Scudo Sports

Antalya

Scudo
@tsahna bir bisikletliye 30km koyarmı

koymaz tabide yeri gelir 60kmh da çıkılır .. trafikte avg nin 30 olması sıkıntı gibi .. tabi yolda bir etken .. . şimdiden iyi yolculuklar pedalınıza kuvvet :)

@tsahna dediğin gibi şehir içi 30 km yapmak tehlikeli olur. Biz şehir içine girmeden çevreyolu ve karayolunu kullanarak turumuzu yaptık. Ortalama hız 30 km olmadıda 29,4 km oldu. Buna da şükür :) Yol bisikletiyle her şey mümkün :D Performansı seven yol bisikletlileri beklerim.

Herkese merhaba
İsmim Malik Ergin . Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim . Bisiklet tutkum yeni yeni başladı . Ama hiç bitmeyecek gibi hissediyorum . Yapılacak olan gezilere katılmayı çok isterim

Öncelikle herkeze selamlar.
Bendeniz antalyada yaşamaktayım ve daha yeni sayılırım bisiklet sporunda. Bu spora asıl başlama sebebim sigarayı bırakmaktı ve aşşagıda resimdeki canavarı aldım rockrider 580 ve sigarayı bıraktım ilk zamanlar çevremdeki insanlar olum o kadar para verilirmi (2.500) binmezsin sıkılırsın sigarayıda zaten bırakamazssın diyorlardı (2paket camel günde) bu gün tamda 25 gün oldu ve kendimi yeniden dünyaya gelmiş gibi hissediyorum günlük 30 km den aşşagı düşürmüyorum antremanlarımı ve çevremdeki herkez şaşkınlıkla izliyor ve takip ediyor :) (acayip havalı) antalyada solo sürüyorum bisikletimi ama arkadaşlık ortamı olmasınıda çok isterim benim gibi düsünen arkadaşlar varsa beklerim (yaş25) herkeze bol pedallı sağlıklı sigarasız günler diliyorum iyiki spor var :)PicsArt_08-25-07.52.07.jpg

bende antalyadayım. genelde tek takılıyorum. sigara kullanıyorum :/ belki birgün dağ bayır gezmeye gideriz.

hadi gidelim oraya :p rakım biraz yüksek ama hallederiz biz :D

@Altan Yılmaz tmm özelden konuşalım antalyada bisiklet sürenler için whatsap grubu kurmayı düşünüyorum.

@Ruhpastası valla gidicem de ben bu işlerde daha yeniyim tek gitmekte istemiom baya bi meşakkatli bi yer yukarı teleferikle çıkıcaz inerken bize form doldurtucaklar afat ekibi başınıza bişey gelirse biz sorumlu degiliz Die o yızden sıkıntı bi yer :da

gezmek için tünektepe falan iyi oluyor. giderken üzüm çalarız bahçelerden :D

gitmek lazım biyerlere. birgün rota çizip gitmek lazım. şöyle bir 150 200 km

Ankaradayken eski bir arkadasim var ogün çavuş beraber tura çıkardık. Antalyada sds bisikleti açtı . Hemen hemen hergün tura çıkıyorlar. Facebooktan takip edebilirsin.

Merhabalar,

Kaş merkezde bisiklet kiralamak mümkünmü. Bölgeyi bisikletle gezmek istiyorum ancak internette yeterli bilgiye ulaşamadım.

Teşekkürler.

@Gökalp Gönen
Kaş ya da yakın çevresinde bisiklet kiralama malesef yok.
Kaş merkez çok küçük bir yerdir bisiklet ihtiyacınız olmaz fakat eğer civar ilçeleri bisikletle gezeyim derseniz bölge aşırı rampalı bir bölgedir.
Bisikletle gezmek ileri derece zor ama bir o kadar eğlencelidir.

• Beğen
Tepkiler: rapstar338
Merhaba,

2 ay once Kaş'da bisiklet kiralamak için merkezde restoranlarin olduğu sokakta bir yer vardı. Maalesef ismini hatırlamıyorum. Burada bisiklet turu düzenleniyor ama kiralama olayı varmıydı tam hatırlayamadım. Yeterli sayıda kişi bulunursa belli bir rota üzerinde dağ bisikleti turu düzenlediklerini biliyorum. Tabi bisikletlerde onlardan...

Antalya kemer arası veya kemerden kaş istikametine yol bisikleti ile 50 km üstü gidilebilir mi? Yol nasıl o aralarda da çok rampa varmı acaba?

@BARTHEZ Antalya-Kemer arası ortalama 45km mesafe ve gayet kolay bir rota. Ufak çaplı iniş ve çıkışlar mevcut ancak genel anlamda yormuyor.

• Beğen
Tepkiler: BARTHEZ
Geri