Scudo Sports

Antalya

İmkanlar dahilindeyse hiç düşünmeyin basın pedallara! Kaşın arnavutkaldırımlı dar sokaklarında gezinin hatta zamanınınz var ise kalkana bir yolculuk yapabilirsiniz.Yaklaşık 13 km mesafedekı patara tarafıda kalamakı koyu alternatıf olabılır.Kaş içinde kalacaksanızda aksam ustu serınlıgınde keyıflı gezıntıler yapabılırsınız.

İyi eğlenceler :in:

Scudo
Bir haftadır bende tatildeyim sabahları 06:00 ve akşamları 18:00 dan sonra performans ve gezi turlarımı aynen yapıyorum.Yol bisikleti kullanıyorsanız çok tavsiye etmem. Kaş tarafını bilmiyorum ama Kuşadası -Özdere-Selçuk tarafları yol bisikleti için hiç uygun değil bu taraflara asfalt dökmemişler çakıl taşlarını yan yana yerleştirip ezmişler :) carbon sele ve yol bisikleti ile hiç hoş duygular yaşanmıyor kısacası :)

Sıradışı bisiklet, Ogün abiyi önerebilirim her konuda çok yardımcı oluyor çok sıcak birisi. ışıklardadır dükkanı atatürk stadyumu yanı

teşekkür ederim zaten bugun uğradım yanına cuma günü tekrar gidecem kron xc 250 almaya cok yardımcı oldular

Merhabalar!

Cumartesi günü işten iznimi aldım :) ve canavar gibi bir program hazırladım. İsteyenler, istediği yerinde dahil olabilir. İşte program;

CUMARTESİ

03.00 - Kalkış ve hazırlanma
04.00 - Kundu, Kervansaray Oteli güzergahından kalkış ve o da ne, Migros'a gelmeden Rixos Hotel'in yanından denize ulaşım ve balık avlama. Kahvaltı, çay, kahve ortama göre kitap okuma..
08.00 - Belki ufaktan bir yüzüşten sonra da yola koyulma. Kemer-Tekirova sahil yolu güzergahında tercihen saat başlarında muhtelif molalar ile olimpos/çıralı kamp alanına ulaşım.

14.00 - Kamp yerleşimi ve çadır kurulumu
15.00 - Çay-kahve arası
[...]

PAZAR

[...]
18.00 - Geri Gönüş hazırlıkları :(

Devamı katılımcıların olması durumunda şekillendirilebilir olarak bırakıyorum.
Güzargah yaklaşık 85km kadar ve kaba bir hesapla molalarla 5-6 saati buluyor. Tabi ortalama hıza 20km/sa diyelim, molalar da rahat geçsin, arada da fotoğraflamalar şeklinde...

Nahsen beye karşı işgüzarlık yapmak istemem. Kişisel programımdır. Katılanlar olursa nem mutlu.

Unutmadan:
Kamp alanını bisikletin güvenliği gerekçesiyle Çıralı Kamping'de yapacağım. Geçen sene fiyatı kişi başı 25 liraymış ve temizlik-tuvalet mevcut. Bakmak isteyenler için:
(link)

Herkese iyi günler dilerim,

0530 950 23 03 Yiğit

Merhaba adım Aytaç 1974 doğumluyum.mesleğim kaptanlık. Dün bende salcano 241 sv aldım siyah renkte.boş zamanlarında akşamları bineceğim amacım spor olsun.dün ufakta olsa ilk gezintimi yaptım.trafikte biraz zorlandım.lara bölgesi haricinde pedallayabiliceğim mekanlar varmı.trafikten uzak.teşekkür ederim herkese iyi torunlar.

hayırlı olsun,kazasız pedallamalar..

Ben de Bike House'dan almıştım. Servisinden, ikili ilişkilerinden ve problemsizliğinden gayet memnunum.

