Scudo Sports

Antalya

Arkadaşlar 30 nisan İzmir'den otobüsle Fethiye'ye gidip ( aradaki yerleri gezmiş ve sonraki yerlere iyi vakit ayırmak için) oradan tura başlayıp D-400 yolunu takiben 12 günlük tura çıkacağım. Çadır konaklamalı yapmayı planladığım turda Olimposta Kadir in Evlerinde konaklamayı planlıyorum. İzmir den yada direk Fethiye de buluşup eşlik etmek isteyen olursa bana katılabilir. Güzergah zorluk derecesi 10/9 gibi oluğunu konuştuklarım ve araştırmalarım sonucu öğrendim düşünen arkadaşlar bunu dikkate alırlarsa sevinirim. Zorluk bu kadar zor çıkmazsa o da bizim keyfimiz olur

Scudo
Selamlar ben alanyadan elikesikden her pazar mtb yapıyoruz Katılmak istiyen arkadaşlar duyrulur dağ yolları kullanıyoruz 50 km den aşşağı yol yapmıyoruz

bu konu tur duyurusu. ben akdeniz bölgesinde oturmuyorum yazıyı nasıl okuyupda konuyu bu bölüme taşısınız ey yönetici! lütfen ilgili bölüme geri taşıyın

Merhaba, eski bisiklet sevdalısıyım, malesef tanışmaya geç kaldım. normal zamanlarda dağ bisikleti kullanıyorum (GHOST 3000 SE) bu hafta yanına bir de kardeş ekledim ORBEO Carpe 10 2015. Artık heryerde sizlerleyim.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
HOŞ GELDİNİZ. BEN UNCALI TARAFINDAYIM. ORBEA' NIZI GÖRMEK İSTERİM. (TOPRAK 5355845906)

Hoşbulduk akşamları starbucsa kahve içmeye gidiyorum beklerim. hem tanışırız hem de bisikleti görürsünüz.

Arkadaşlar herkese öncelikle selam!
yaklaşık 1 hafta önce carraro big 1029 bisiklet satın alarak aranıza katıldım, Adım Hakan 34 yaşındayım, Konyaaltı hurma mevkiinde oturuyorum ve akşamları düzenli bisiklet sürmeye çalışıyorum, eğer bir grup oluşturabilirsek çok daha zevkli ve disiplinli olacağını düşünüyorum;

Bisikleti alma amacım öncelikle durgunlaşan, monotonlaşan, hareketsiz hayatımıza biraz olsun hareket katmaktı. Çocukluğumda üzerinden hiç inmediğim bisikletim küçük bir balıkçı kasabasından Ankara'ya taşındığımızda son bulmuş, büyük şehrin (sözde) trendleri ile aklıma gelmez olmuştu! Geçtiğimiz günlerde bir bisikletçinin önünden geçerken aslında tamamen renk ve şekil kombinasyonu çok dikkatimi çektiği için (Carraro big 1029) bisiklet hevesim tazelenmiş bir halde buldum kendimi, ne kadar araştırdıysam da :) ilk görüşte aşk :) olacak gene gidip big 1029 u aldım. En son orta okulda bindiğim bisiklet ile arama yaklaşık 20 sene girmiş olacak ki, ilk bir kaç gün biraz zorlandım. Şimdilerde daha iyi gittiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar o kadar durgunlaşmış, o kadar hareketsizleşmişiz ve o kadar dengesiz beslenmiş olmam sonucunda 118 KG olduğumun farkına varmam biraz zaman almıştı! Rahat hareket edemez, çocuğumla koşuştururken nefessiz kalır ve ayakkabı bağlarken bile işkence çeker hale gelmiştim!

