forumlar

Geri