Scudo Sports

Antalya

Türkiyenin ilk yerel bisiklet dergisini çıkarttık,dergimizin bürosu aynı zamanda bisikletçilerin buluşma noktasıdır.Dergimizin ilk sayısı ücretsizdir,diğer sayılara abone olabilirsiniz aylık 10 tl dir.buluşma yerimiz aynı zamanda bisiklet-cafe akşam turlarından önce ve sonra buluşup çayımızı içiyoruz ve büyük ekranda bisiklet yarışlarını seyrediyoruz.Gençlik mahallesi 1326 sokakta.Herkezi bekleriz.

ıt6ru5u65utyu5y.jpg
ıt6ru5u65utyu5y.jpg 6r5yedturrystuy.jpg 6r75eryr6u8e6reytu.jpg ertsetr5aestr.jpg ı6ruerydtudsrytu.jpg utyrdtu7e5dtu.jpg 675eyturyıue5yrtuy.jpg ıt6ru5u65utyu5y.jpg 6r5yedturrystuy.jpg 6r75eryr6u8e6reytu.jpg ertsetr5aestr.jpg ı6ruerydtudsrytu.jpg utyrdtu7e5dtu.jpg 675eyturyıue5yrtuy.jpg u65er6ytuer6ytud.jpg 6r5erytuyyrtuyr.jpg yetryreewtrytyrt.jpg ur5ydtuyırur7tduy.jpg 6r5eryturtersytuy.jpg r5yertu6e5rytuyr.jpg urtrytu5e7yt.jpg

Dosyalar

• 7yy9y988y980h9.jpg
    7yy9y988y980h9.jpg
    90,5 KB · Okunma: 9
Scudo
pazar bisiklet turu nasılo oluyor neren yola çıkıyoruz nereye gidiyorz kaç km

facebookta pazar sabahı bisikletçileri yazarsanız facebook grubu çıkar

Selam herkese. Konu güncel mi bilmiyorum ama Antalya'dayım. Bisiklet olarak Şehir bisikletim var. 40 yaş ve öğretmen. Amatörce uğraşıyorum bisikletle. Amacım zamanla kısa turlardan uzun turlara geçmek.

• Beğen
Tepkiler: kurloz
Merhaba arkadaşlar, Alanya-Antalya bölgesinde yol bisikleti kiralayan yer var mı? Tek bildiğim yer olan Cartier Tour'la görüştüm ve sadece ondan fiyat alabildim. Bildiğiniz başka yol bisikleti kiralayan yer var mı?

Mayıs sonu itibariyle Antalya'da bir otelde bir hafta kalacağız. Bisikletsiz yapamayacağım için bir haftalığına 48 cm kadro yol bisikleti kiralayacağım yer arıyorum. Cartier'in bana uygun önerdiği tek yol bisikleti karbon kadro ve günlük kirası 40 TL. Günlük antrenmanım bir saati geçmeyeceği için daha uygun bulabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: erenbayrak52
@Bahadır Gürel

Merhaba,

Alanya'da Cartier tour dışında onlarca bisiklet kiralanan yer var, genelde turistlere şehiriçi gezi amaçlı şehir/tur ve mtb bisiklet kiralıyorlar, yol bisikleti dikkatimi çekmedi hiç, ancak şu an şehirdışındayım ve pazartesi sabah Alanya'da olacağım. Salı veya en geç çarşamba sizin için bir araştırma yapıp mutlaka bilgi veririm, selamlar.

@Bahadır Gürel
Alanyada Martin Türkayda bir tane 56 mı ne kadro CAAD 8 vardı . Bir tane de 48 veya 50 Geotech bir yol bisikleti vardı kiralık. Ben gittim bisikletlerin genel görünümünü pek beğenmedim. Başka yerden şehir bisikleti kiraladım. Eylülde ise bu sefer kendi bisikletimi götürdüm zor oldu ama götürdüm :)
Burada göründükleri kadar iyi durmuyor bisikletler. Fiyaat da günlük 30 TL. Kask için falan da ekstra para istiyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@celilcetiner

Sağol arayıp öğreneyim yol bisikleti var mı en önemlisi 48 cm var mı.

@ÖmerMurat

Eyvallah genelde talep olmadığı için yol bisikleti kiralamak zor. Benim de üstünkörü baktığım yerlerde bulamadım. Tatile giden adam bisikletle keyif gezisi yapar diye düşünüyorlar :)

@x-rayted

Görünüm önemli değil, benim bisiklet de Geotech yeter ki 48 cm bulabileyim. Karbon olması da gerekmiyor. Ancak bisiklet büyük olduğunda rahat edemiyorum, önceki bisikletim 50 kadroydu satmak zorunda kalmıştım.

@Bahadır Gürel

Vallahi tam emin olamadım şimdi. CAAD bana büyüktü geotech bana uyar diye bakmıştım ama 48 değildi galiba 50 idi.
Martin Türkçe biliyor.
Mail atarsan cevap verir.
Benim o zaman yani Temmuzda SPD pedalım yoktu. Geotechin pedalına dikkat etmemiştim. Düz pedal mı SPD mi bilmiyorum.
Başka da yol bisikleti kiralayan ne gördüm ne duydum.

