Scudo Sports

Antalya

selamlar...adım kamil antalyada yeniyim ..bende sızler gibi bisiklet le turlara cıkmayı sevıyorum ...yaklasık 10 yıldır bisiklet kullanıyorum bir dönem lisanslı olarakta pedal çevirdim ...kısacası antalya gurubu ile tanışmak isterim sevgili ercan ve şevki abimizle tanıştık umarım hepinizle tanışırız ...en yakın zamanda antalya gurubunda yerimi almayı çok isterim ...kazasız günler dilerim...(ben bugün düştümde :D )ama iyiyim ...:) eger gezi veya turlara cıkmadan önce bana da haber verırsenız çok sevınirim...hoşçakalın....(kamiltoprak77@hotmail.com)

Scudo
Yolunuz açık olsun.Antalya'yı iyice gezip fotoğraf çekerseniz bize de fotoğraflarınızı sunarsınız.Çok zevkli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
@zazoo

Söylemeden edemeyeceğim...Serkan'ın alt tarafı ile üst tarafı artık farklı insanlara ait gibi duruyor... (Renk)

@veterinerhekim

Güneşin altında yaptığı km göz önüne alındığında pek zannetmiyorum...

paylaşım için teşekkürler.bir kaç ğün içinde altla üst aynı olur

selamlar konur abi ve sevgili pedalseverler

serkan abi projesiyle küresel ısınmaya dikkat çekiyor...bunu da çevreye zarar vermeyen bisiklet ile yapıyo...biz de bisikletçiler olarak bunu yaymaya çalışmalıyız...serkan abiyle ben de ender abilerle manavgat ve serik yolunda pedal çevirdik...

yollarda buluşmak üzere

serik ten mustafa

zeynep merhaba aramıza tekrar hosgeldin bsd de görüsmek üzere bye

konur abi serkan abi için çok guzel bi antalyaya hosgeldin merasımı olmuş inş kendisininde hosuna gitmiştir
:D:D

Teşekkürler.Çok güzel bir karşılama ve gezi yapmışsınız Antalya'da tebrikler.Umarım İzmirde de biz aynı güzellikte bir gezi yaparız.
Yolun açık olsun Serkan abi;)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri