Scudo Sports

Antalya

Scudo
Salı gününden beri Alanya'dayım, perşembe günü de döneceğim. 2 gündür Heykel - Kargıcak (gidiş - dönüş) yapıyorum, katılmak isteyen olursa buyurun.

arkadaşlar mesajlarinizi yeni gördüm gurup kurup belirledigimiz günlerde turlayabiliriz facede paylaşirsak katilim olabilir .faceye hergun griyoruz ama buraya degil

Alanya Kargıcaklıyım ancak Fethiyede oturuyorum. Yazları geliyorum. Kargıcakta çok güzel yerler var. Syedra kalesini bilirsiniz belki favorimdir burada her gün onlineyim. Iyi akşamlar.

Alperen bey bende seki köyündenim seyadrakalesini biliyorum gidecegin zaman haber ederseniz gidebiliriz

(link) Grup var ama faaliyetimiz yok maalesef :(

Onur bey faliyet yoksa faaliyeye geçirelim herkes tlf no versin haberleselim

Telefonum 0537 369 91 66 telefonla pek aram yok. Ararsanız anında bakamam ama mesajlara görür görmez dönerim :)

hafta içi her sabah yağmur olmadığında antrenmana çıkıyorum.
konyaaltı sahili ve altınyaka yokuşunda interval çalışıyorum
yol bisikleti kullanıyorum. sabahları gelebilecek varsa beklerim antrenmanlar yaklaşık 1-1.5 saat sürüyor 12 den önce yapıyorum genelde saat 9-10 arası.

@selami atay

O selami abi seni burda görmek ne güzel böyle :) Baktın benden hayır yok bakıyorumda organizasyon hazırlıkları yapıyorsun ;)

Abi 22 Mart akşamı izne çıkıyorum !
2 günlük çanakkale turu sonrası 24 mart akşamı istanbula dönüp 25 mart sabahı Alanyada olma ihtimalim var ! Daha önce dediğim gibi alanya mersin turu planlıyorum ... Tam tersi mersin Alanyada yapabilirim ... Ama burda alanyalılar olduğuna göre burda bir haftalık organizasyon yapılırsa 25-31 mart tarihleri arası benim için uygun olacakdır ... Tabi tur güzergahı için arkadaşların öneri ve tecrübelerini burdan bana iletirlerse memnun olurum ... Saygılar ...

• Beğen
Tepkiler: Onur07
haftada sadace pazar günleri boşum bütün gün istediğin bir pazar turlayabiliriz

alanya'dayım, şehir bisikletimle saat 17 den sonra Heykel - Kargıcak tempolu gidiş - dönüş yapıyorum, katılmak isteyen olursa buyursun.

benim dediğim turlar antrenman aslında bugün 175 km yaptık(burdur,bucak) örneğin genelde 40-50 km kriteryum ( yüksek performans belli parkur) 36-37 civarı ortalama çıkar normal olarak buna katılmak isteyen varsa beklerim yoksa aranızda ayarlayabilirsiniz turları

Merhaba arkadaşlar. Benim iş saat 5 te bitiyor eve git hazırlan. 6 da ANITIN orda olabilirim.
Bu arada Yol bisikleti kullanıyorum. Birde kaç kişiyiz. Bilgisi olan varmı.

• Beğen
Tepkiler: Onur07
Geri