@x-rayted

Kendi pedalımı yanımda götüreceğim bu sorun olmaz.

Bir çalışmada halkımızın ihtiyaçlar hiyerarşisi sıralamasında mesela kitabın 333. sırada olduğunu öğrenmiştim. Antalyaya giden birinin ihtiyaç sıralamasında ne olur ne aklına gelir. mesela mayo, şort, plaj havlusu, terlik, güneş kremi vs vs. Ortalama insanımızın aklına bisiklet gelirmi. Gelmez tabikide. Ama @Bahadır Gürel in gelmiş. Boş adam değil bu bahadır. şarkıdaki gibi okumuş çocuk borumu.
Not: Çocuk dediysem farzımuhal şimdi gelir ağzımı burnumu kırar aman ha deyim bahadır...

@Bahadır Gürel
Yani naçizane bir öneri olarak - kaç gün kalacaksın bilmiyorum - kendi bisikletini kargolamak nasıl olur diye düşünüyorum.
Şimdi kiralık yol bisikleti bulmak zor, bulduğunu 1 hafta kiralasan 30 Tlden 200 TL eder. Acaba kargo ile kendi bisikletimizi yollasak orada teslim alsak sonra tatil bitince geri yollasak daha mı ucuza gelir.
Ben geçen sene temmuzda arabayla gittim bisikleti götürmedim sıkıntı çektim, eylülde arabanın içinde bisikleti götürdüm . Bu sefer 4 kişi+ bagajlar + bisiklet yolculuk sıkıntılı oldu.

Ben bu sene de eylülde gideceğim. 10 gün kalacağım bu sefer uçakla gideceğim. Uçağa bineceğim gün kargoya versem sonra da oradan alsam diye düşünmüyor değilim.
İkinci alternatif neyse parası vereyim uçağa yanımda götüreyim mi diyorum.
Üçüncü alternatif bu sene daha iyi bir bisiklet alıp yeniyi istanbulda kullanıp eldekini alanyaya götürüp orada mı bırakayım . Her sene kullanırım
- ihtimalleri üzerinde düşünüyorum. Hakkaten alanya bisiklet için efsane bir yer.

@x-rayted otobüs seçeneğine baştan baktım ancak saatleri denk getiremedim. Uçağın Antalya'ya iniş saatiyle otobüslerin varış saatleri çakışıyor. Üstelik sadece bisiklet taşırlar mı diye sormadım bile. Ben teslim almadan da otobüsten indirilmesi bana uygun gelmiyor. Bir diğer sorun da bende bisiklet çantası yok, korumasız gidecek olması.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Bahadır Gürel
otobüsle değil normal sürat, yurtiçi falan kargo ile ..
pedalları seleyi çıkarıp yanımızda götürürüz, bir bisikletçiden kutu bulunup , gidonu çevirip içine sığdırırız. Zinciri vs sabitlersek, içini de bir şeylerle doldurursak sağlam olur kargo şirketi kaça taşır acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Merhaba ben ilyas Turna. Güzeloba mahallesinde ikamet etmekteyim. Bu forum da yeniyim fakat 3 yıldır Antalya içinde çeşitli bisiklet gruplarında bisiklet turlarına katılıyorum. Bisiklet modelleri ve parçaları ile ilgileniyorum araştırıyorum. Hobi gibi bir şey benim için. Herkese keyifli forumlar.

Dosyalar

• DSC_0495.JPG
    DSC_0495.JPG
    233 KB · Okunma: 25
  • Beğen
Tepkiler: kurloz
@Bahadır Gürel Merhaba, bu sabahki turda 7-8 bisikletçiye uğradım ama maalesef yol bisikleti kiralamıyorlar, paso şehir ve mtb modelleri hakim. Şehrin içinde bir tek yerde gördüm sadece ama o da markasını bile bilmediğim inanılmaz bakımsız bir bisikletti, performans için sıkıntılı olabilir. Bisiklet kiralayanların çoğu da Martin'le, Cartier'i söylediler, Cartier'le ilgili kafanıza takılan bir şey olursa evime çok yakın gidip bakabilirim bilginiz olsun, selamlar.

@ÖmerMurat

Sağol @ÖmerMurat, geçen ay Kemal Bey'le telefonda görüşmüştüm. Aslında Kemal Bey'in bisiklet camiasına katkısı nedeniyle ilk tercihim Cartier olacak. Benim boyum kısa olduğundan takımdaki kızlardan birisinin 48 cm kadrolu yol bisikletini kiralayabileceğini söylemişti. Boy sorun olunca bana göre bisiklet bulmak gerçekten zor, sadece yol bisikleti kiralaması yetmiyor bir de bana göre olanını pek mümkün değil.

cartier tourda çeşitli kadrolarda kiralık bisikletler var diye biliyom, ben bi arkadaşla bi kaç kez mtb kiraladım

Geri