Scudo Sports

Antalya

Herkese merhaba
Geldik gene bir perşembe gününe. Bir gün kaldı.
17 Mayıs 2007 saat 20.00 de seleklerde buluşmayı unutmayalım.

Sevgi ve selamlarımla.

Scudo
bedo merhaba ben antalyadan gotech emre sanırım bisikletle hareket konusunda sende ilgilisin yasını merak ettim ben senin baya bi on kaldırma arka teker yapabiliyomusun biz antalyanın en hızlı ekşın grubuyuz antalyaya gelirsen mutlaka bekleriz bana the_bicycle_cambaz@msn.com dan ulasabilirsin kendine iyi bak hızlı ve ekşınlı pedallamalar dilerim

@Ontario

Erol merhaba

Şevki usta ne güne duruyor. Git ona greslesin, bilyaları dizsin, problem kalkar ortadan. Sensiz olurmu ya.

Görüşmek üzere sevgilerimle.

Bilgecim hoşgeldin, senide genç bayanlar kategorisine alalım iyimi:) iyi vakit geçirmen dileğimle.

hoş geldin.genç bisikletçiler görmek ne kadar güzel.

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
Daha önce denedik bilyaları değiştirdik ama göbek düzen tutmadı tek çare değiştirmek onun içinde hafta sonunu bekliyorum

@Ontario

Erolcum nasılsa göbekler değişecekse ve bisikletinde az da olsa yol yapıyorsa hiçbir zararı olmaz. Göbekleri bozacak desek nasılsa yenisi takılacak. Yavaşta olsa gel ya sensiz olmaz .

Sevgi ve selamlarımla.

Merhaba

17 Mayıs perşembe akşamı gezimize gelen herkese çok teşekkür ediyorum. ;)

Olcay'a ayrıca teşekkür ediyorum. Yolumuz üstünde olan evlerinde, annesinin bizlere çay servisi ve yanındaki börek ve keklere de ayrıca teşekkür ediyorum.
Bu kadar kalabalık bir gruba yaptığı :eek: güzel çaylardan sonra unutmayayım diye hemen yazdım. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

evet güzle bir akşamdı.yolda baya ıslanmama rağmen güzeldi:D tabii evden giderken.:eek: değdi doğrusu.olcaya tekrar teşekürler.pazar gününe bekleriz.

herkesi bekliyoruz.

merhabalar,
çok güzel ve hareketli bir geziydi. emeği geçen herkese, özellikle de olcayın ailesine çok teşekkürler.

hehe..ok..eklerim. ben de ztn pek girmiorum msne..ii bak kendine, görüşürüs aylık turda..bye bye...

slm
aranıza yenı katıldım calısıyorum 6:30 - 7:00 gıbı ısten cıkıyorum benıde aranıza alırsanız bende sıze katılabılırım antalyada yenı sayılırım o yuzden ben sıze uyabılırım sız zaman tarıh yer soylersenız muhakkak orda olacagımdan emınım sımdıden sabırsızlanıyorum gorusmek uzere

slm
bende gelebılırım ama su var benım eldıvenım var fakat kaskım yok ve antalyada bole seyler satan yerlerı bılmıyorum bana yardımcı olursanız gezı ıcın eksık olan seylerı aldıktan sonra sıze katılabılırım bıran evvel gorusmek dılegıyle

@verwunderlich

Merhaba

Aramıza hoşgeldin. Bundan sonra , gezilerimize bekleriz. İlk buluşmamız sanıyorum perşembe akşamı selekler karşısındaki parkta olacak. Saat 20.00 de orda toplanıyoruz.
Görüşmek tanışmak üzere hoşçakal.

@verwunderlich

Merhaba
Kask türü şeyler Antalya da büyük marketlerde şu anda satılıyor. Birde bisikletçilerde de var. Oralardanda temin edebilirsin. Gece gezileri içinde ön ve arka tara uyarıcı ışıklarda bisikletçilerde satılıyor.

Birde profil ayarlarınızdan yaş hanenizide doldursanız, çok memnun oluruz. Size yaşınızı göremediğimiz için hitap şeklimizi tespit edemiyoruz. Teşekkürler.:)

Görüşmek beraber pedallamak üzere.

Geri