Bisiklet ile zayıflanır mı?
arkadaşlar öncelikle biraz sitem etmek istiyorum,
insanlar gerçekten bir şeylere başlamak için çok bekliyorlar, oysa bu işi bırakmak çok daha kolay, bazı yazılarda Bisikletin zayıflatmayacağı, işe yaramayacağı, en az şu kadar yol gitmek gerektiği vs. bir sürü olumsuz örnek yazıyor. Arkadaşlar, 1 kat bile çıkarken asansörü tercih eden, arabadan inmeyen, avm içinde olmadan yürümeyen insanların bırakın ciddi bir program yapması 10dk bile bisiklete binip vücudunu hareket ettiriyor olması bence çok değerli, sizden ricam insanlarda biraz olsun heves ya da motivasyon görüyorsanız onları teşvik etmeniz!

Arkadaşlar bisiklet almadan birkaç gün önce kendimce dengeli beslenmeye ve kalori takip etmeye başladım (Fatsecret isminde ücretsiz bir uygulama). 25 mart da başladığımda 118 kg iken bugün itibarıyla 114,2 kg olmayı başardım. Bunda bisikletin hiç bir etkisi olmasa bile ki bence çok var, beni motive ediyor!
ilk gün 7km ile başladığım turuma dün 16km ile devam ettim! Detayları buradan paylaşmaya devam edeceğim! inşallah After before yapıp burada paylaşacağım zamanda gelecek :)
Kondisyonum arttıkça, mesafeleri uzatacağım ve hafifledikçe bu işten daha çok keyif alacağım kesin :)

Haydi arkadaşlar, arabadan inip bisiklete binme vakti! Birilerinin içinde ufak bir heyecan oluşturabildiysem ne mutlu bana!
Aranızda olmak oldukça güzel, tekrar herkese MERHABA!

Not: akşamları bisiklet turu yapabileceğimiz bir grup olursa ben katılabilirim, ya da yeni bir grup oluşturmak isterim.

Bildiğim kadarıyla perşembe bisikletçileri halen aktif. Onlara katılabilirsiniz Hakan Bey.

bisiklet camiasına hoşgeldiniz. tüm kalbimle size destek veriyorum . azminizi takdir ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: hakacoco
kesinlikle insanları birbirine bağlayan bir ortak nokta olarak bisikleti seçmeniz çok güzel. nihayetinde gruplar halinde şehir dışı uzun turlara gidip doğa ile omuz omuza mücadele edilince bir aile olunduğunu bir bağ oluştuğunu hissediyoruz hakikaten.

• Beğen
Tepkiler: hakacoco
Merhaba hayatını bisikletiyle özgür ve yaşanır kılan güzel insanlar...
Aslında eşimle 1,5 yıl önce Merida'larımızı almış ve bu özel dünyanın tam göbeğine adımlamıştık. Ama itiraf etmeliyim ki (maalesef) iş yaşamının o yoğun temposunda -ki buna özel sektörde çalışmam da eklenince- bisikleti 2.plana attığım doğrudur. Ama bu yıl daha aktif kullanım için kendime vermiş olduğum sözü hayata geçirdim ve doğaya tekrar sarıldım.
Biz eşimle Antalya'dayız ve bu güzel forumda soluyan tüm güzel insanlara merhaba demek istedim.
Tüm Sevgimle,
Öykü :)

Hayırlısı olsun,umarım verdiğin bu söz hayatına mutluluk dinemazim katar ve bir nebze olsun kendin için güzel şeyler yapabilen dileğiyle :).Antalya bisiklet sürmek için çok ideal bir bölge ve likya turumun başlangıç noktası :) umarım denk geliriz antalya da ;)

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Likya turu bu yaz planladığımız bir tur, umarım hayata geçirebilecek sağlığımız olur ve yol alırız. Antalya'ya yolunuz düşerse haber vermeniz yeterli :)

Eşinizle sizin strava kaydınız az düşüyor zaten. Bence iş hayatı çok engelleyici olamaz. Şuna biraz tembellik mi desek? :)

• Beğen
Tepkiler: adimlar
:rolleyes:
Merhaba Osman Bey,
vallahi tembellik demeyelim de sağlık sorunları desek daha doğru olacak. Ama şükür artık her şey daha yolunda :harika:
Sizi burada görmek çok güzel, çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Geri