Scudo Sports

Antalya

Scudo
@adimlar

Hoş geldiniz.

İş yaşamının verdiği tempo, yorgunluk ve sitres maalesef bu tarz hobilere ayırdığımız zamanı ciddi anlamda etkiliyor.

Ben işime bisiklet ile gidip gelir iken, bir yöneticinin gereksiz ve anlamsız tavrı yüzünden bu eylemimi gerçekleştiremez oldum. Şöyle bir şansınız var olduğunu düşünüyorum ki, iş yaşamınızda yolda geçen süreniz biz istanbullular kadar çok değildir diye tahmin ediyorum. 30 km yol için her gün 3 saatim heba oluyor. Tabi bu süreçte işte yorulmadığım kadar yoruluyorum. Eve döndüğümde durum pert. SAdece hafta sonları kalıyor ki bisiklet için buda yetersiz.

Size tekrar hoş geldiniz diyorum. Keyifli kazasız güvenli sürüşler diliyorum.

Strava hesabınız varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Evet arkadaşlar bugün itibarıyla 112kg olmuş bulunmaktayım :) gitti 6 kg kaldı çok :) durmak yok!
günlük turlarımı 20km üzerine çıkarttım, beslenme konusuna çok dikkat ediyorum! (aç kalarak zayıflayamazsınız!)
Destek olanlara teşekkürler!

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@mtb_rider merhaba,

evet İstanbul açısından durum biraz farklı sanırım, oradaki arkadaşlarımızdan biliyoruz.
Ben şimdiye kadar işe bisikletle gidemedim ama bu aralar fazlasıyla istekle doluyum sanırım yol alacağım bisikletle. Sektörümün özel ve mesai saatimin erken oluşundan kaynaklı bir düzenleme yapmam gerekecek.
Ama eşim işe bisikletle gitme olayını halletti. Sadece gidişi 20 küsur km. 55 dk. sürüyor. Antalya ve İstanbul açısından bakıldığında müthiş bir fark var evet.

Strava kullanıyorum ama hakkını verdiğim söylenemez. (link)

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

@alierkanimrek
bu etkinliği biliyorum ama maalesef katılamayacağım. Cumartesi günleri çalışıyorum ):
ama çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

Hoş geldiniz.

(Aradığınız kişiyi saat 08:00 sıralarında eski Türkay otel kavşağında görüyorum. Ben gece çıkışı işten bisikletle dönerken o gidiyor. Forumdan olduğunu zannetmiyorum)

@MehmetAliB. Ben de artık bu kadar süreden sonra cevap gelmeyince burada olmadığını anladım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

@celalanak, merhabalar. Hoş geldiniz. Arabadan çok bisiklet göreceğiz bu gidişle Antalya'da. Ne güzel...

• Beğen
Tepkiler: inndream
hocam ben de tur arkadaşı arıyorum,Gürsu sealifeın orda oturuyorum ve ben de zayıflamak istiyorum.ben de iki gün önce başladım hadi hayırlısı

@ercan bicen aramıza hoşgeldin, ben 20. Günde 9 kilo seviyesine ulaştım, bir sonraki buluşmada seni haberdar edip aramızda görmek isteriz!

@ercan bicen evet :) sadece bisiklet diyemem ama çok motive ediyor, başladığımda 118 kg idim şimdi 109 kg oldum ilk hedef 90

Geri