Scudo Sports

Antalya

@Gökhan Küçükoğlu

Çok güzel.Bendekide 4x4 Ultimate.

Scudo
@bülent samsunlu

Aynı dilekler benden size Bülent Bey...

Bianchi ve dağ kısmını saymazsak aynı yoldayız... Tek fark hava şartlarından dolayı benim İstanbul'a gidip bir türllü Sirrus u alamamam . Size sormak istediğim Sirrus Elite 2012 ile 2013 arasındaki farkları tam olarak araştırabildiniz mi ne fark var ve kadro (tasarımdan dolayı) ufak mı gözüküyor ? İyi günlerde kullanın

@nazif sekirden

Teşekkür ederim.Darısı başınıza diyelim.Rüyamda bisiklet görüyordum artık kurtuldum...Yabancı forum sitelerini takip ettim ancak somut bi şeyler bulamadım. (link) burada bir fark yok gibi.A1 alışımı 2012 de değiştirdiler ve E5 alışama başladılar.Bence bir kaç sene daha E5 ile devam ederler,pek fark olmayacak gibi.Zaten en yeni tasarım ve alışım bunda.

• Beğen
Tepkiler: nazif sekirden
http://img26.imageshack.us/img26/5841/img1061s.jpg
Evin bir odasında kuzu kuzu yatıyor.Bugün çok soğuktu 5km kullanabildim.Ama yarın biraz zorlamayı düşünüyorum.Birşey taktırmadan tartım 10,4 kg çıktı.Park ayak va lamba seti taktım.Birde pompa ve sigma km var tabi. Şu andaki kilosu 11.8 çıktı.İnanılmaz hızlı kaçıyor.15 yıldır bisiklet kullanmadığım halde (ara sıra arkadaşlarınkiler hariç) ilk birkaç yüz metrede 42 km hıza çıktım.Nasıl bu hıza çıktığıma ben bile inanamadım. Maşanın karbon oluşu çok iyi ve tahminimden çok daha iyi pürüssüzlükte ilerliyor.Asansöre sığmadı ve ben 6. katta oturuyorum. 6.kata omuzumda sanki market torbası varmış gibi çıkarttım.

• Beğen
Tepkiler: Atilla.C
Emre seninle turlayabiliriz...

Hayırlı olsun,yazınızı okurken dejavu oldum dersem yeridir.15 yıl aradan sonra bisiklet almaya karar verdiğimde ne forumdan haberim vardı ne bisikletler hakkında bir fikrim.Neyse forumu keşfedip uzun uzun konuları okudukça bana uygun olan ve beğeneceğimi düşündüğüm Specialized Sirrus Elite almaya karar verdim ve incelemek için sizin bisikleti aldığınız dükkana gittim,hatta bi tur atıp denedimde bisikleti,gayet hoş,konforlu ve müthiş hızlı bi alet ama içerde yine Specialized in allez yol bisikletini gödüm ve ne olduysa o andan sonra oldu,resmen aşık oldum bisiklete,hiç aklımda yokken bir anda yol bisikleti aşkı düştü içime ama maalesef allezin bana uygun kadro boyu yoktu ve alamadım ordaki allezi ama bu beni durduramdı ve ikinci el scott s50 yol bisikleti aldım ve çok memnunum.Neyse konuyu çok dağıtmadan şunu söyleyeyim ''neye niyet neye kısmet'' ben sizin aldığınız bisikleti almaya geldim hatta bi turda atttım ama şimdi yol bisikleti kullanıcısı oldum:) bakalım sizi ne bekliyor:)buda forumda ki yazım https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=87927&page=13

@Baran Altilar

Enteresan; gerçekten paralel olaylar yaşamışız.Benim anladığım bu sınıfta sürüş pozisyonu olarak Sirrus çok agrasif bir alet. Hemen hemen yol bisikletine en yakın sürüş pozisyonuna ve açılarına sahip.Herkesin söyediği bir şey var: Bu işin sonu yol bisikleti! Ben bakalım ne yapacağım... Kısmet diyorum sadece.

@Samet Koç

O zaman bi organizasyon yapalım...

@Samet Koç

Bence süper olur ancak benim biraz kondisyon kazanmam lazım.

Yavaştan başlarız birden yüklenmeye gerek yok zaten. Rüzgar olmadıktan sonra yolların zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

@N. ÖZÜTÜRK

Tekrardan hayırlı olsun diyelim,bisikletiniz gayet güzel ve şık,kazasız belasız kullanın inşallah.Ben biraz daha ilerisini düşünerek aldım yol bisikletini ama sonuçta benimkiside giriş seviyesi bir bisiklet,kendimi performans olarak geliştirip bana yetmediğini düşünürsem ilerde karbon kadrolu bir yol bisikleti almayı düşünebilirim.Aynı şeyleri belkide siz ileride yol bisikleti için düşünebilirsiniz.sirrus sizi uzun yılllar götürecek ve memnun edecek bir bisiklet sonuç itibariyle.

@Baran Altilar

Teşekkür ederim Baran.Sen benden de daha ilerisini düşünerek almışsın.Bana şimdilik yetecek gibi ancak daha sonraları neler olur bilemem tabi...

@Samet Koç
Bana yardımcı olacaksanız o zaman olur işte.Günübirlik her yere pedal çeviririm.Yada şimdilik günübirlik diyelim,1 yaşında çocuğum olduğu için...

Bende 2 aydır adamakıllı tur yapmıyorum zaten hamladım biraz günlük 50 km lik turlarla başlarız o zaman. Zaten zorlamak lazım yormak lazım vücudu yoksa kondüsyon ilerlemiyor :)

@Samet Koç

Hamlık mı? 50 km mi?? Vay vayy vayyy !.. Ne diyelim başa gelen çekilir :)

Sağlık olsun Onur, Havalar normale döndüğünde gene gideriz...

Geri