Scudo Sports

Antalya

merhaba bekir bey hosgeldiniz ben genelde her aksam cikiyorum isterseniz beraber turlayabiliriz

Scudo
ben caliştgim icin sabahlari cikamiyorum pazar haric sadace aksam 6 dan sonra gezebiliyorum

bende akşamları cıkabilirim izin günümde de bütün gün cıkabilrim faceden haberleşebiliriz aslında özelden herkes face adresini gönderirse bana

tamam haberlesiriz telefon numarani kaydettim birazdan msj atarim

Tamamdır haberleşip bugün veya yarın akşam çıkabiliriz. Ben herkesi bi araya getireceğim :)

Bugun anılla 30km falan gezdik biraz. Ben çoğu zaman gelebilirim ama lys yüzünden çok uzun kalmam problem yaratabiliyor. 2-3saat sorun olmaz

@bekirişgör

yarın manavgata gidiyoruz gelir misin?

Aslında gelmeyi çok isterdim lys ye hazırlandığım için ailemden izin almam zor. Sınavlar geçtikten sonra tekrar olursa gelirim :)

@bekirişgör

Tamam kardeşim merkezde çıkacağımız turlarda beraber turlarız PAB a gel :)

@veli uşak

Bisikleti alalı 3 gün oluyo kask ışıklandırma falan yok bende :) PAB alacaklarını pek sanmıyorum :)

git belki alırlar yani ama etkinliklerde kask eldiven ışıklandırma şart

Yemezler dimi :D Neyse bakalım bi an önce halletmeye çalışayım onları da :)

Bmx hakkinda yardim alabilecegim, İstanbul'dan bmx getirmemde yardimci olacak bilgili deneyimli arkadaşlar, sizlere sorularim olacak. Konu altindan dönüş yapar misiniz?

ben görmüştüm karayolları parkında tenis oynayanları içimden bu gençler neden bisiklet sporu yapmıyorlar diye geçmişti çalıştığım otel karayollarının az ilersinde monart city otele bisikletle gidip geliyorum gidiş dönüş 44km.sabahları saat 00.7 den sonra yola çıkıyorum turlamak isteyenler gelebilir rotamız gazipaşa, kanyon veya dağlar olabilir.akşamları saat 18.00 da çıkıyorum güzergah genelde kargıcak mezarlığına kadar yoldan sonra kaldırımdan otele kadar gidiyorum,katılmak anışmak isteyen arkadaşlar varsa sevinirim onur beyle tanışmıştık ama henüz turlama şansımız olmadı

Geri