Bisikletin çift amortisörlü olmuş üç amortisörlü olmuş çok da önemli değil.Her şey sende bitiyor.Ha amortisör olmasa elbette daha iyi ama yorulma olayını sadece ona bağlamamak gerekir.Yeterli kondisyon elde ettikten sonra aynı bisikletle 100 150 km yi devirirsin.
ya çok abartmaya gerek yok bence... bisiklete binip keyif almak için milyarları dökmek gerekmiyo...
senin şansızlığın çift amortisötlü bisiklet almak olmuş...
çünkü bildiğim kadarıyla çift amortisör baya bi güç yiyo. hatta yokuş çıkarken ön amortisörleri kitlemek bile çok fark ettiriyo.. vs vs..
ama bu, insanların yokuş çıkarken ön amortisörü kitlemeyi unutmadığı anlamına gelmiyo
demeye çalıştığım şu ki, aslında pek çoğumuz altımızdaki bisikletin gerektirdiği (ya da altımızdaki bisiklete yakışır diyim) performans, kilo, cesaret, güç, hız... vs vs... kombinasyonuna sahip değiliz...
demem o ki... sen için rahat rahat binmeye devam et bisikletine, gerçekten bisikletçiysen, bi sürü pahalı bisiklet sahibini zaten kafadan solladın demektir
teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için içim çok rahatladı gercekten bisiklet sürmeyi cok seviyorum ama bisikletim kötü oldugundan biraz cekiniyorum inş bende bir gün hafif bir bisiklete binerim :
26.05.2012 cumartesi saat 07 de Manavgat sorgundan çıkış yapıp Gülen dağına tırmanacagız. Rakım 1570 m. Tur yaklaşık 120 km ve 12 saat sürecek , Katılmak isteyen olursa haberleşelim.
İlk, çocukluk sevdasıydı bisikletim.. Kontra pedallı bisikletimle hızlanıp kontra fren yapıp düştükten ve kolum bacağım soyulduğunda dahi kopamadığım bir sevgiydi.. Halen gözümün önünde o günler.. Şimdilerde yaş 40 a dayandı.. Boy 1,76 kilo 87.. Ata da bilimum şeker, kalp vs hastalıkları olduğundan spor için çok geç bile kaldık.. Neyse geç kalmış da olsak bir yerden başlamalı dedik.. Henüz bisikleti almadım.. Araşatırma ve alma arefesindeyim.. Okuduğum kadarıyla Kron XC 250 daha ağır basıyor başlangış için.. Şehir içinde 40-50 km lik yolculuklarda yormaz sanırım beni.. Antalya merkez malum çok inişli çıkışlı yollara sahip değil..
Bu vesile ile tüm hemşehrilerime ve Akdenizli dostlara selam..
Güzel de kelime mi harika bir şehirde yaşıyorsun hem bisiklet için hem de yaşamak için Türkiyenin en güzel şehirlerinde birisi hatta bence 1.si
Tekrar hoşgeldiniz keyifli pedallamalar
Arkadaşlar,yol bisikleti antrenmanları için grup arıyorsanız her salı,perşembe ve cumartesi günleri antrenmana çıkıyoruz.Gelmek isteyen var ise bana 532 2773863 nolu numaramdan ulaşabilirler.
Arkadaşlar Merhaba.İsmim Samet.'89 luyum.2 gün Önce Aldığım Carraro 612 Modeli olan bisikletimle aranıza katıldım.İşe bile kaç gündür bisikletle gidip geliyorum.aynı zamanda Akdeniz üni.deyim.yavaştan başlayayım dedim.bundan sonraki toplantılara organizasyonlara bende katılmak isterim. işte bisikletim
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480057_323630204385059_495654390_n.jpg