Scudo Sports

Antalya

Güncel..

Facebook grubumuz için (link)

Scudo
05.04.2014 Cumartesi 14:00'de Karayolları parkında buluşup turlayacağız. Herkes davetlidir. :)

Tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

@Onur07

pazar günü mtb yarışı var kızılalan'da, ben sabahtan ordayım, gelcen mi sende

Maalesef ondan turu cumartesiye çektik :)

05.04.2014 Cumartesi 14:00'de Karayolları parkında buluşup turlayacağız. Herkes davetlidir. :)

Tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

Herkese selamlar. Benim evimde uncalıda yollarda karşılaşabiliriz :) Bir çift Siyah ve Beyaz NG650 görürseniz o biziz :alkis:

Hoşgeldiniz.Antalya gerçekten bisiklet sürmek için çok iyi bir şehir,özellikle Konyaaltı tarafı.İyi pedallamalar !

Değerli BisikletForum Ailesi; Bahçelievlerde ikamet etmekteyim,3 haftadır bisikletimle trafikte araba düzeninden çıkıp özgür pedal düzenine alışmaya çalışıyorum,carraro sportive 225'imle aranızda olmaktan çok mutluyum,artık ben de bisikletçiler kervanına katıldım yapılacak organizasyonlara katılmak,sizlerle tanışmak isterim. Zincirimiz hiç atmasın ;) Eyvallah.

Hoşgeldiniz, bende güllükteyim. Ng650 m le hergün işe pedallıyorum. Umarım bir fırsatta bir etkinliğe katılırız.

Bende muratpaşa da ikamet yapmaktayim... hazir bulmusken bir sey sormak istiyorum... bikehouse subesinin tam olarak yerini biliyormusunuz... soylediler ama bilindik bir yer varsa bu sekil anlatirsaniz sevinirim... ayrica 2. Subesi var mi baska yerlerde

Atatürk parkının karşısındaki büyük arada, hızırreis cd. Olarak geçiyor.

Merhaba herkese, birazcık gec oldu ama güc olmadı, kendimi sizlere tanıtma ve sizlerle tanısma fırsatı buldum sonunda. 27 Yaşındayım, uçak mühendisiyim ve Antalya'da ikamet ediyorum.

Önceden ara verdiğim hobime devam etmek için aranıza katıldım, umarım en kısa zamanda istediğimi alır, bulur ve pedallamaya başlarım.

Cok memnun oldum forumda yardımcı olan olmak isteyen herkesi tanıdığıma. İyi pedallamalar.

@Ömer Bulduk

Çok teşekkür ederim hoşbulduk :) farkettimde forumda cok fazla Antalyalı var :)

Geri