bedo merhaba ben antalyadan gotech emre sanırım bisikletle hareket konusunda sende ilgilisin yasını merak ettim ben senin baya bi on kaldırma arka teker yapabiliyomusun biz antalyanın en hızlı ekşın grubuyuz antalyaya gelirsen mutlaka bekleriz bana the_bicycle_cambaz@msn.com dan ulasabilirsin kendine iyi bak hızlı ve ekşınlı pedallamalar dilerim
Erolcum nasılsa göbekler değişecekse ve bisikletinde az da olsa yol yapıyorsa hiçbir zararı olmaz. Göbekleri bozacak desek nasılsa yenisi takılacak. Yavaşta olsa gel ya sensiz olmaz .
17 Mayıs perşembe akşamı gezimize gelen herkese çok teşekkür ediyorum.
Olcay'a ayrıca teşekkür ediyorum. Yolumuz üstünde olan evlerinde, annesinin bizlere çay servisi ve yanındaki börek ve keklere de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu kadar kalabalık bir gruba yaptığı güzel çaylardan sonra unutmayayım diye hemen yazdım.
slm
bende gelebılırım ama su var benım eldıvenım var fakat kaskım yok ve antalyada bole seyler satan yerlerı bılmıyorum bana yardımcı olursanız gezı ıcın eksık olan seylerı aldıktan sonra sıze katılabılırım bıran evvel gorusmek dılegıyle
Aramıza hoşgeldin. Bundan sonra , gezilerimize bekleriz. İlk buluşmamız sanıyorum perşembe akşamı selekler karşısındaki parkta olacak. Saat 20.00 de orda toplanıyoruz.
Görüşmek tanışmak üzere hoşçakal.
Merhaba
Kask türü şeyler Antalya da büyük marketlerde şu anda satılıyor. Birde bisikletçilerde de var. Oralardanda temin edebilirsin. Gece gezileri içinde ön ve arka tara uyarıcı ışıklarda bisikletçilerde satılıyor.
Birde profil ayarlarınızdan yaş hanenizide doldursanız, çok memnun oluruz. Size yaşınızı göremediğimiz için hitap şeklimizi tespit edemiyoruz. Teşekkürler.