İyi günler, hoşgeldiniz.

hocam hayirli olsun.salcona astro serisi bende kullniyorum.v-fren almissin iyi tercih.mekanik diskden uzak durmussun gayet seicm yerinde.Antalya yolları cok genis harika.kalkanlı-patara oralarda cok hosuma gitti.performans icin bir kac onerim olcak 2.2 continental lastikler asfalta cok ters.mtbde dual sport yapma imkani var.ben tekerleri slim taktım city sport oldu.asfaltta ve yokusta masayı kitliyorum.yoksa guc emiyor.performansindan cok memnunum.yag gibi akıyor.arazi teker sadece toprak yol ve egimli arazi icin gerekli.gezi amaclı dusunuyorsan slim ctiy tour lastik tavsiye ederim.yine degistirme imkani var.boylece antalyayı bırak turu- da yetmezse dunya turuna cıkabilirsin:D

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
hoşgeldiniz.Bisikletiniz hayırlı olsun

Hepinize teşekkür ederim sagolasınız.tekerleri değiştirmeyi düşünmüyorum en azından şimdilik :) ayriyeten yollarımızda malesef araziyi aratmıyor o yüzden şimdilik slim teker takmayı düşünmüyorum yanlız dün akşam yaptığım turda ön fren pabucunun janta yada lastiğe ufakta olsa değdiğini duydum.ona bir bakmam lazım sürekli değil ama dönerken değme yapıyor inşallah akord ayarından değildir çünkü aldığım yer bunların akordları yapılıp geliyor diyerek akord falan yapmadı bisiklete arkasına ufak bir lamba taktırdım fakat ön far ellerinde kalmadığı için taktıramadım ön far ve aksesuar satan dükkan tavsiyesi olan varsa memnun olurum yoksa internetten alacağım.

Hayırlı olsun, akşam saatleri trafik bir kat daha yoğun oluyor, hele yazın trafik 3'e katlanıyor (yollar 34 - 06 plaka ile dolu), 100.Yıl Konyaaltı bölgesine yakınsanız Atatürk parkı, AKM parkı, Beach park bölgesi bisiklet için çok uygun.

@yigitkirca

O yola çıkmadım hiç ama şehir içi felaket, çoğu yolda kaldırım daha rahat ve güvenli.

Güney'de yol kaplamaları farklı. Şimdi sizin mesajı okuyunca hatırladım. Dümdüz kaymak zemin kaplaması yoktur. Çakıl taşlarının üstüne sanki zift akıtıp birbirlerine yapışmış gibidir. Bu tip bir zeminde ince lastikle yol almak gerçekten çok rahatsız olur.

Merhaba arkadaşlar.Antalya,Manavgat'tayım.Yapmak istediğim bisiklet üzerinde uzun bir yolculuk.Şehirler arası bir yolculuk düşünüyorum.Çoğunlukla kamp kurarak güzel illerimizi gezmek istiyorum.Benim gibi düşünen biri varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.Tek başına yolculuk yapmak yerine yanında bir arkadaşın,bir dostun olması hem uzun yolları beraber aşmamızı sağlayacak hem de keyifli sohbetler yapmamıza neden olacaktır diye düşünüyorum.

Herkese merhaba ,eskiden beridir süre geklen bu tutkuma tekarar döndüm salcano xrs 300 le.Akdeniz ünv güzel sanatlar resim öğrencisiyim 25 yaşındayım.Tura çıkacak olan arkadaşlarla katılabilrim herkese keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Koray06
Hoş geldin aramıza. Bisikletin ile birlikte fotolarını bekliyoruz.(forum da ilgili bölüm mevcut) kazasız bol pedallamalar.

Anıl sen onlara aldırma, senin bisikletin ne marka bilmiyorum ama benim bisikletimin çok üst modelinde olanlar da bazen geçerken gülüyorlar çünkü kask takıyorum ama pahalı bir mayom yok. Normal t-shirt. Bisikletimi polis kelepçesiyle kilitliyorum. Kız kardeşimin kullanmadığı siyah küçük bel çantasını kadroya veya sele borusuna doluyorum. Komik buluyorlar ve gülüyorlar. Herkes zengin gelmiyor hayata, herkes babasından para alarak büyümüyor. Kimin umrunda ki? Bence umursama. Bisikletinin donanımı senin performansında %20 bilemedin %25 pay sahibi olsun. Kalan pay kimde? Pedala basan ayaklarında! Ayda en az 500 km yol yap, tempo sürüşleri (mesela ben 5 km durmadan 40 km/s hızla ivmeli pedal antremanları yapıyorum) ve rampa antremanları (Bacakların muazzam yanıyor ve hissediyorsun güçlendiğini) yap, aylar sonra kendine inanamazsın. Ben 1 aydır hemen hergün yapıyorum, bu bacaklar benim mi diyorum :) Kimseye aldırma.

Geri