Scudo Sports

Antalya

Gerçekten de çok güzel ve seyrine doyum olmayacak bir tur olacakmış gibi....

Scudo
abi ben katılmayı çok istiom ama eylül 12-13 gibi dönmem lazım ama turun başlangıcı önemli deil o tarihe ayarlarsanız %90 katılırım harika olacağından eminim gezinin güzergah bi kere şahane fakat biraz rampa bolluğu:) nese umarım kesin tarih bellli olur size şimdiden mutlu huzur dolu geziler

1.5 sene sonra bu gruba katılmak dileğiyle(malüm üniversite..)
burak anatürk(hasta antalyalı)
pamukkale üniv. inş. müh.

ya aslında bisikletim uzun yola uygun olsa hemen gelicem ama finikede otoruorum saten geçerken alırdınız beni acıpayam denizli memlekettir acıpayamda güzlebi konaklama yapardık ama bisikleti değiştirince birdaha böle bir tur olursa seve seve..

@burakturk

Efet Tavas makasında biraz yokuş cıkacaksınız az bi youş ondan sonra direk 2 dik yokkuş 2 çıkış sonrası sal aşağı cankurtaranda bi düzlükte hızlanıp aşağabi iniş şahin tepesindede bi denizli ayakalrınızın altında gğzel bir manzaara.:)

arkadaslar bu konuyu daha da acık ve net olarak 'sehirler arası gezi ve tur makaleleri 'kısmında tekrar açtım..orada konu olarak ta tarih olarak ta belirttim..

• Beğen
Tepkiler: sniper
arkadaslar tekrr değiştirdik konunu yerini yanlış yere koymusum..gezi tur duyurualrı ve organizazyonlarında..:D

Selam Erkin,
Ben bu yolu daha 3 hafta önce bisikletle değil ama arabayla gittim. Her şeyden önce inanılmaz keyifli bir yol. Yolla ilgili sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Planladığın etabın Kaş-Fethiye arası en zor kısmı. Hem mesafe olarak hem de özellikle Kalkan'dan sonraki dik rampalar ve dar yollar açısından. Bu güzergah sizi hem yoracak hem de dar yollarda yoğun araç trafiğinin içine sokacak. Şimdiden iyi turlar. Umarım bu yolu bir gün bisikletle de yapabilirim.

ARKADASLAR YUKARIDA 2 KISMDA BELİRTMİŞ OLDUĞUM KONU KONULAN KISIMDAN HATTA FORUMDAN KALDIRILMISTIR!!ÇÜNKÜ BEN ATATÜRK VE CUMHURİYET İÇİN PEDALLAYACAKTIM!HİÇ BİR SİYASİ AMAÇ GÜTMEDEN YADA HİÇBİR SİYASİ PARTİ YADA ÖRGÜTLE ALAKASI OLMADAN GERÇEKLESECEK BİR PROJEYDİ!!BU NEDEN LE CUMHURİYET İÇİN PEDALLAYACAĞIM TURLA İLGİLİ ARKADASLAR İSTER BURDAN İSTER ÖZELDEN İSTERSE MSNİMİ ALIP BENİMLE PAYLAŞABİLİR!!SAYIN MURAT EVGİN FORUM KURALLARINI COK İYİ OKUDUM..FORUMDA 06-) Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları, resimleri ve avatarları yasaktır. SADECE BU MADDE VAR! BEN NE SİYASİ PROPAGANDA YAPTIM NEDE SİYASİ BİR YAZI YAZDIM!!ARKADAŞLAR CUMHURİYETE SAHİP ÇIKALIM!!!(BİLİYORUM SAYIN MURAT EVGİN BU YAZIMIDA KALDIRACAK:D )CUMHURİYETE VE BANA DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!!
SAYGILARIMLA..

sizin için gereksiz!bu konu burda ve sildiğiniz kısımda acıldı oraya serkan koydu konuyu ve burada da kalmasının bir sakıncası olmadığını farketmeyeceğini söleyince kalabilirm dedim..sonucta o da bir moderatör!

• Beğen
@duslerinressami

Bu sizin yazınızdan bir alıntıdır..

Forumda siyaset yasaktır. Propaganda,yürüyüş,toplantı duyurusu yapılamaz.

Siz istediğiniz şekilde eyleminizi yapabilirsiniz, fakat işin içine siyasi görüşünüz girerse buna biz izin vermeyiz, vermedikte..

Bana özel mesaj yolu ile sizde dini propaganda yapıp kandil kutlluyorsunuz demişsiniz..

Bisiklet forum'da Kandil, bayram (23 nisan,19 mayıs,30 ağustos vs.) ve 10 kasım mesajları, günleri geldiğinde hak ettikleri şekilde kutlanır..

Ama hiç biri siyasi mesaj icermez..

Bunu bir uyarı olarak kabul edebilirsiniz, tekrarında gereği yapılacaktır.

Saygılarımla.

• Beğen
selamlar Ender abı ve antalya ekıbı umarım hersey yolundadır ben bısey rıca edecektım sızlerden ızmır bodrum arası pedallamıs arkadasımız mevcut mu mevcut ıse bana yol hakkında bılgı verebılırmı sımdıden tesekkur edıyorum gorusmek uzere

26 Aug- 2 Eylul arasinda Antalyadayim arkadaslar.. Sabah erken Belek'ten yada yakkininda bulusup birlikte pedal cevirmek isteyenleri ariyorum. Yollari bilmiyorum.. Kaybolmiyim tek basimda.. :eek:
Arti, Antalyadaki bisiklet dukkanlarindan bilgi ariyorum. Isim, adres, telefon..
-Murat

sanırım pazar günü oluyor 26 ağustos, daha 16 gün var şimdiden söz vermiyelim ama umarım o gün sizinle pedallama ve tanışma fırsatımız olur, ayrıntıları özel mesajla ve telefonla görüşürüz, ee şimdiden hoşgeldiniz diyeyim ben:)

herkese merhaba bende antalyadan emre arıkan forum deyimiyle geotech emre bayındır mahallesinde oturuyorum akdeniz üniversitesi teknik bilimler meslek yüksek okulunda elektrik bölmünde okuyorum herkese burdan selamlar yeni turlarda görüşmek dilei ile

Herkese merhabalar

Ya bizim perşembe turlarından ne haber ben hiç gelemiyorum halla devam ediyomu acaba

Devam ediyosa bu hafta işten sonra yetişmeye çalışiyim .

Geri