Scudo Sports

Antalya

beyler ben işe bisikletle gidip geliyorum seki alanya arası akşam çalıştığım için sizlere katılamıyorum ama sabah turlarsanız akşama dönmek şartıyla her yere gidebilrim

Scudo
bilal kardeş size özür borçluyuz sanırım mesajını daha yeni gördüm foruma daha sık giriş yapmalıyız sanırım.organize için uğraşıyoruz ama henüz bir adım atmış değiliz bilal bey alanyada bisikletci az sanırım

Hoşgeldiniz, Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve ayda bir düzenlenen Keyfe Pedal gibi grupları facebook üzerinden takip ederek etkinliklere bekleriz

Biz burdayızda siz nerdesiniz. Arkadaşlar :D
Alanyalı bisikletcilerden liseye giden bir kaç kişiyle tanıştım.
İyi çocuklar. Yolda pek rastlamasamda var olduklarını biliyorum(!)
Kişisel programım hafta içi saat 18:30 - 19:30 arası
yaklaşık 1 saat (orta tempo) Alanya yı turluyorum.
Çıkış: Alanyum AVM - Cumhuriyet polis karakolu- Çevre yolundan geri gönerek. Bovling Salonu.
Devlet Has. Kavşağı - Ticaret Lisesi - Diş hastanesi - Lunapark ın ordan Sahil Kenarı - ATATÜRK Anıtı
Sahil boyu - Ananas & Banana Otel - SON
Buyrun beklerim.

Uzun zamandır katılmayı düşündüğüm fakat anca fırsat bulabildiğim bu koca aileye merhabalar,

Ben Temmuz,

Nisan ayında aldığım Sedona 650B ile pedallamaya devam...

Hem paylaşılan bilgiler hem de bu aile için emek veren herkese teşekkürler.

Keyifli sürüşler...

Hoşgeldiniz :) Ben de Yazları Antalya Muratpaşa'ya geliyorum... Şevval sitesini biliyorsunuz dur, Orda yazlık var. Bu yaz geldiğimde de birlikte Lara'da filan Pedallamak kısmet olur inşallah 2 Sedona :)

Merhabalar ,

2002 den bugüne ara verdiğim bisiklet keyfine amatör olarak döndüm bugün.

Antalya Bike House dan 2013 Merida crossway 40-v aldım.

Şu an için alışma devresindeyiz kendisi ile .Bahçelievlerden konyaaltına pedal basarak geldim.

Özlemişim yahu.Ne mutlu bana..:in::in:

aleykümselam hoşgeldiniz..

Teşekkürler..

Bisikletin yanında ön led far , arka led stop ,matara , eldiven ,kilit ,sele altı çanta aldım.

Gece canım sıkıldı , güzelce sildim.Ardından AQuartz Premium tek kat ve AQuartz Titanium uyguladım.Lastik yanaklarına da Megy Endurance Jel uyguladım.

Cillop gibi oldu MaşAllah..

Eksiklerim ;
Pedli tayt ve buna uygun şort
kask
yol bilgisayarı
MTB ayakkabısı
Gözlük
Bisiklet t-shirt

dealextre.com ve aliexpress.com dan önerilerinizi bekliyorum.Kullananlar marka model tavsiye ederse sevinirim..

benim bisikletim mtb sanırım sizlerinki yol bisikleti size ayak uydurabilirirmiyim acaba

Birbirimizi bekliyoruz zaten sıkıntı olmaz. Asıl mesele buluşa bilmekte :)

30km ile gidebilirim yukarısı benim için yorucu olur bütün gece çalışıyorum saat 00.00 kadar ayaktayım işiniz yoksa bu akşam saat 18.00 kargıcaktan çalıştığım yere kadar gidebiliriz

Geri