Scudo Sports

Antalya

Elimdeki broşüre göre;

60 DAKİKA HEYECAN BİSİKLET YARIŞI VE DOĞA ŞENLİĞİ
25 Kasım Pazar
Saat: 14:00
Antalya Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı
Katılım için: 242-2485807

Umarım hava güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: UFUK ALAN
Scudo
Merhaba arkadaşlar. Ben Antalya/Manavgat'ta ikamet ediyorum. Hergün bisiklete binerim fakat tek başına sürünce insan çok sıkılıyor. Örneğin bugün işe giderken 10 kişilik bir turist kafilesi gördüm nasıl içim gitti anlatamam. Bende Manavgat'ta ikamet eden arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.

Merhaba arkadaşlar haftasonu Manavgat`a pedal basıcam. Bisikleti nin kondüsyonu yerinde olan arkaşlar varsa birlikte gidebiliriz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu gruplara katılabilirsin :)

Antalyadan herkese selamlar.Volkan koc ben, yol bisikletikullanicisiyim, cannondale caad8 ve slice kullaniyorum, 36 yasinda bisiklete basladim, aynizamanda motosiklet kullaniyorum ve gezilerimi blogumda kendimce paylasiyorum. Tum arkadaslara kazasiz keyifli surusler..

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Merhaba hoşgeldiniz,
Bende Antalyadayım antalyada gezilecek yer hakkaten çok fazla bisiklet gruplarıda öyle bisikletinizde çok iyi.
yeni başladıysanız perşembe akşamı bisikletçilerine katılın bence keyfe pedal, özgürlüğe pedal gibi gruplar var bu gruplar keşif gezileri mangal partileri falan yapıyorlar eğlencelidir.

ama performansınız iyiyse salı performans grubu var bu grupların çoğu birbiriyle bağlantılı. salı performans grubunda bende varım ama turlar kış nedeniyle bitti sanırım.bisiklet safarinin pazar günü offroad turlarıda var.

yeni gruplar yeni insanlar demektir :)
tekrar hoşgeldiniz

Herkese merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 15-20 gün önce tam 15 yıldan sonra tekrardan bi bisiklet sevdası sardı beni.Evet bisiklete binmeyeli tam 15 sene olmuş!.. Vay be dedim kendi kendime... Bu süre zarfında baya şeyler değişmiş.Öncelikle mahallemizdeki Bianchi bayisine gittim.Amacım 500-600 tl ye bu işi bitirmekti.Gerçektende 600 civarına güzel dağ bisikletleri var.Biraz internete bakıp kararımı vereceğim deyip yanından ayrıldım.(Ayrılmaz olaydım-şaka!) Google amcaya dağ bisikleti diye girdiğimde çok altermatif çıktı ve bu forum sitesini buldum.(Bulmaz olaydım-şaka!) Bu siteye girdiğimden beri -ki bu yaklaşık iki hafta kadar- kafamı kaldıramaz oldum.Hemen hemen ilgili bütün yazıları okudum.Meğer kazın ayağı öyle değilmiş... Bir sürü yeni ara model çıkmış.Mesela hybrid gibi.Ben bu işleri bıraktığımda bir yarış bisikleti birde dağ bisikleti vardı.(aaa ilk bisikletim olan kırmızı Bisan BMX'i untmayayım) Yazıların içinde boğulurken aslında bana hitab edecek olan türün şehir bisikleti olacağını keşfettim.Bunca yıldan sonra benim için önemli bir keşif...ve yavaş yavaş karne bisikleti olarak(ben demedim tecrübeliler öyle diyooo) tanımlanan Bianchi den vaz geçtim.Birazcık bilinçlenmeye başlar gibi olduğumda artık disk fren ve amortisöre ihtiyacımın olmadığına karar verdim.Yani 500 lira oldu 800 lira. Sedona 321 yeni gözdemdi.Evet bunda karar kılmış gibiydim.Ama olmadı! 321 den 341 e transfer oldum.Evet bu güzeldi.Hem görseli hemde full bir bisikletti.Yani mantığım şuydu; pahalı,çıplak bir dünya markası alacağıma full bir yerli bisiklet almak mantıklı gibi-ydi-...Takiiii biraz daha bilinçlenene kadar.Forumdaki yazıları okuyup,tecrübeli arkadaşlarla konuştuktan sonra sanıyorum ki ben bu işi çözdüm.Benim mantık yanlışmış.Aslında full bir yerli ürün almaktansa ondan daha alt ekipmana sahip iyi bir kadro almak daha akıllıcaymış.Çünkü o ekipmanı zaman içinde yenileye biliyormuşum ancak kadro elimde baki kalıyormuşşş.Hal böyle olunca Sedona sevdasındanda vaz geçip Scott'a yöneldim.Subtı mabtı 50ydi 35di derken 2012 turuncu Scott Sub 30 da karar kıldım.Evet bu benim Hürrem'imdi! Onunla mutluydum.Onu istiyordum derken şu anda karşımda duran makinayı aldım. 2012 Specialized Sirrus Elite... Doğru bir karar olduğuna eminim. Bianchi ile başlayıp Specialized ile biten alım aşamasında ''bisikletforum'' bana gerçekten bilgi kattı.Yazılarını okuduğum tüm üstadlara saygılar-sevgiler...

hayırlı olsun :) nerede oturuyorsunuz ? bisikleti nereden aldınız. bir de fotoğraflarınızı bekliyoruz

@Cengiz Gökalp

Teşekkür ederim.Ancak bisikleti 3 saat önce aldım...Antalya'dan Gökhan'dan aldım...

@N. ÖZÜTÜRK

yazınnın sonunu okumadan mesaj yazdım :) neyse düzeltmiştim yorumumu. Ben de Gökhan abinin yanından specialized'imi aldım.

Specialized kervanına hoşgeldiniz :) PERŞEMBE AKŞAMI BİSİKLETÇİ lerine katılmak isterseniz orada görüşebiliriz :) facebooktan gruba ve bana ulaşabilirsiniz iyi günler :)

Tabiki memnun olurum,face den bakacağım şimdi...

Bisikletniz hayırlı olsun. Keşke ben de sizin gibi ilk önce biraz araştırsaydım da 6 ay içinde 4 bisiklet değiştirmek zorunda kalmasaydım :)

hayırlı olsun bisikletiniz.Bu arada Traxxas'lı avatarınızı da farkettim.Diğer forumda da üyemisiniz?

Teşekkür ederim arkadaşlar,sağolun.Slash; oda ayrı bi zevk. Evet hobbyrc ye üyeyim.Sizde varmı?

evet ben de üyeyim 4-5 senedir iki hobby'yi de devam ettiriyorum...Ben on-road'çuyum.Sprint2 Flux ve RS4 kaldı elimde şu an.
Bisiklete ve bu foruma daha ağırlık verdim son zamanlarda.

yeni bisikletinizle yeni uzun turlar atmanızı dilerim...

Geri